Widok

Mam mdłości

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
stosuje antykoncepcje hormonalna ponad rok a od dwóch dni mam mdłosci na wieczór a pigułki biore jak zwykle bez opożnień czy to moze byc przemeczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiem o czym mówisz!!!
Znam takie przypadki.Niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czytaj ze zrozumieniem nie z kim a z mezem z ktorym bylam 4 latapewnie kazdego zeycie mozna sobie z milosci na,,,, dzieci tylko potem zdych sie z nimi z glodu bo maz jak chce bzyknac to kocha a potem pomiata i depta i traktuje jak zero to uwazasz za milosc gratuluje ze dobrze trafilas ja zle wspomnienia i nikogo nie mam i nie szukam bo znlaezc kogos do zycia to ciezko do lozka zawsze sie znajdzie ale mi nie o to cjhodzi .Jak ktos chce to zrozumie to co chce przekazac jesli nie to kazdegoi pryawtna interpretacja.
H ha Rozbawiły mnie kobietki co stosowałyby wsztstkie możliwe środki anty!!!
A jak Paulina brałaby piguły bo ma uczulenie na gumy??To to że wpadła to jest jej wina??
A może nie powinna współżyć??Tylko udawać cnotke??
He he.
Co za baby!!!
ale tu aż kipi mama to z kim Ty się zadajesz ..jak można być z kims komu się nie ufa ??
ja nigdy nie stosowalam pigulek tylko gumki i ro rokuz aaszlam w ciaze i co odeszlam od meza i dobrze bo zostalabym z conajmniej 3 dzieci a takznz jednym dam sobie rade .Nikomu nie mozna ufac.Dzisiaj jest jutro do innej leci tacy sa
O kurcze , Paula :-(
Trzymam mocno kciuki żeby było po Waszej mysli
życie to jest jednak niesprawiedliwe. niektóre latami się starają, a i
a Paulina teraz ma mega czkawkę ;P i strasznie pieką ją uszy :P
szczerze-to ja też jej tego życzę.
Ale dziewczyny sie tu nakręciłyście że hoho
Paulina jestes w centrum uwagi i to dośc często widze
Ja też :))
tego Jej życzę ;)
Burza w szklance wody...
A Paulina jutro powie że test sie pomyliL ;)

Tinker Bell, racja
Daria, więc ja chyba nie jestem na tyle perfidna by komuś cokolwiek wytykać palcem. Rozumiem, że to forum publiczne, ale czasami mam wrażenie że ludzie mnie otaczający nie wiedzą co to jest empatia (czasami mylą z zupą z azji;)).

W zasadzie gdzie jak gdzie, ale właśnie w takich miejscach najłatwiej się dowartościować;) Jestem fajniejsza, rozważniejsza, bogatsza, inni mają gorzej....
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W sumie racja. W końcu to nie jest forum wzajemnej adoracji ;)
Każdy może wyrazić swoje zdanie, od tego przecie jest forum.
A jak ktoś jest zbyt wylewny i chętnie opowiada o swoich prywatnych sprawach ze szczegółami to niestety naraża się na krytykę. Jeżeli nie chcesz być oceniana - nie opowiadaj o swoim życiu na forum i tyle. Zawsze znajdzie sie ktoś kto wyrazi się niepochlebnie. Trudno, wypowiadając się na forum trzeba się z tym liczyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zostałam wywołana do tablicy, więc odpowiem: To jest publiczne forum, jeśli opisujemy swoją sytuację, musimy liczyć się z tym, ze ktoś ją skomentuje. Jeden pocieszy, inny powie parę gorzkich słów. Nikogo nie obraziłam, nigdzie nie napisałam równiez, że Paulinie nalezy "dokopać", życzę, by sytuacja skończyła się pomyślnie. Od pocieszania sa przyjaciele, a na forum róznie bywa... :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wracając jeszcze do zabezpieczenia,ha mój twierdzi że z gumą to jak całowanie przez szybę,hehhe

Do Dziewczyn,które łykają tabletki i używają dodatkowo prezerwatyw: Kłaniam się......

Nie,naprawdę jak już bym brała tapsy,na gumke by mnie nikt nie namówił,eeee.

Wracając do dzieci,móje również planowane,ba nawet wyczekiwane przez 4 lata,ale wiecie co-chciałabym,że się tak wyrażę "wpaść" heheh,ale tylko wtedy jak pomyślę że Nikoś juz nigdy nie będzie taki malutki,nie wycałyje już takich malutkich syrek,ach...ale jak broi to mi zaraz ochota przechodzi,hheheh. Nie no dzieci to skarb,naprawdę nadają życiu inny wymiar !!!!
Polecam;)
I to są właśnie chwile przez które wolę nasze forum bez takich "odważnych" niezarejestrowanych :)

Paulina, dałabym namiar na ewentualną pracę- narazie nie ma wolnych etatów ale będą zwiększać- ale trzeba mieć autko niestety...
Pola, jeszcze jedno do Ciebie. Piszesz, że nie należy głaskać i mówić że się ułoży. Myślę że Paulina jest świadoma tego że samo się nie ułoży. Chyba wszyscy to wiedzą. Zawsze trzeba się samemu wziąć w garść.

Ale wg Ciebie? Oprócz dobrego słowa co mamy zrobić. Zbesztać ją? Nakopać? Zutylizować? Nakłonić do aborcji?

Możemy co najwyżej wesprzeć, bo od tego są znajomi. Nie kopie się leżącego.
Madzia, znasz tylko tyle ile Paulina opowiedziała na forum. Może jednak nie zaglądać w ich 4 ściany o do łóżka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry