Widok

~~~Majówki 9 - ostatni trymestr :)~~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zrobiłam nowy wątek :)

Alicja jak tam Twoje wyniki, odebrałaś ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też nie pomogę bo miałam 75g w normie, tak czy owak zglosilabym sie do tej poradni ;-)

chyba czas zalozyc nowy watek ;-)

ja nie pomogę bo glukozę 75 g miałam w normie

witam wśród majówek, do listy dopisałam i przy najbliższej okazji wkleję :)

a ja sie powtorze jeszcze raz bo mnie gdzies dziwnie wkleilo posrodku watku - ciekawe ??

moj Kubus juz ma 26 tyg - kopie z różnym nasileniem raz tak mocno ze mi dech zapiera a raz tak delikatnie jakby mnie laskotal :)

mam pytanie czy ktoras z Was ma zdiagnozowana cukrzyce ciażowa ?
mi po glukozie 75g wyszlo ze organizm nie radzi sobie z taka iloscia cukru i moja gin stwierdzila ze to wlasnie cukrzyca ciazowa - dostalam skierowanie do szpitala :( i mierze cukier 7 razy dziennie - i wlasnie tu mi sie cos nie zgadza :) oczywiscie na moja korzysc
faktycznie przeszlam na diete tzn odstawilam slodycze - nie jem juz tabliczki czekolady na raz i slodkich przekasek - i jak mierze cukier to mam wszystkie wyniki w normie a nawet duzo lepiej bo norma jest 75-140 dla glukometru a ja mam max 120 1h po jedzeniu wiec jest wszystko dobrze :)
w pon mialam sie zglosic na patologie ciazy na zaspe ale udalo mi sie przekonac meza aby pomierzyc ten cukier przez tydz i pokazac to gin niech oceni - moze nie jest ze mna az tak zle i w czwartek idziemy na wizyte i zobaczymy
moze ktoras z was ma to samo co ja - i ktos mi w koncu powie po co mam siedziec na tej patologi ciazy ?? bo cukier to sobie moge mierzyc sama w domu - chyba ze cos tam mi innego chca robic ?? czekam na info
moze ktos wie wiecej niz ja
pozdrawiam goraco wszystkie majoweczki
prosze o dopisanie na liste Jakub 30 maj - zalapalam sie na majoweczki :)

Rewelacja filmik - łza zakręciła mi się w oczku :)

moj Kubus juz ma 26 tyg - kopie z różnym nasileniem raz tak mocno ze mi dech zapiera a raz tak delikatnie jakby mnie laskotal :)

mam pytanie czy ktoras z Was ma zdiagnozowana cukrzyce ciażowa ?
mi po glukozie 75g wyszlo ze organizm nie radzi sobie z taka iloscia cukru i moja gin stwierdzila ze to wlasnie cukrzyca ciazowa - dostalam skierowanie do szpitala :( i mierze cukier 7 razy dziennie - i wlasnie tu mi sie cos nie zgadza :) oczywiscie na moja korzysc
faktycznie przeszlam na diete tzn odstawilam slodycze - nie jem juz tabliczki czekolady na raz i slodkich przekasek - i jak mierze cukier to mam wszystkie wyniki w normie a nawet duzo lepiej bo norma jest 75-140 dla glukometru a ja mam max 120 1h po jedzeniu wiec jest wszystko dobrze :)
w pon mialam sie zglosic na patologie ciazy na zaspe ale udalo mi sie przekonac meza aby pomierzyc ten cukier przez tydz i pokazac to gin niech oceni - moze nie jest ze mna az tak zle i w czwartek idziemy na wizyte i zobaczymy
moze ktoras z was ma to samo co ja - i ktos mi w koncu powie po co mam siedziec na tej patologi ciazy ?? bo cukier to sobie moge mierzyc sama w domu - chyba ze cos tam mi innego chca robic ?? czekam na info
moze ktos wie wiecej niz ja
pozdrawiam goraco wszystkie majoweczki
prosze o dopisanie na liste Jakub 30 maj - zalapalam sie na majoweczki :)

podbijam wątek, bo spadniemy daleeekoooo

dziś niedziela, taka cisza tu panuje.......a u mnie za oknem non stop śnieżna zawierucha

dzięki

Akpol jest czynny od pon. do sob. 10 – 20 a w niedz. 10 - 18

zuzka, a wiesz może do której jest czynny Akpol? Chcę się tam rozejrzeć za fotelikiem do samochodu. Taki sprzęt muszę zobaczyć i "obmacać" :)

czy fotelik a nosidełko to to samo?

no to gratuluję :) wśród majowych maluszków panuje więc stosunek 7 do 10 dla chłopców...................
czyli Marysia, Zosia lub Tosia?

No, dziewczyna na 100 %. Waga na wczoraj 1,200 gr, fikała , aż miło było popatrzeć. Cukier po glukozie ok, morfologia też super. Lekarz powiedział, że życzy innym kobietkom takich wyników. Tylko żelaza mam ciut mało, trzeba zmienić dietę;) Cieszę się.

rozumiem, linki poniżej:
pościel: http://www.allegro.pl/item306758316__pieeekna_7_cz_posciel.html
łóżeczko: http://www.allegro.pl/item314024734_hurtowo_lozeczko_radek_ii_teak_szuflada_materac.html
jak dostanę przesyłkę okaże się, czy nie jest ta pościel za gruba, ale nie wydaje mi się by była

Wiesz Madziu, mi nie chodzi o to co jest na metce, tylko o to jak w rzeczywistości pościel wygląda i jaka jest w dotyku.

Większość pościeli jest z materiału tak grubo tkanego i dość szorstkiego w dotyku - niestety nie widać tego na zdjęciu na aukcji :-/ Ja feretti widziałam na żywo u kuzynki męża i w sklepie i różnica jest duża, bo feretti jest zrobiona z gładkiego, przyjemnego materiału a znów nie jest aż tak bardzo droga. Zastanawiam się za to jaką pościel kupić na zmianę - może być już tańsza...

A możesz wkleić linka do przedmiotów tego sprzedawcy?

pościel nie wiem, jakiej firmy, nie było na aukcji nazwy firmy. Ale dla mnie sama firma nie jest ważna. Ważne jest to, że są to materiały atestowane i bezpieczne dla dzieci.

ja kupiłam od tej samej babki co koszule

Czy ktoras z was kupowala tez staniki do karmienia z allegro?

tak dostałam :) kupowałam od tej Pani :)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6360023

Madziorek81 napisał(a):

> w kpl z materacem, całe kpl pościeli, i te cudowne wzory,
> normalnie nie mogłam się zdecydować :))))

Pochwal sie jakiej firmy posciel kupilaś? My wlasnie wrocilismy z Akpolu- tez spory wybor poscieli, ale poza Feretti nic nam sie nie podoba. Na allegro wypatrzylam tez pościel firmy mamo-tato, i juz chcialam ją kupowac, ale w ostatecznosci zdecydowalismy, ze kupimy komplet 5-czesciowy feretti, a z mamo-tato zamowie same poszewki na zmiane.

Do Alicji: czy dostalas już te koszule nocne zakupione na allegro? Od kogo kupowałaś?

No to pięknie;)

ech, nie mogłam się powstrzymać i kupiłam dziś łóżeczko i pościel dla maluszka :) tylko taką fajną wanienkę ktoś mi ostatnią sztukę spod nosa sprzątnął :(
mimo, że mieliśmy dopiero od marca zacząć zakupy
ale dziś na konto przyszła "13" i nie mogłam się powstrzymać, tym bardziej, że taaakie fajne rzeczy są na Allegro!!! Łóżeczko w kpl z materacem, całe kpl pościeli, i te cudowne wzory, normalnie nie mogłam się zdecydować :))))
pierwsze koty za płoty hi hi hi

dopóki będzie chciał, to będzie chodził ze mną, na razie był jeden raz.......

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry