A jak u Was samopoczucie? Ja jestem non stop senna, bardzo wcześnie się kładę:) Do tego mdłości, ale (odpukać) nie jakieś bardzo uciążliwe, lekko mi niedobrze.
Hej :) ja też niedawno na teście zobaczyłam dwie kreski, a dzisiaj mam wizytę u lekarza, zobaczymy co tam się dzieje, wg moich obliczeń termin wypada gdzieś na 25 - 26 września :)
Cześć dziewczyny, kilka dni temu zobaczyłam 2 kreski na teście:) Termin z OM 14 września, ale na pewno przesunie się o kilka dni, bo nie mam książkowych 28 -dniowych cykli.
Współczuję. Na pewno się uda niebawem. Ja za 4 dni idę do lekarza. Cały czas się martwię czy wszystko będzie ok. To moja druga ciąża, ale denerwuje się tak samo jak za pierwszym razem.
zyczę wam szczescia...ja niestety poronilam...8 stycznia...dlugo sie nie nacieszylam..ale bylo poronienie samoistne...wiec ...moze uda sie za chwilke:-)
Cześć dziewczyny ja też niedawno zobaczyłam 2 kreseczki na tescie i czekam na wizytę u lekarza, akurat bedę wtedy w 7 tygodniu. Mam nadzieje, że wszystko bedzie ok. Termin wypada mi wg obliczeń z OM na 9 września.