Widok

Mama pozna mame Redłowo

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jest moze jakas chetna mama na spaserki i pogaduchy z plyty redłowskiej,lub okolic, bo jakos nudno sie już biega samemu :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jak cos jestem dyspozycyjna codziennie :P
co do przystanku nie pamietam dokladnie nazwy ulicy,ale to jest na samej plycie :P
Jak chcesz mozemy sie jutro umówic gdzies gdzie bedziesz mogla dojsc :P miłego wieczorku kobietki
Ja oczywiście chętnie jak zawsze się spotkam. Wychodzę około 11.40
Tylko że ja tak nie do końca wiem gdzie jest płyta:( Chodzę zawsze w rejonie Legionów, Kaczewskiej.
Tylko Nie wiem czy to nie jest daleko od płyty.
no legionów jet na dole,czyli tak jak piszesz chodzisz dookola :P ja dzisiaj wyjde troszke pozniej bo dziewczyna po lezaczek przyjezdza, a mala dopiero 15min temu zasnela bo aferze od 7 :00 :( masakra :P
Cześć, my już po codziennym rytuale, spacer jedzonko i spanie.
Paula, ja to juz zapomniałam jak to jest z takim maleństwem jak Twoja córcia.
Nie wiem jak się spotkać z Wami, a bardzo bym chciała. Nie znam tu nikogo.
ja tez nie wiem mozemy sie np umowic kolo zielonego osiedla jesli wiesz gdzie to jest?
kurcze, nie wiem gdzie jest to osiedle. dziś spacerowałam ul. Korczaka i "odkryłam" ul. Powstania Wielkopolskiego i to na tyle. Moze Ty wiesz gdzie jest ta Korczaka? Nie no, musimy się w końcu jakoś spotkać!
Ja mieszkam na korczaka:)
a ja czasem chodze powst.wlkp. :) jakbys weszla nia do gory to mieszkam na rownoleglej :)
No tozaczynamy się dogadywać:)
Ania, a o której wychodzisz na spacery i jak ewentualnie mogę Cię "zlokalizować"?
Paula, a ta ul. Powst Wielk jest długa? Bo nie wiem czy tak na góre to dociągnę małego.
nie wiem dokladnie gdzie sie zaczyna,ale do gory kawalek jest tak na oko bo ja zawsze do polowy dochodze w dol i skrecam na swoja :P
ja dzis czekam na kuriera wiec nie wiem o ktorej wyjdziemy:( mam kremowa emmaljunge gondolke wiec w razie czego mnie zaczepcie:)
No dobra, ja wychodze. Ide w waszą strone. Mam czarną dłuższą kurtke z kapturem, Mały jest w granatowym kombinezonie. Jestem bez wózka. Zobaczymy.
HEJ, mamy z redłowa, a chodzicie czasem też na bulwar?szukam mam nadbulwarowych, az redłowa to już niedaleko
my jestesmy niemal codziennie na bulwarze ja mam stała trase na dół świetojanskiej potem skrecamy na skwer bulwar al.piłsudzkiego i do domku.mieszkamy na pomorskiej na działkach lesnych.jaak co mamy wózek czarno-różowy taki mocniejszy róż.
Ja Was będę poszukiwać wiosną na popłudniwych sapcerach...:)
Niestety nie udało mi się dziś dotrzeć na ul. Korczaka, ale jutro około południa wybieram się. Więc może się uda spotkać. Pozdrawiamy!
Ja też jestem z Redłowa, ale mieszkam bliżej Szpitala Medycyny Morskiej i Tropikalnej. Chodzę raczej w stronę molo na spacerki, ale chętnie bym odkryła inne ścieżki, bo mi się już moje znudziły. My mamy czerwono-czarny wózek (prampol Twister). Jakbyście mnie gdzieś wypatrzyły, to zaczepcie:)
amoruccia ja dzisiaj zejde wlkp. w dol moze gdzies Cie tam schacze :) a jesli nie tam to zjade autobusem na dol i wysiade kolo lotosa i pojde legionow w strone szpitala : moze uda sie na Was trafic :)
Paula, przypomnij jaki masz wózek. Ja zaraz się ubieram i wychodze.
juz za pozno ja mam brazowo-kremowego jedo special 4 fyn a chodze w bialej kurtce, i mam ciemne wlosy :P przy kosci jestem ze tak ladnie powiem :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry