Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE I PAŹDZIERNIKOWE 2014 (4)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wrześniowe:
05.09.2014 mamaStasia, jeśli synek Wojtuś lub Kacper, córcia Ola
05.09.2014 ajza
05.09.2014 evi78
05.09.2014 mamakaroli
06.09.2014 cytrynka
09.09.2014 ann - chłopiec
13.09.2014 AgaKr , jeśli synek - Aleksander, jeśli córeczka - Helenka
14.09.2014 Pestka
15.09.2014 Magra
16.09.2014 Emilia
17.09.2014 Anka
26.09.2014 Wrzesien jeśli synek Łukasz lub Kacper, jesli córeczka Hania
26.09.2014 GosiaX
26.09.2014 manka
27.09.2014 aniuleczka25
29.09.2014 kaska2308
29.09.2014 Ani6

Październikowe:
03.10.2014 MissMarple
03.10.2014 Ig
04.10.2014 Megi85
09.10.2014 karo_lina
22.10.2014 Darlonek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem :)
Wrzesień, jakbym wciągnęła całego arbuza to wyglądałabym jakbym conajmniej w 8 miesiącu była :) ogólnie strasznie lubię arbuzy, ale jak przechodzę obok nich w warzywniaku to jakoś mnie tak strasznie nie ciągnie jak w poprzednich ciażach. Teraz mam fazę na kebapy i kabanosy z musztardą zagryzane ogórkiem kiszonym :)
Wrzesien, pogoda znów się ladna robi a moje dzieci znów chore ;/ w piątek jadę do mojej pracy na przymorze i na żabiankę na kontrolę do lekarza więc pomyslałam że moze sie umówimy ale nie wiem czy Zuzce gorączka przejdzie :( niby tylko 37,8 ale nigdy nie wiadomo co się z tego może wykluć.
Apropos Zuzki to chyba muszę pójść rozbroić bombę biologiczną w jej pieluszce...
Haha Kasia :). No takie zachcianki:) Mi się tak co tydzień zmienia smak na różne rzeczy oprocz arbuza:) Teraz jestem na etapie gotowanego boczku z musztardą , chińskiego jedzenia ,jabłek i zielonego ogórka ze śmietaną:))) Wczesniej jak widziałam jabłka to omijałam szerokim łukiem ,a teraz z 3 dziennie zjadam.
witam w nowym watku :)
ja dzisiaj zostawialm moja mala w domu, bo jakias taka nie wyrazna wczoraj byla, ale dzisiaj ma tylko katar a tak to ja roznosi, nie dlugo ide odebrac wyniki pappa i chyba troche przeciagne ja po miescie, moze troche sie zmeczy :p
milego dnia :)
kurcze ja juz nie pamietam co to pieluchy i ich zawartosci ;p a teraz od poczatku ...
Hehe ,ja tym bardziej za bardzo nie wiem co potrafi sie zmiescic w pieluche:) pamietam tylko jak zajmowalam sie siostrzencem :) ale nie bylo tak zle:)
Ja mam cicha nadzieję, że latem Zuzka bezpowrotnie rozstanie sie z pieluchami. Ma teraz rok i 7m-cy i z wołaniem raczej słabo, czasami jak jej sie przypomni.
Hej hej :)
kurcze wychodzi na to, że jak na razie to mam najpóźniejszy termin :P
ale dziś mam zaciesz od rana :D kto by pomyślał, że wizyta na pobraniu krwi sprawi mi taką radość :D jak wychodziłam z domu to był lekki dramat, bo jak wsiadłam do samochodu to miałam wrażenie, że wszystko ciężej chodzi, bo nie miałam na sic siły :P 2 tyg leżenia w domu robi swoje, a niestety dziś musiałam radzić sobie sama :( w życiu bym nie wpadła na to, że przejażdżka do Wrzeszcza i z powrotem sprawa mi taką radochę hehe :) jak wracałam to widziałam kominiarza, więc wierzę, że przyniesie mi dziś szczęście i na usg będzie wszystko dobrze :)
hej,
A propos pieluch to mam nadzieję, że też będę z jednymi (małymi oczywiście). Moja córka ma 2 lata i grubszą sprawę robi do nocnika już od dawna i nie było problemu z przyzwyczajeniem, no a z kolei siusiu to do pieluchy oczywiście. Czasem mówi, jak zrobiła;-))) Ale liczę na lato, nie będzie nosiła body tylko majteczki i chyba się odmieni;-)
moja starsza latorośl to juz szkołe zaczyna w tym roku

ruchy w pierwszej ciazy gdzies w około 18/19 tyg
i własnie jakby gilanie pekanie bombelka :)
nie pomyslisz tego :D

na odpieluchowanie to faktycznie poczekaj juz do cieplejszych dni
No to juz wiem co i jak :)) dzisiaj w sklepie zauwazylam ze moj brzuch rzeczywiscie jest wiekszy i widoczny:)) w domu jakos tego nie widac heh.
A wiecei moze gdzie w gdansku jest jakis sklep z odzieżą ciążową? Bo jak narazie nie moge zadnych spodni kupic:/
Darlonek heh Ty przez jeden dzień byłaś sama z tego co piszesz,a ja musze byc przez trzy miechy :) Dobrze,ze Ci sie podobal dzisiejszy dzień:)
Witam się w nowym;)

Co do ruchów w pierwszej ciąży,odczuwałam je ok 20 tyg. a teraz już od około tygodnia (16) je czuje.I jest to właśnie takie przelewanie się jakby.

Ja ciążowe spodnie kupowałam we wrzeszczu obok pętli autobusowej w tych pawilonach na górze,tylko to było prawie 4 lata temu więc nie wiem czy tam jeszcze jest ten sklep
Mamakaroli dzieki:) sprawdze czy ten sklep tam jest bo dosyc czesto jestem w tamtych rejonach:)
Ciuchy ciążowe są na hali targowej w Centrum, w h&m, c&a. Kiedyś w alfie był happy mum ale nie jestem pewna czy nadal jest.
wrzesień w H&M jest fajny dział mama :)

i wcale nie drogie
http://www.hm.com/pl/subdepartment/LADIES?Nr=4294928852
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hala targowa czyli ta przy starym miescie ? W h&m musze sprawdzic:) chodzilam tam tysiac razy ale nie wpadły mi w oczy ubrania ciazowe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry