Widok

Maksymilian Kurkowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prosze o opinie o doktorze ... Mam poważne problemy ginekologiczne i szukam lekarza , ktory mi pomoze . Mam pakiet w LuxMedzie ... Nie wiem kogo wybrać ? Czy można prosić o wypowiedz kogoś kto był u doktora?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry,
Gdzie aktualnie przyjmuje Pan Doktor? Jest możliwość wizyty na NFZ?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Doktor to anioł. Każdemu z całego serca polecam i dziękuję Bogu, że na niego trafiłam podczas mojej ciąży.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko w Victoria Clinic.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry, gdzie Pan Doktor przyjmuje oprócz VictoriaClinic, gdzie można dostać terminu na konsultację?

Witam . Na 26 lutego 2021 są jeszcze wolne miejsca na badania prenatalne I , II i III trymestru (te terminy nie są dostępne online). Osoby zainteresowane proszę o kontakt z recepcją .

Dziękuję za odpowiedź, kontakt pozostawiony w recepcji. Pozdrawiam!

W sprawie badań prenatalnych proszę o kontakt z recepcją w Victoria Clinic .
Proszę zostawić swoje dane nr telefonu oraz termin porodu wyznaczony przez lekarza prowadzącego . Pozdrawiam . M. Kurkowski
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry wieczór,

czy dr Kurkowski wykonuje nadal badania prenatalne w Lux Medzie w Gdyni? Do Victoria Clinic przez portal Znany Lekarz chyba nie ma szans się umówić - wolnych terminów ciągle brak :(
Witam . Niestety dyrekcja zabrania mi przyjmować pacjentki z osobami towarzyszącymi . Nie jest to moja decyzja. Muszę jednak stosować się do zaleceń dyrekcji . Pozdrawiam
M. Kurkowski
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy obecnie w dobie covid można na badanie usg do niego wejsc z mężem? Mam wizytę w luxmed w gdyni
W Luxmed już nie prowadzi ciąż, ale wykonuje tam tylko usg prenatalne. Przyjmuje w Victoria Clinic na Jaśkowej Dolinie.
Czy dr Kurkowski nadal przyjmuje poprzez Luxmed? W portalu pacjenta z placówki Gdynia ul Morska ani nigdzie indziej nie mogę znaleźć tego lekarza.

Gabinet prywatny Gdańsk, szpital zabiegi Elbląg
Czy ktoś się orientuje, w którym szpitalu dr Kurkowski obecnie pracuje?
I victoria clinic w gdansku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na pewno w Luxmedzie w Gdyni.
Ktoś wie, gdzie teraz doktor przyjmuje?

Myślę ze nie ma problemu . Doktor prowadzi całą moją rodzinę . Od 20 latki po Babcię (70 lat ) :))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy doktor specjalizuje się również w przewlekłych infekcjach intymnych? Czy tylko w ciąży?

Polecam . Specjalista od ciąż ! bardzo dobry w USG . Przy tym uprzejmy , miły.Wspaniały lekarz z powołania !.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry