Widok
Ja nie uwazam zeby fat czy ma sie lekarza w danym szpitalu mial jakos bardzo pomoc. Twojego lekarza moze nie byc na dyzurze, jak ma sie jakas trudna ciaze skomplikowana to rozumiem, ale tak to dla mnie w ogole nie jest wyznacznik wyboru lekarza. Rodzilam na Zaspie nikt mnie tam nie znal i dobrze sie mna zajeli.
Ja rodzilam na Zaspie i polecam. Wszytsko bylo naprawde ok mimo ze nie mialam tam lekarza. Jesli koniecznie chcesz miec lekarza ze szpitala to na Zaspie jest super dr Piotr Zabul, mi robil cc, mam malutka blizne, a teraz bylam u niego na usg genetycznym, jak dla mnie super czlowiek i lekarz. Ponoc dobry jest tez Matkowski z Zaspy.
Dzięki, :)
Przemyślę, Piotr Zabul przyjmuje podobno w Sopocie też hmmm
Problem jest taki że ja mam zestawienie konfliktowe (ja mam A RHD - a ojciec dziecka A RHD +)
Problem jest też z krwawiącymi hemoroidami, leczyłam przed ciążą i chirurg się pytał czy planuję ciążę, bo jak krwawią to on by pacjentki na poród naturalny nie wysłał
I teraz już sama nie wiem czy liczyć się z cc czy może jednak nie
Przemyślę, Piotr Zabul przyjmuje podobno w Sopocie też hmmm
Problem jest taki że ja mam zestawienie konfliktowe (ja mam A RHD - a ojciec dziecka A RHD +)
Problem jest też z krwawiącymi hemoroidami, leczyłam przed ciążą i chirurg się pytał czy planuję ciążę, bo jak krwawią to on by pacjentki na poród naturalny nie wysłał
I teraz już sama nie wiem czy liczyć się z cc czy może jednak nie
ja wybieram się na usg genetyczne do Piotra Zabuli (mam nadzieję, że dobrze odmieniłam nazwisko;) ale dopiero 30 sierpnia do Gamety. DObrze wiedzieć, że będę w dobrych rękach.
mi zmienili termin wizyty z piątku na jutro. trochę za późno dali znać, bo ani żadnych badań nie mam wykonanych, ani nic. do tego gina idę pierwszy raz, bo tak jak już wcześniej pisałam, mój lekarz zasugerował mi zmianę lekarza prowadzącego. i jutro zobaczymy jak będzie ;) także dam znać, co i jak ;) może już będziemy znali płeć. :) bo jutro zaczynam dokładnie już 20 tydzień :)
mi zmienili termin wizyty z piątku na jutro. trochę za późno dali znać, bo ani żadnych badań nie mam wykonanych, ani nic. do tego gina idę pierwszy raz, bo tak jak już wcześniej pisałam, mój lekarz zasugerował mi zmianę lekarza prowadzącego. i jutro zobaczymy jak będzie ;) także dam znać, co i jak ;) może już będziemy znali płeć. :) bo jutro zaczynam dokładnie już 20 tydzień :)
hm.. ja jutro idę do młodego Maciejewskiego ;) nie wiem jak będzie. trafiłam do niego z plamieniem do szpitala i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Także zobaczymy jak będzie. idę prywatnie i wizytę mam w Gdyni.
wielka niewiadoma ;) jutro zdam relacje ;)
póki co jestem jeszcze zapisana do gamety na przyszły tydzień, gdyby mi nie podpasywał ten jutrzejszy.
generalnie ciężka sprawa ...
wielka niewiadoma ;) jutro zdam relacje ;)
póki co jestem jeszcze zapisana do gamety na przyszły tydzień, gdyby mi nie podpasywał ten jutrzejszy.
generalnie ciężka sprawa ...
martyna.89 ja nie mam zagrożonej ciąży ani nic z tych rzeczy, ale mam dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne i za każdy miesiąc L4 dostaję kasę;) mogę brać na jedne zdarzenie (chorobę) do 6 miesięcy, dlatego od 8tyg jestem na zwolnieniu. A nie każdy ginekolog chce wystawić, uważają że ciąża to nie choroba... W pracy, mimo że jest umysłowa proszą aby kobieta jak wie że jest w ciąży od razu szła na zwolnienie, ze względu na stresujące warunki.