Widok

~~~Majówki 9 - ostatni trymestr :)~~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zrobiłam nowy wątek :)

Alicja jak tam Twoje wyniki, odebrałaś ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agacik ale za to już będziecie mieli zrobione, my ciągle odmalowujemy mieszkanko więc sobie wyobraź jak u nas wygląda :( w tygodniu mąż nie ma czasu, więc w weekendu próbujemy jakoś wszystko nadrobić żeby jakoś małymi etapami zrobic ale mam już dosyć :( przydałoby sie mieć zbędnych pare stówek na malarza :)

Kochana....
1 stycznia przeprowadziliśmy się z wymuskanego mieszkanka do domu, który jest zupełnie pusty, niedogrzany, nieodmalowany i zapuszczony. Tydzień temu skończyliśmy malowanie i robimy wszystko w ten sam sposób co Wy - tylko weekendy, gdy jest mąż, lub w tygodniu ja sama. Dom ma 250 m2 powierzchni, więc sobie wyobraź. Do tego od dwóch miesiecy nachodzi nas stolarz, który miał wszystko skończyć w styczniu, a zaczynam się obawiać, czy zdąży przed moim porodem;) Nie mamy jeszcze schodów na górę-wchodzimy po drabinie. Nie mamy żadnych mebli oprócz komody do przewijania, kanapy i łózka w sypialni. Wszystko przed nami...Do tego 2 tygodnie tamy walnęła nam rura kanalizacyjna i nie można się było ani kąpać ani sikać, nie wspominając o innych sprawach;) tak było przez cały tydzień.

Agacik....cóż powiedzieć wowwww my mamy 43m2 a jakoś tego odmalowac nie możemy żeby tu nie zrobić mega burdelu hehe :D
250m2....to już sobie nie wyobrażam więc życzę szybkiego zakończenia i anielskiej cierpliwości. Nasz to czeka już po porodzie bo mam nadzieje że wiosną zaczniemy się budować .....ale nie wyobrażam sobei teraz z brzusiem tak latać i robić....wspołczuje i wspieram duchowo :*

fajna dziś pogoda ale czuję się źle że aż z łóżka nie mogłam wstać.Wszystko mnie boli od wczoraj wieczorem.Ja zawsze tak się czuję jak jest zmiama pogody.

eee, wiesz, ja tęsknię do tego naszego mieszkanka, małe było, ale wykończone i wyposażone. Po prostu nam odbiło;)
Miewam często przez ten bałagan kiepskie dni, szczególnie wtedy jak mąż wyjeżdza na dłużej i muszę tu sama siedzieć. A w poniedziałek jedzie do Białegostoku;(

Przeskozyło mi okienko dziś na 7 miesiąc.jak ten czas szybko leci:))

Agacik....ale za to potem jak będzie fajnie, dużo miejsca i przestrzeni dla Was i dziecka....superrrrr u nas na poddaszu mielismy problem żeby jakos łóżeczko wcisnąć do sypialni i komode :)

jejku, Agacik, czeski film normalnie...dużo wytrwałości w tej sytuacji życzę...
najbardziej z twojego opisu podoba mi się ta drabina :D

ach ach ach ! ! ! ! ! ! !

dziś WALENTYNKI więc wszystkim przyszłym mamusiom życzę mnóstwo gorącej miłości i koniecznie poklepcie dziś ze szczególnym uczuciem swoje małe lub większe brzuszki :)

Ha ha ha...
Jadę dziś do Ikea po łóżeczko, może już będą.

Witajcie majówki,

Przyłączam sie do życzeń Madziorka :), duuuużo miłości wszystkim Wam życzę na walentynki

Madziorek, idziemy łeb w łeb;)

a racja :) pisałaś coś wcześniej o przesunięciu terminu z 15-go...
mi wczoraj wg USG termin oszacował doktor na 4 maja, ale zostaję na suwaczku przy ósmym

Ja w karcie mam 15 maja. Zobaczymy jutro. Ale taka różnica w terminie? Tygodnie nam się zgadzają...

podpatrzyłam na innym forum:

http://pl.youtube.com/watch?v=wIYZ9HRKags&feature=related

koniecznie z głośnikami! ja aż się popłakałam......

No Madziorek, ja się też poryczałam:)

no a gdzie te nasze majóweczki pouciekały? cicho jak makiem zasiał......

ja szukam wózka na allegro:)

up, bo spadniemy na 2 stronę

Filmik super!

A ja czekam na mojego Walentego, po pracy zafundowałam sobie dzień piękna u fryzjera :D Za pół godziny przyjedzie mój Miś i zjemy kolacyjkę :) zawówiłam jego wielką MIŁOŚĆ - pizze salami z TINO ;)) Czasami zastanawiam sie co kocha bardziej: mnie i Mateuszka czy pizze ;))) Nie mogłam mu więc odmowić spotkania w tak wyjątkowym dniu z tak wyjątkową kobietą ;)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry