Widok

Mama pozna mame Redłowo

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jest moze jakas chetna mama na spaserki i pogaduchy z plyty redłowskiej,lub okolic, bo jakos nudno sie już biega samemu :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chętnie przyłączę się do spacerków, chociaż moje dziecie jest już większe i chodzimy na spacery bez wózka. Wychodzę codziennie około południa.
Ja jestem z Płyty...i nie znam tu nikogo (mieszkam od roku) więc chętnie poznam nowe Koleżanki :)
Jakby co proszę o kontakt na PW, lub mail asski@wp.pl
Ja jestem z działek leśnych niedaleko skm wzg.św.maksymiliana
Ja mieszkam tu od 2 miesięcy. To jak się umawiamy na jutro? :)
Ja mieszkam w Orłowie i na płytę mogę dojść od szpitala w Redłowie, albo może spacerek do Orłowa w rejony mola. Narazie daleko się nie wypuszczam, bo mały je często :), ale jak zrobi sie ciut cieplej jestem chetna.
hehe ja na plycie mieszkam od grudnia,a pochodze ze wzg. wiec mi te rejony sa bliskie i tez zawsze wychodze koło południa :) moze któras z Was byłaby jutro chetna :)
paula - ja też ze Wzgórza :)
Może się znamy z widzenia hihihi...
Ja niestety pracuję od grudnia, więc teraz zimą na spacery chodzi moja Niania...ale jakby co to jak się ociepli już to chętna jestem na popołudniowy spacer...taki po 16.30...bo takowe planuję jak już nie będzie ciemno o tej porze ;)
Ja mieszkam w okolicach delikatesów Alma, w strone szpitala. Nie znam w ogóle Gdyni, w ogóle Trójmiasta nie znam, więc też na razie jakoś się nie wypuszczam daleko, no i ta pogoda a my bez wózka chodzimy. Niestety moje dziecie nie chce w nim zupełnie jeździc i zrezygnowałam z wojny, i chodzimy piechotką.
Czy któraś z Was ma ochote na jutrzejsze spotkanie? Jeżeli tak, to może w południe, o 12 tylko gdzie?
oooo wreszcie ktoś w redłowa. My też:) mieszkamy zaraz koło sieci34. też chętni na spacerek lub pogaduchy.
Ja jakby co na pogaduchy ;)
Puki zima...a na wiosnę na popołudniowe spacerki ;)
Magda+Greg to mieszkamy blisko siebie :)
Ja mieszkam na BSW do sieci mam jakas minutke :P
ja jeśli pogoda pozwoli to moge sie nawet dalej wypóścic, bo tutejsze okolice mam w małym palcu :)
na pogaduchy tez chetna jestem bo i tak od porodu wiekszosc czasu jestem z nia sama i nawet buzi niema do kogo otworzyc :P
Ja z Powst. Śląskego...do sieci mam 5 minut :)
to widze wszystkie podobnie,moze ktoras z Was jest dzisiaj chetna na jakis krotki spacerek,bo pogoda racze na dalsze wycieczki nie pozwoli :(
Hej, ja tez jestem z Redlowa:)
ok dziewczyny ja ogarniam mala i mykam na spacerek jakby ktoras miala ochote sie dolaczyc to mykam takim brazowo-kremowym jedo
jestem chętna, też zaraz ubieram małego. Tylko nie wiem gdzie jest BSW czy też sieć. Niestety nie znam tych okolic zupełnie.
Ja juz w domku, BSW jest zaraz na wprost przystanku autobusowego tego malego :) a siec ulice wyzej :P
My wróciliśmy dokładnie godzine po Was, ale było jedzonko a teraz wreszcie spanie i mam chwilke.
Niestety nie wiem o jakim małym przystanku piszesz. Przy jakiej ulicy? Sorry, ale ja zupełnie nie znam Gdyni.
Wiem tylko gdzie jest ul Legionów, Alma, tylko tą okolice troche znam.
fajnie, że tyle mamuś. Pewnie znamy się z widzenia. My na spacerki to krótkie wychodzimy na nóżkach albo w wózku tak góra godzina, bo mały dluzej nie wysiedzi. Ja tylko dwa dni w tyg mam wolne, ale jakoś się zgadamy. Może w środę się uda?
Ja jak cos jestem dyspozycyjna codziennie :P
co do przystanku nie pamietam dokladnie nazwy ulicy,ale to jest na samej plycie :P
Jak chcesz mozemy sie jutro umówic gdzies gdzie bedziesz mogla dojsc :P miłego wieczorku kobietki
Ja oczywiście chętnie jak zawsze się spotkam. Wychodzę około 11.40
Tylko że ja tak nie do końca wiem gdzie jest płyta:( Chodzę zawsze w rejonie Legionów, Kaczewskiej.
Tylko Nie wiem czy to nie jest daleko od płyty.
no legionów jet na dole,czyli tak jak piszesz chodzisz dookola :P ja dzisiaj wyjde troszke pozniej bo dziewczyna po lezaczek przyjezdza, a mala dopiero 15min temu zasnela bo aferze od 7 :00 :( masakra :P
Cześć, my już po codziennym rytuale, spacer jedzonko i spanie.
Paula, ja to juz zapomniałam jak to jest z takim maleństwem jak Twoja córcia.
Nie wiem jak się spotkać z Wami, a bardzo bym chciała. Nie znam tu nikogo.
ja tez nie wiem mozemy sie np umowic kolo zielonego osiedla jesli wiesz gdzie to jest?
kurcze, nie wiem gdzie jest to osiedle. dziś spacerowałam ul. Korczaka i "odkryłam" ul. Powstania Wielkopolskiego i to na tyle. Moze Ty wiesz gdzie jest ta Korczaka? Nie no, musimy się w końcu jakoś spotkać!
Ja mieszkam na korczaka:)
a ja czasem chodze powst.wlkp. :) jakbys weszla nia do gory to mieszkam na rownoleglej :)
No tozaczynamy się dogadywać:)
Ania, a o której wychodzisz na spacery i jak ewentualnie mogę Cię "zlokalizować"?
Paula, a ta ul. Powst Wielk jest długa? Bo nie wiem czy tak na góre to dociągnę małego.
nie wiem dokladnie gdzie sie zaczyna,ale do gory kawalek jest tak na oko bo ja zawsze do polowy dochodze w dol i skrecam na swoja :P
ja dzis czekam na kuriera wiec nie wiem o ktorej wyjdziemy:( mam kremowa emmaljunge gondolke wiec w razie czego mnie zaczepcie:)
No dobra, ja wychodze. Ide w waszą strone. Mam czarną dłuższą kurtke z kapturem, Mały jest w granatowym kombinezonie. Jestem bez wózka. Zobaczymy.
