Widok
Karmelek nie wiem czy wszytskie, ja w pierwszej ciazy zylam normalnie bo nic sie nie dzialo i jakos specjalnie sie nie oszczedzalam bo nie musialam. Teraz mam inna sytuacje, z uwagi na to ze poronilam w 5 miesiacu to naprawde oszczedzam sie teraz jak moge i unikam ryzkownych rzeczy. U mnie jeszcze teraz byl ten pobyt w szpitalu, wiec mysle ze nie ma co ryzykowac, wiadomo fajnie byc w formie, ale zeby nie przytyc za duzo to juz moge sobie czekolady odmowic zamiast cwiczen;)
Ja wole jednak nie ryzykowac, jak sa problemy z szyjka na poczatku to pozniej raczej tez beda bo nacisk na szyjke jest coraz wiekszy w miare jak brzuszek rosnie. Jak musisz lezec to watpie aby lekarz Ci pozwolil na wysilek fizyczny 3 razy w tyg. Ja lezec nie musze, ale mam "oszczedzajacy tryb zycia" co wyklucza takie zajecia:(
Ja narazie szukam zajęć na terenie Gdyni/Rumi, jak nic nie zjadę to pomyśle o Gdańsku, ale nie wiem czy będzie mi sie chciało dojeżdżać 3 razy w tygodniu. Raz to jeszcze bym się zmobilizowałą :p
Och jak ja bym też chciała móc napisać, że ciąża mija mi przyjemnie, póki co czekam z niecierpliwością na ustąpienie mdłości i mam nadzieje, że później już będzie tylko lepiej :)
Och jak ja bym też chciała móc napisać, że ciąża mija mi przyjemnie, póki co czekam z niecierpliwością na ustąpienie mdłości i mam nadzieje, że później już będzie tylko lepiej :)
A to szkoda, napewno nie dam rady 3 razy w tygodniu :( Ale spróbuje napisać może sie uda jakos umówić na pojedyncze zajęcia. Chętnie nawet zgapiłabym kilka ćwiczeń żeby móc w domu wykonywać :)
Małgosia85 nie ma za co :) Bardzo mi miło ze dołączyłas, im nas więcej tym ciekawiej ;)
U mnie sie dzisiaj własnie zaczął 20 tydzień. Oooo matko ale ten czas leci, oby druga połowa była równie przyjemna jak pierwsza
Pozdrawiam Was dziewczyny :*
Małgosia85 nie ma za co :) Bardzo mi miło ze dołączyłas, im nas więcej tym ciekawiej ;)
U mnie sie dzisiaj własnie zaczął 20 tydzień. Oooo matko ale ten czas leci, oby druga połowa była równie przyjemna jak pierwsza
Pozdrawiam Was dziewczyny :*
Poprosiłam o opinię trenerkę mojego Męża z siłowni. Polecała zajęcia w Gymnasione z Magdą Poborca, podobno sprawdzona osoba, pracująca od lat z ciężarnymi. Jeszcze na Ujeścisku są zajęcia http://bodymindclub.pl/ , jednak o tych nie potrafiła nic powiedzieć. trzeba bardzo uważać na prowadzących,lepiej wybadać grunt,bo zdarzają się osoby, które prowadzą zajęcia rozciągające, ale z ciężarnymi mieli niewiele wspólnego i mogą zrobić niechcący krzywdę.