Widok
Ojej ale mnie dziś na słodkie wzieło ,nic w domu nie miałam co mogłabym zjeść ( przeszłam na dietę dla tych z refluksem) i myślałam o tym chyba przez 3 godzinki , nie dałam rady i wyskoczyłam po babkę mniam mniam
A ta w ogóle do masę zdrówka na święta oraz dobrego nastroju i masę usmiechu . Do zobaczenia po świętach .......jutro z rana jedziemy do teściówki
A ta w ogóle do masę zdrówka na święta oraz dobrego nastroju i masę usmiechu . Do zobaczenia po świętach .......jutro z rana jedziemy do teściówki
basco mi się całkiem podoba tylko nie ma fotelika, coneco maja zazwyczaj duże gondole
wczoraj zobaczyłam quinny buzz czterokołowego super tylko cena mnie zabiła
jak na razie moim faworytem jest chicco tour 4 ale jeszcze nie widziałam go na żywo i w końcu też nie wiem ile ma ta gondola bo spotkałam się ze sprzecznymi danymi
wczoraj zobaczyłam quinny buzz czterokołowego super tylko cena mnie zabiła
jak na razie moim faworytem jest chicco tour 4 ale jeszcze nie widziałam go na żywo i w końcu też nie wiem ile ma ta gondola bo spotkałam się ze sprzecznymi danymi
Madzia ja też nie wiem czy się zdecydujemy, bo dla nas to dużo kasy 1900 zł i kwestia wózka jest jeszcze otwarta, ale bardzo mi sie podoba a może jeszcze trochę stanieją
ten też mi sie podoba ale cena już go napewno w naszym wypadku zdyskwalifikowała
http://www.allegro.pl/item327794560_quinny_buzz_4_2008_gondola_fotelik_cabrio_grat.html#photo
ten też mi sie podoba ale cena już go napewno w naszym wypadku zdyskwalifikowała
http://www.allegro.pl/item327794560_quinny_buzz_4_2008_gondola_fotelik_cabrio_grat.html#photo
trochę ciężki i duży po złożeniu
ja pamiętam jak zaczęłam oglądać wózki to spodobał mi sie tako v-road, ale po czasie stwierdziłam że ta waga wózka mnie zabija 21,5 kg
moja siostra kupiła sobie tako i po trzech spacerach go sprzedała nie była w stanie go wnieść i nie wchodził do samochodu
miałam wybrany model lekkiego i małego wóżeczka to TITI TRITON I pewnie na niego bym się zdecydowałą, tylko ta mała gondola 70 cm.
Kurcze zawsze coś
ja pamiętam jak zaczęłam oglądać wózki to spodobał mi sie tako v-road, ale po czasie stwierdziłam że ta waga wózka mnie zabija 21,5 kg
moja siostra kupiła sobie tako i po trzech spacerach go sprzedała nie była w stanie go wnieść i nie wchodził do samochodu
miałam wybrany model lekkiego i małego wóżeczka to TITI TRITON I pewnie na niego bym się zdecydowałą, tylko ta mała gondola 70 cm.
Kurcze zawsze coś
Temat wozka:najpierw byl Casualplay S6 (przegral z Jane),potem Emmaljunga (zdecydowanie za duza jak pomierzylam i zobaczylam),potem X lander XA (jezeli nie wroce rodzic do Polski to tutaj go nie kupie bo nie ma), potem Mutsy (waskie siedzisko w spacerowce i ciezki oraz maly kosz na zakupy) a teraz jestem na etapie Jane ...no takze spoko jeszcze pozyjemy zobaczymy.Na dzien dzisiejszy Jane Nomad z gondola i nosidelkiem.Lekki,wszystko wystarczajace duze i bardzo dobra jakosc plus wejdzie do kazdego auta.
Dzisiaj pierwszy dzień w pracy więc jestem dopiero teraz, jane nomad super wózek oglądałam na żywo , ładny fajnie się prowadzi jak dla mnie ma 2 wady słaby dostęp do kosza przy spacerówce - trzeba prawie paść na kolana aby coś tam wsadzić i jak dla mnie za mała gondola - bo umnie spotkały się dwa wielkoludy więc nasza Marcelina do małych należeć nie będzie. Zawęziłam więc wybór od największych gondoli i mam trzy typy, emaljunga , peg perego clasisca culla lub janga albo roan martin
Kazdy ma inne potrzeby.Kupno wozka zalezy od wielu czynnikow :).Nam wozek kupuja dziadki na spole.Wyjdzie ich 2120,taniej niz w Polsce o 500zl.Pamietam jak bylam w styczniu w tym sklepie na Jaskowej to polecali mi wozek polskiej firmy,bardzo podobny do emmaljungi.Wiem,ze byl naprawde fajny,nazwa na B,i kosztowal moze 900zl.Gondola ze spacerowka.
ooo, gratulacje...a miał być chłopak ;)
wróciliśmy już na śląsk :/ napięty plan nie pozwolił nam na odwiedzenie żadnych znajomych w Trójmieście :/
a propos wózków, mój typ to Emmaljunga ale jeszcze nie oglądałam żadnych na żywo, więc cąłkiem możliwe jest że po wizji lokalnej zmienię zdanie
priorytety to: duża gondola, pompowane koła, wygoda dla maluszka i możliwość jeżdżenia po wszelkich wertepach i plaży
no i musi się zmiescić do naszego nowego autka ;)
wróciliśmy już na śląsk :/ napięty plan nie pozwolił nam na odwiedzenie żadnych znajomych w Trójmieście :/
a propos wózków, mój typ to Emmaljunga ale jeszcze nie oglądałam żadnych na żywo, więc cąłkiem możliwe jest że po wizji lokalnej zmienię zdanie
priorytety to: duża gondola, pompowane koła, wygoda dla maluszka i możliwość jeżdżenia po wszelkich wertepach i plaży
no i musi się zmiescić do naszego nowego autka ;)
Madalein w jane napewno jest mniejsza gondola niż w emmaljundze - sama z centymetrem mierzyłam interesujące mnie gondole, pomagdalena mi też podobają sie gondole w roanie - najbardziej taka granatowo biała jednak ja się zastanawiałam bo średnio widzą mi się w nich stelaże - mają te wózki bardzo dobre opinie są równie wytrzymałe co emmaljunga i nawet przyjeżdżają po nie szwedzi do nas - ale ja jeszcze się nie zdecydowałam.