Widok
Martyna tu sie musze z Toba zgodzic, dla mnie to nieporozumienie zeby nie mozna bylo miec znieczulenia. Ja mieszkalam przez jakis czas w Szwajcarii i tam moglam wybrac czy chce sn czy cc, nie mowiac o znieczuleniu. Jesli chodzi o lekarza ja chodze do Sliwinskiego z Gamety, polecam go goraco.
Jutro ide do szpitala na zalozenie szwu, bede musiala okolo tygodnia polezec, ciezko bedzie bez coreczki tyle czasu:(
Jutro ide do szpitala na zalozenie szwu, bede musiala okolo tygodnia polezec, ciezko bedzie bez coreczki tyle czasu:(
kiedyś slyszałam opowiesc kolezanki a propo porodu w wodzie..zaplacila w wojewodzkim za porod w wodzie-a jak co do czego- nic z tego nie wyszlo (chyba nie bylo cieplej wody) czy cos innego sie przydarzyło.. wydaje mi się ze juz parę razy slyszalam 'przypadkiem' o porodach , ktore mialy bycw wodzie a niestety nic z tego nie wyszlo..poszukaj info w innych wątkach a propo szpitali i lekarzy-tu na forum jest tego sporo..ten wątek troszkę jeszcze mało aktywny ;)
Martyna-kwestie szpitala pojawiają sie na tym forum wielokrotnie, i jest to sprawa naprawdę bardzo indywidualna..
niektóre mamy za "nic w świecie' nie wybrałyby się do wojedowdzkiego - a inne wprost przeciwnie,
wg mnie najwięcej pozytywnych opinii ma Zaspa i Kliniczna -nie jestem w stanie jednoznacznie wskazac roznic miedzy tymi szpitalami ( reasumując w gdansku masz 3 szpitale do wyboru),
ja akurat rodzilam na Klinicznej - i jakos jeszcze zyję ;) i wybieram się tam kolejny raz- ale myślę ze prawda jest taka, że nigdy nie wiadomo na jaki personel akurat 'się trafi', nawet w polecanym szpitalu mozna trafic na gorszą zmianę i gorszy dzien :/ ale wiadomo-na cos sie trzeba zdecydowac...na pewno kazdy z tych szpitali rozni sie zasadami odwiedzin (na klinicznej-odwiedzajacy wchodzą na salę- bez limitow czasowych i ilosciowych - no chyba ze ktos mega przesadzi-to wtedy moze personel poprosic do pokoju odwiedzin),
co do reszty szpitali-mysle ze inne dziewczyny wesprą poradą :)
niektóre mamy za "nic w świecie' nie wybrałyby się do wojedowdzkiego - a inne wprost przeciwnie,
wg mnie najwięcej pozytywnych opinii ma Zaspa i Kliniczna -nie jestem w stanie jednoznacznie wskazac roznic miedzy tymi szpitalami ( reasumując w gdansku masz 3 szpitale do wyboru),
ja akurat rodzilam na Klinicznej - i jakos jeszcze zyję ;) i wybieram się tam kolejny raz- ale myślę ze prawda jest taka, że nigdy nie wiadomo na jaki personel akurat 'się trafi', nawet w polecanym szpitalu mozna trafic na gorszą zmianę i gorszy dzien :/ ale wiadomo-na cos sie trzeba zdecydowac...na pewno kazdy z tych szpitali rozni sie zasadami odwiedzin (na klinicznej-odwiedzajacy wchodzą na salę- bez limitow czasowych i ilosciowych - no chyba ze ktos mega przesadzi-to wtedy moze personel poprosic do pokoju odwiedzin),
co do reszty szpitali-mysle ze inne dziewczyny wesprą poradą :)