HEJ, mamy z redłowa, a chodzicie czasem też na bulwar?szukam mam nadbulwarowych, az redłowa to już niedaleko
my jestesmy niemal codziennie na bulwarze ja mam stała trase na dół świetojanskiej potem skrecamy na skwer bulwar al.piłsudzkiego i do domku.mieszkamy na pomorskiej na działkach lesnych.jaak co mamy wózek czarno-różowy taki mocniejszy róż.
Ja Was będę poszukiwać wiosną na popłudniwych sapcerach...:)
Niestety nie udało mi się dziś dotrzeć na ul. Korczaka, ale jutro około południa wybieram się. Więc może się uda spotkać. Pozdrawiamy!
Ja też jestem z Redłowa, ale mieszkam bliżej Szpitala Medycyny Morskiej i Tropikalnej. Chodzę raczej w stronę molo na spacerki, ale chętnie bym odkryła inne ścieżki, bo mi się już moje znudziły. My mamy czerwono-czarny wózek (prampol Twister). Jakbyście mnie gdzieś wypatrzyły, to zaczepcie:)
amoruccia ja dzisiaj zejde wlkp. w dol moze gdzies Cie tam schacze :) a jesli nie tam to zjade autobusem na dol i wysiade kolo lotosa i pojde legionow w strone szpitala : moze uda sie na Was trafic :)
Paula, przypomnij jaki masz wózek. Ja zaraz się ubieram i wychodze.
juz za pozno ja mam brazowo-kremowego jedo special 4 fyn a chodze w bialej kurtce, i mam ciemne wlosy :P przy kosci jestem ze tak ladnie powiem :P
I jak spacerowałaś po Legionów? Bo ja się rozglądałam, ale nie wiedziałam kogo mam szukać. Mijałam 1000 dziewczyn z wózkami, ale co z tego. A tak w ogóle to się właśnie zastanawiałam, dlaczego dużo dziewczyn biega same na spacery. ja pamiętam, że jak chodziłam jeszcze z wózkiem to tylko się rozgladałam do kogo się dołączyć, bo samej to smutno. A tutaj widze odwrotnie jest często.
Nic, jutro znów około południa wychodze, mam dłuższą czarną kurtke i kaptur z szarym misiem na około, jestem niska i mam czarne włosy. A moje dziecie pewnie będzie w błękitnej kurtce, i zaczepia w większości wszystkie panie z wózkiem i mówi do nich "nianio patrzeć dzidziuś"
Mam nadzieje, że się spotkamy!
bylam na legionow,mijalam korczako a schodzilam wlkp. potem od kolejki w redlowie szlam do lotosa a potem na plyte :)
Kurcze, może i Was widziałam, ale nie wiedziałam że to Wy. Podam mojego meila, i później na meila wyślę Ci nr tel, chyba tak będzie nam łatwiej się umówić. I wszystkie inne dziewczyny z naszego forum, jak mają chęć się spotkać to tez niech napiszą swojego meila to się wymienimy tel i będzie łatwiej się spotkać i poznać. Mój email amoruccia@poczta.onet.pl
ale sie tu cisza zrobiła... dzisiaj pogoda paskudna,ale jak temp. podskoczy to my z malą napewno gdzies smigniemy :) a Wy jak dzisiaj?
Hejka!
No właśnie, nagle jakoś bardzo cicho się zrobiło. Może temperatura odstraszyła od spacerków:)
U nas wczoraj w nocy pojawiła się lekka temperatura u małego i chociaz w dzień było już ok, to wstrzymałam sie z wychodzeniem. Za to jeżeli dziś w nocy będzie ok, a jutro tak jak zapowiadają ma być na plusie i słoneczko to jedziemy na plac zabaw przy plaży. Więc jeżeli ktoś będzie chciał nas poznać to będziemy tam około 11.30. W razie czego mój email jest wyżej.
Pozdrawiam
amaruccia napisałam na maila :)
hej dziewczyny a tu dalej cisza,szkoda jakby któraś wybierała sie dzisiaj na spacerek to moze niech sie odezwie :) pogoda wreszcie w miare znosna :)
Cześć, ale cisza tutaj...
paula, tylko my dwie korespondujemy troszke:) Napisałam też na meila.
Hej, dziewczyny z Redłowa, gdzie jesteście??
Wiem, że pogoda nie jest najlepsza na spacerki i brak słońca dobija (przynajmniej mnie) ale odezwijcie się czasami?
Co robicie w domu z Maluchami? Podzielmy się opiniami i pomysłami na zabawy.
Wiem ze napisałas,ale ja wczoraj tylko na chwilke wyskoczylam z mala bo mi cos wypadło,a dzisiaj wcale, jutro mam nadzieje sie wynuze to sie spotkamy, miłego popoludnia
Hej,
ale pogoda się zrobiła! Niby ciepło ale wiatr głowe urywa. Aż mi się nie chce wychodzić. A Wy wychodzicie?
My tez nie wychodzimy,dzisiaj tylko z mezem na witomino pojechalysmy to jeszcze stuczke mielismy,przez glupka, dobrze ze samochod tylko lekkoporysowany
Mały ma zapalenie węzłów chłonnych, więc się w domu kisimy. Ale pogoda coraz lepsza, więc mam nadzieję na spacerek z którąś z Was:)
No wreszcie dzis jakaś pogoda normalna. Aż nam się nie chciało wracać ze spacerku. Tylko, że wyczytałam że znów idzie zimno :( CHCĘ WIOSNY!!!
Witajcie ponownie, mamusie z Redłowa.
Co słychać? Nie macie już chęci na wspólne spacery?
Ja mam, ale na wiosnde...na popołudniowe spacery ;)...już mi się tak marzy wrócić z pracy i brać małą na plac zabaw ;)
Cześć Dziewczyny,
czy wychodzicie teraz na spacerki?
Pamiętam, jak chciałyśmy razem spacerować, ja podtrzymuję propozycję, a Wy? Nudno jest spacerować samej. Codziennie mijam wiele dziewczyn na spacerze, i wszystkie same. Tzn z maluchami :) A może jednak jakoś się umówimy??
he he he..miło się czyta, ze tyle mamusiek na moich terenach ;) szkoda, ze teraz nie mieszkam w Gdyni :(
amoruccia...Ty musisz pod górke podejść to będziesz na Płycie Redłowskiej dosłownie ;) to nie jest daleko
jak pójdziesz do góry Redłowską to na rogu z Korczaka są schody...nimi pod górkę i masz fajny placyk zabaw jakby co ;) no i ulice BSW (Boh. Starówki Warszawskiej ;) )

szkoda, ze mnie nie ma to bym Was połapała ;) mieszkam pośrodku :)
wiper, oj szkoda! Samej to czas stoi w miejscu na spacerze. A codziennie mijam kilkanaście dziewczyn z maluchami i wszystkie same. Dla mnie to troche dziwne, ale może tu tak jest. Tam gdzie wcześniej mieszkałam, to zawsze chodziłyśmy w dużym gronie, i czas szybciej leci i miło jest, można pogadać, a i maluchy się integrują. Mój to teraz kota sam dostaje. Ale licze, ze latem może coś się zmieni.
Pozdrawiam
na pewno :)
śmigaj na placyki jak będzie cieplej...

ja jak jestem w Gdyni to łażę albo jadę autkiem na plażę miejską na ten placyk zabaw-supcio jest i mnóstwo dzieciaczków
Tak, ja też chodzę, a w sumie jezdzę na plaże, i zawsze jest troszke dzieciaczków. Tylko teraz było tak zimno, że na pewno nikogo nie było. Aby do wiosny:)
Jak będziesz w Gdyni to daj znać koniecznie!
Ponieważ robi się ciepło, niebawem zacznę wyjścia na plac zabaw na Płycie w godzinach popołudniowych...czy któraś tam chodzi około 17-tej??
My chodzimy. Tak koło 17-18. Pewnie dziś też będziemy.
Franek zawsze robi kawę w piaskownicy i buczy jak ekspress, więc nas łatwo znaleźć:)
U nas było chorobowo...więc dopiero teraz wraca temat popołudniowych wyjść :)

Chyba się dziś wybiorę koło 17-tej na spacerek na płytę :) My z szaroczerwoną spacerówką :) pewnie będziemy się krzątać w okolicy huśtawek :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry