Widok

Mam dość sąsiadów!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Być może jestem przewrazliwiona,ale moja cierpliwość się kończy..Mieszkam w 4-piętrowym bloku,i nie wyobrażam sobie abym ja i moje dzieci zachowywały się w mieszkaniu jak na podworku..,a niestety sąsiedzi pode mną dokładnie tak się zachowują..zaczynają od 9 rano tzn,biegają,walą na okrągło drzwiami nie wspomną już o płaczu wręcz ,,darciu ,,się jednego z dzieci ..dywanów też chyba nie mają,bo słyszę jak meblami jeżdzą..łóżka czy nie wiem co??ja wszystko rozumiem,ale mogliby pomyśleć,ze nad nimi i pod nimi tez ludzie mają małe dzieci,które śpią w dzień..a ja jako ,,mama,,chce w tym czasie odpocząc..NIE!!MOGĘ bo mój syn po 30min się budzi właśnie przez te walenie drzwiam,darcie gęby i bieganie..co mam zrobić??moze jest jakaś młoda mama,która mnie rozumie i doradzi coś w tej sprawie..
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 15
miki wybacz, ale troche dziwne by było żeby sąsiedzi podasowywali remonty pod twój termin porodu....
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
moi sąsiedzi z dwóch stron robią w kólko remonty :( a jak mój synek sie urodził to 6 sąsiadów na około zaczeło w tym samym czasie remonty to był koszmar :( człowiek dorosły nie słyszał swoich myśli a co dopiero taki niemowlak :( jak jest ciepło to można na dwór uciec ale w zime to jest męczące.Ja rozumiem że każdy żyje swoim życiem ale trzeba miec troche wyobrażni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
"współczująca" i "mama" w jednej osobie, fakt nazwania swoich sąsiadów " bydłem" źle świadczy o Tobie w nie o sąsiadach i to im można współczuć źle wychowanej sąsiadki
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14
Dodam jeszcze, że sąsiadka sobie śpiewa a wychodzi jej to fatalnie :D
Ale psu to nie przeszkadza, też śpiewa:D

A i ja też nie mam dywanów w mieszkaniu:)
Moja córka biega, skacze, śpiewa, krzyczy i nikt jeszcze do mnie nie przyszedł, dzieci to dzieci, cicho nie będą siedzieć:)

Ciesz się, że od 9-tej a nie od 6-tej:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 15
doskanelę rozumiem tą sytuację,bo niestety jestem w takiej samej...i niby dlaczego ktoś ma sie wyprowadzić tylko dlatego,ze mieszka w jednej klatce z bydłem??!!!niech bydło na wieś sie wyprowadzi jak nie umie zachować się w społeczeństwie
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 14
nikt nie karze ich kneblować,ale rodzice powinny zwrócic im uwagę,ze nie są sami.ale jak rodzice to też bydło to nie ma sie co dziwic.Wspóczuje miec takich sąsiadow..inie rozumiem takiego stwierdzenia - to się przeprowadz..
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8
to się przeprowadź,niestety jak tam są dzieci nikt ich nie zaknebluje. dzieci są rożne, niektóre bardziej hałaśliwe.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 17
Ja bym porozmawiala na spokojnie z sasiadami, awantura zapewne nic nie wskorasz tylko ich wkurzysz. Rozumiem ze mozna miec uciazliwych sasiadow, ale zawsze smieszy mnie argument "dywanów nawet nie maja!". No sorry ale jakis nakaz jest zeby dywany miec w domu? Ja tez nie mam, ale zachwoujemy sie jak ludzie i sasiedzi nie narzekaja.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niestety takie są uroki życia w "bloku".
Ja mam sąsiadkę-wdowę, która często wieczorem puszcza swoje "smuty" przy kieliszku.
Ale jej wybaczam, bo co ma robić- samotna kobieta jest z psem a dzieci już ma dorosłe:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
uważam, że grzecznie trzeba porozmawiać z uciążliwymi sąsiadami.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry