Widok

~~~Majówki 9 - ostatni trymestr :)~~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zrobiłam nowy wątek :)

Alicja jak tam Twoje wyniki, odebrałaś ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak...w sobote :) mocz idealny hehe :D więc to raczej nie nerka...dzisiaj ból troszke mniejszy...ale na wizycie i tak będę drążyć ten temat i zobaczymy co mi powie :)

trafny tytuł wątku...ostatni trymestr....ech, jak to szybko zleciało.....wyobrażacie sobie, że ja dokładnie od 13 września siedzę w domu? Już zapomniałam nawet chyba, którędy do mojej pracy się jeździ...........

a mam pytanko jedno...czy jest wśród majówek ktoś, kto dziś na Zaspie zaczyna zajęcia w szkole rodzenia??

Czas szybko leci, małymi krokami zbliżamy się do maja :) to nasze ostatnie 3 miesiące (no u mnie za kilka dni 3 try).

Ja siedzę w domciu od listopada i dobrze mi z tym, nie mogę sobie wyobrazić bym była tak ganiana do pracy w obecnym stanie jak przed zwolnieniem.

Alicja super że wyniki masz dobre, a dziś się wyjaśni co jest przyczyną Twojego bólu - byle wytrzymać do wizyty :)

dokładnie...byle do wizyty to sie mam nadzieje uspokoje...szkoda że bez USG no ale trudno :)
a tak wogóle Agata to wszystkiego najlepszego z okazji ciężarówkowej studnióweczki :)

Dzięki, Twoja była wczoraj więc gratuluję również :))

Szkoda, że dziś bez usg, też bym chciała moje maleństwo zobaczyć ale sadzę że sprawdzi nam tętno płodu więc chociaż bicia serduszka posłuchamy :)))

pewnie tak...no i mam nadzieje że karze mi w końcu tą glukoze zrobić bo chyba jestem jedyną majówką na e-mama która jeszcze tego nie robiła :)

no no, już chyba czas najwyższy.....ja robiłam jakoś w 26 tc, też późno......

Alicja ja też jeszcze nie robiłam, co nie zmienia faktu że jesteśmy tu również jedyne, które nie miały jeszcze glukozy robionej.

W zeszłym tygodniu pytałam się tych babeczek z evi-medu czy mogę przyjechać z już wypitą glukozą ale powiedziały, że nie - badanie robione jest pod ich nadzorem więc chyba pojadę na samą 7 by je zrobić jak grzybowska mi je zapisze

no to możemy sie umówić jednego dnia co by nam raźniej było. Ja na pewno też będę z samego rańca. Na szczęście Krzysiek się zaoferowal ze mnie przywiezie i posiedzi tam tą godzinkę....no bo nie wiadomo jak się będę czuła :) lubie słodkie ale różnie to bywa ...a przezorny zawsze ubzpieczony :)

Agata mam pytanko, pamietasz moze jak to jest, czy w czwartki ona też robi USG czy tylko w poniedziałi ? bo 25lutego zaczynam skzołe rodzenia i to akurat poniedziałki wyapdają więc się zastanawiam jak to będzie z wizytami u niej teraz :(

No to Alicja umówimy się, godzina szybciej nam zleci :)

Co do usg, to na pierwszej wizycie u niej z usg byłam w czwartek-sądzę że jest usg tylko nie ma możliwości nagrania na płytę ale nie wiem z jakiego powodu

hej dziewczyny, tak z innej beczki - zaczęłam się zastanawiać kiedy kupić te staniki do karmienia..myśleć o tym teraz czy po porodzie, wtedy chyba cycki jeszcze większe będą, więc może poczekać?? jak Wy robicie?
nio to sie umówimy na jakiś dzionek :)
spytam jej dzisiaj jak to z tymi wizytami jest :)
andzior...ja sobie ostatnio zamówiłam z neciku stanik do karmienia bo zamawialam koszule do szpitaa i tak jakos za jednym razem, mam teraz stanik dla ciężarówek w ktorego miseczce mam ciutke luzu wiec wzielam taki sam rozmiar...a jak będzie potem to sie okarze...najwyzej sie dokupi jakis :)

hej,Madziorek ja zaczynam dzisiaj szkole rodzenia na Zaspie o 17,milo bedzie Cie poznac.
a wybiera sie któras do szkoły rodzenia w Wejherowie 25lutego na 17.00 ? :D

Madziarka, super
Madzie górą, jupiiiiii

andzior.Do szpitala trzeba mieć co najmniej 2 staniki.

Alicja a Ty z Wejherowa??

Tak w og.óle to dziś pierwszy dzień na L4. Jeszcze nie moge sobie znalezc miejsca w domu bo stale zabiegana bylam i praca w ogole mnóstwo ludzi, a teraz sama.... - tzn z maluszkiem w brzuszku. Będziemy mieli synka - Pawełka.

Na szkołę rodzenia sie nie wybieramy, mamy położną w rodzinie hehe.

A co do glukozy to już jestem po było dobre ale tylko dlatego że do calej mikstury dodałam sobie cytrynkę, poprostu ją wcisnęłam do tego kubka i wypiłam duszkiem, naprawde to polecam, tak mi zresztą doradziła mojja pani doktor.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry