Widok
Zuzka to oby Ci zrobiła bo ja pomimo tego ze kiedyś byłam zapisana na wizyte z usg to stwierdziła że nie ma po co robić tak czesto i nie zrobiła :) teraz tez będę własnie miała 2miesiace przerwy bo wczopraj nie miałam i już mi powiedziała że za 4tyg tez nie bo nie ma po co :(
nie wiem czy w każdej szkole rodzenia, ale w wejherowie trzeba mieć zaświadczenie że można uczestniczyć w ćwiczeniach :)
nie wiem czy w każdej szkole rodzenia, ale w wejherowie trzeba mieć zaświadczenie że można uczestniczyć w ćwiczeniach :)
Witajcie wszystkie majóweczki,
co do pytania majóweczki28 to ja z zajęć w szkole rodzenia w szpitalu w wejherowie jestem zadowolona, sympatyczna prowadząca - ciekawie i dokładnie wszystko omawia.
Ja skierowania na szkołę nie brałam, a na ćwiczenia zakładamy spodnie dresowe i koszulkę, część kobiet jest przychodzi już ubrana do ćwiczeń pozostałe na miejscu się przebierają :)
co do pytania majóweczki28 to ja z zajęć w szkole rodzenia w szpitalu w wejherowie jestem zadowolona, sympatyczna prowadząca - ciekawie i dokładnie wszystko omawia.
Ja skierowania na szkołę nie brałam, a na ćwiczenia zakładamy spodnie dresowe i koszulkę, część kobiet jest przychodzi już ubrana do ćwiczeń pozostałe na miejscu się przebierają :)
Witaj Alicja, takie zaświadczenie jest potrzebne do wejherowa - wczoraj grzybowska mi wystawiła.
Dziwne że na następnej wizycie nie masz mieć usg, jak się jej wczoraj pytałam to następne około 32 tyg, więc zapisując się na połowę marca to tak nam wyjdzie - ona jest zakręcona, pisałam wyżej że zapomniała o mojej glukozie :)
Dziwne że na następnej wizycie nie masz mieć usg, jak się jej wczoraj pytałam to następne około 32 tyg, więc zapisując się na połowę marca to tak nam wyjdzie - ona jest zakręcona, pisałam wyżej że zapomniała o mojej glukozie :)
W Redłowie nie trzeba mieć w szkole rodzenia żadnych rzeczy na zmianę ponieważ są tylko ćwiczenia oddechowe. Gimnastyka jest w sobotę i aby w niej uczestniczyć trzeba mieć zaświadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań.
A grzybowska powiedziała mi ostatnio, że jeśli będę chciała to zrobi mi USG. Zobaczymy... idę z mężem więc się wnerwię jeśli mi odmówi. Najwyżej pójdę do Goworka.
A grzybowska powiedziała mi ostatnio, że jeśli będę chciała to zrobi mi USG. Zobaczymy... idę z mężem więc się wnerwię jeśli mi odmówi. Najwyżej pójdę do Goworka.
dziewczyny, czy któraś z was, oprócz mnie, zmuszona jest do życia "w celibacie"? To już tyle miesięcy..... Był jakiś miesiąc-dwa temu taki okres, że hormony tak mnie nosiły, że nie mogłam wytrzymać.... Teraz znowu się zaczyna...... Niestety dla dobra ciąży doktor bezlitośnie wciąż jest na nie..........