Widok
Wiem co wyszło autorce wątku, bo śledzę go od początku i tylko dlatego że niektóre dziewczyny są szczęśliwymi Mamami mimo brania tabletek, sama dałam się namówić Mżonkowi na test ;P
A co do tego co napisała Olciaprincessa (mam nadzieję że dobrze nick napisałam:P) i tak muszę po recepty skoczyć do lekarza, więc "dam" się przebadać :D
Ja tam się nie obawiam że jestem w ciąży bo nie ten moment czy coś ;P bardziej wolałabym szybko się dowiedzieć ze względu na antykoncepcję - nie chcę truć dziecka ;)
A co do tego co napisała Olciaprincessa (mam nadzieję że dobrze nick napisałam:P) i tak muszę po recepty skoczyć do lekarza, więc "dam" się przebadać :D
Ja tam się nie obawiam że jestem w ciąży bo nie ten moment czy coś ;P bardziej wolałabym szybko się dowiedzieć ze względu na antykoncepcję - nie chcę truć dziecka ;)
Ja tez przy tabletkach zabezpieczałam się dodatkowo.... teraz zakładam spiralę i też będę uważała.... pomimo tego że mamy bardzo stabilną sytuację materialną...ale jednak bardzo zależy mi na pracy i wiem że to nie czas na drugą dzidzię...abstrahując już od Pauliny i to czy jest czy nie jest w ciąży to też mam takie zdanie że lepiej mieć tyle dzieci na ile nas stać..a nie potem wystawać po zasiłki z pomocy społecznej....bo samą MIŁOŚCIĄ człowiek nie wyżywi i nie ubierze dzieci...niestety ale nie jest się już odpowiedzialnym tylko za siebie i swoje potrzeby...nie chodzi oto aby kogoś ganić i pouczać ale czasem warto porozmawiać i pomóc otworzyć oczy na pewne sprawy....
Dziekuję dziewczyny za wątek widzę ze to gorący temat dla niektórych niezalogowanych proszę nie oceniajcie mnie niektóre słowa bolą ale jak niektórym ulży to super ja nie jestem w nastroju na bronienie swoich pogladów , przykro mi że mnie los nie rozpieszcza ale nie mam sobie nic do zarzucenia przede mną trudne dni czekam na wizytę mam dużo czasu w razie czego na podjecie decyzji dotyczącej kolejnego maluszka w domu
Paulina właśnie to jest najśmieszniejsze że te/ci niezalogowani są najmądrzejsi i w ogóle och i ach najlepsi ,u mnie na żadne dziecko nie był odpowiedni moment ale stało się jak się stało ,mam 2 małe skarby ,mamy 136 zł na nas czworo o tyle dobrze że rodzina pomaga jak może ,nie mnie ciebie oceniać ,życzę Tobie jak najlepiej i oby był to fałszywy alarm :))
dzięki nie oceniam niezalogowanych ale wiekszość dla mnie przykrych wypowiedzi to tylko od niezalogowanych osób nie stawiam wszystkich na równej wadze prosze nie miejcie mi za złe dobrzy ludzie ,mops sie wypina na nas twierdząc że w zeszłym roku dochody mojego chłopa były za duże i niestety człowiek musi radzić sobie sam
Ja tak czytam ten wateki naprawde smieszy mnie to ze niektóre kobiety lykajac tabsy mysla jeszcze o dodatkowym zabezpieczeni,ja w tej chwili mam założona spirale i nie po to ja zakładałam zeby uzywac jeszcze 100 innych srodków :)
co dpo Pauli niema co sie przejmowac,główka do góry i nie bierz sobie do glowy takich glupich tekstów, a skoro naprawde jest Wam ciezko to do mops-u tez idz sie usmiechnij :) zawsze to cos, pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania :)
co dpo Pauli niema co sie przejmowac,główka do góry i nie bierz sobie do glowy takich glupich tekstów, a skoro naprawde jest Wam ciezko to do mops-u tez idz sie usmiechnij :) zawsze to cos, pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania :)
Nie przejmuj sie niektorymi komentarzami. Jesli sie zabezpieczalas, a mimo to zaszlas, to juz nic wiecej nie moglas zrobic i tak sie po prostu stalo. Mnie wkurzaja ludzie, ktorym sie nie chce zabezpieczac, bo maja to w nosie, albo wola wydac te kilka zlotych na piwo. Albo malolaty, ktore nie maja z czego zyc wogole, albo siedza na garnuszklu u rodzicow, ale "sa gotowe na macierzynstwo" i specjalnie zachodza w ciaze.
Jesli sie zabezpieczalas, to nie masz sobie nic do zarzucenia!
Jesli sie zabezpieczalas, to nie masz sobie nic do zarzucenia!
madziara84 nie bardzo rozumiem,ja uwazam sie za odpowiedzialna,nie planuje nastepnej ciazy i jak tylko połóg sie skonczyl zabezpieczylam sie w najbardziej dogodny dla mnie sposob,kiedys bralam tabletki i nawet przez mysl mi nie przeszlo kochac sie jeszcze w prezerwatywie :/
miłego wieczoru, Paulina 3mam kciuki zeby ulozylo sie po Twojej mysli,a tak w ogole oprocz tych mdlosci co Cie sklonilo do zrobienia tego testu, okres Ci sie spóznia? sorki za takie szczegółowe pytanie :P
miłego wieczoru, Paulina 3mam kciuki zeby ulozylo sie po Twojej mysli,a tak w ogole oprocz tych mdlosci co Cie sklonilo do zrobienia tego testu, okres Ci sie spóznia? sorki za takie szczegółowe pytanie :P
czytam i nie wierze
dziewczyna napisala ze ma mdlosci i z tematu zaczelyscie wlazic z butami do jej łozka
co to do h**a was obchodzi z kim sypia??kuzwa nawet jak rozstala sie z mezem a z nim sypia to chyba jej sprawa -
Matko jacy mlodzi ludzie teraz sa strasznie zawistni i wpierdzielajacy sie w zycie innych.
Polowa tego forum to kuzwa miss detektywki ktore sledza ip , i szukaja afer
Amen
dziewczyna napisala ze ma mdlosci i z tematu zaczelyscie wlazic z butami do jej łozka
co to do h**a was obchodzi z kim sypia??kuzwa nawet jak rozstala sie z mezem a z nim sypia to chyba jej sprawa -
Matko jacy mlodzi ludzie teraz sa strasznie zawistni i wpierdzielajacy sie w zycie innych.
Polowa tego forum to kuzwa miss detektywki ktore sledza ip , i szukaja afer
Amen