Widok
No własnie doatałam te przepowiadające, od blisko dwóch godzin mnie męczą, na początku co 0,5 h, potem co 20 min. teraz siedze i czuje ze są co 10 min.
Moj mąż liczy ze to już dziś, w sumie ja tez.
Starsze dziecko juz śpi. Jak to potrwa dłużej to dzwonie po babcie, by przyjechała na nocną zmianę.
Dla odwrócenia uwagi wstawiłam pralkę z praniem, zmywarke z naczyniami, no i siedze na necie.
trzymajcie za mnie kciuki :)
Moj mąż liczy ze to już dziś, w sumie ja tez.
Starsze dziecko juz śpi. Jak to potrwa dłużej to dzwonie po babcie, by przyjechała na nocną zmianę.
Dla odwrócenia uwagi wstawiłam pralkę z praniem, zmywarke z naczyniami, no i siedze na necie.
trzymajcie za mnie kciuki :)
Co do oksytocny to ja mam takie doświadczenia, że do końca skurcze sie nie pojawily. Zadnych przepowiadajacych, nic z tych rzeczy. No i bez oksy ani rusz.
Moze macica byla zmeczona targaniem mojej 4 kilowej Niunki :)
Zatem wszystkim oczekujacych wlasnych skurczy zycze, a jak juz macie przepowadajace to na bank bedzie dobrze :)
Moze macica byla zmeczona targaniem mojej 4 kilowej Niunki :)
Zatem wszystkim oczekujacych wlasnych skurczy zycze, a jak juz macie przepowadajace to na bank bedzie dobrze :)
Lena jest śliczka - super jest to zdjecie jak lezy Ci na brzuchu :)
zazdroszcze - juz sie nie moge doczekac mojej księżniczki ....
ale chyba nic sie nie zapowiada - dzien spokojny, przed chwila kilka skurczy ale lekkich i nic regularnego.
Za to upieklam 50 babeczek z truskawkami i ... polowy juz nie ma :)
milej nocy dziewczyny :)
zazdroszcze - juz sie nie moge doczekac mojej księżniczki ....
ale chyba nic sie nie zapowiada - dzien spokojny, przed chwila kilka skurczy ale lekkich i nic regularnego.
Za to upieklam 50 babeczek z truskawkami i ... polowy juz nie ma :)
milej nocy dziewczyny :)
Cześć!!!
Gratulacje dla gwiazdeczkiani !!!
Dziewczyny ja miałam wywoływany poród. Juz pisałam ale przypomnę o 16 podali oksytocyne bo sączyły się wody o 17 zaczęły sie bóle-fakt co 3-2-1 min-bolało jak cholera. Nie było bóli co 15-8 itp. Ale juz o 20 parłam i tylko 13 min.
Więc nie ma reguły, tez myślałam, że poród wywoływany bedzie długi i męczący ale był krótki i bolała jak miało boleć nie ukrywam :-), że rodzenie boli :-)
Ale teraz jesteśmy już razem. Lenka ladnie spi - w nocy 2 pobudki i je z cycuchów, tylko nie przybiera na wadzę więc ja "faszeruje" mlekiem co 1,5 - 2 godziny. Ma troche gazy ale tatus ja wtedy noci i tuli.
A tak się prezentuje :-)
Gratulacje dla gwiazdeczkiani !!!
Dziewczyny ja miałam wywoływany poród. Juz pisałam ale przypomnę o 16 podali oksytocyne bo sączyły się wody o 17 zaczęły sie bóle-fakt co 3-2-1 min-bolało jak cholera. Nie było bóli co 15-8 itp. Ale juz o 20 parłam i tylko 13 min.
Więc nie ma reguły, tez myślałam, że poród wywoływany bedzie długi i męczący ale był krótki i bolała jak miało boleć nie ukrywam :-), że rodzenie boli :-)
Ale teraz jesteśmy już razem. Lenka ladnie spi - w nocy 2 pobudki i je z cycuchów, tylko nie przybiera na wadzę więc ja "faszeruje" mlekiem co 1,5 - 2 godziny. Ma troche gazy ale tatus ja wtedy noci i tuli.
A tak się prezentuje :-)