Widok

Mamusia Emili

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam jestem tu pierwszy raz jestem mloda mamusia 5-cio miesiecznej Emili i nie kryje ze chcialabym czasem z kims porozmawiac dlatego postanowilam wejsc na strone i nie kryje tego ze mam nadzieje ze znajde tu kilkoro znajomych pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
cześć :) a skąd jesteś?
młodych mam to tutaj dostatek :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej jestem z Gdanska MIeszkam na osiedlu lawendowe wzgorza w sumie od niedawna :) poki co jestem jeszcze na macierzynskim ale niedlugo niestety konczy mi sie ta sielanka i musze wracac juz do pracy a mala musi isc do zlobka :) ps a z kad ty jestes
hej, to jest twoj watek, ale widze, ze laski sie slabo udzielaja...
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-i-dzieciaczki-pazdziernikowo-listopadowe-2012-cz-2-t436282,1,160.html
takze moze faktycznie lepiej pisac na ogolnym forum.:)
ja mam samych chlopakow;)

image
image
image
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-sierpiowo-wrzesniowe-2012-t457175,1,16.html

albo pisz w watku wczesniejszym, tam dziewczyny czesto sie odzywaja, na pewno nie beda mialy nic przeciwko :)
dzieki za info
No niezle :) fajne chlopaki :)
A co do pisania na glownym forum to sie z toba zgodze bo w sumie z tego co widze wiecej ludzi udziela sie na tym glownym niz zalozonym przez kogos no i pozatym jest wiecej ofert sprzedazy ciuszkow :) ale w sumie super sprawa ja sama kupuje dla mojej corci uzywane ciuszki bo wiem ze w obecnej chwili sie nieoplaca kupowac nowych bo mala szybko wyrasta a po za tym dzieci i tak nie niszcza takze sie oplaca kupic od kogos i nie przeplacac :)
ja jestem z Pruszcza
wątek mamuś sierpniowo - wrześniowych został niedawno reaktywowany i tam się też udzielam więc zapraszam :)
powrót do pracy to niestety straszna sprawa, my mamy o tyle lepiej że Lilą zajmie się babcia i nie muszę jej oddawać do złobka
image
No coz zrobic tak bywa .Dziekuje za zaproszenie do watku ale jak sama wspomnialas ze tam sa zapisane mamy ktore maja z sierpnia i z wrzesnia dzieci moja akurat jest z pazdziernika takze chyba sie nie zaliczam do tego grona:)
Aga i Karol ja mieszkam na osiedlu Lawendowe Wzgorza,mam coreeczke 3 letnia i synka 3 miesiace:)
Twoja córka to Emilia czy Emili?
Bo jeśli Emilia to chyba Mama Emilii.
Nie czepiam się, z ciekawości pytam bo sama noszę to imię, tzn Emilia :)
Pozdrawiam i witam na forum :)
Witam moja corka ma na imie Emilia
Hej super nie spodziewalam sie ze odezwie sie do mnie ktos z osiedla moze kiedys sie umowimy na spacer z dzieciakami pozdrawiam

hej, ja mieszkam koło Lawendowych Wzgórz, planujesz dać dziecko do żłobka na swoim osiedlu ? :)

odpowiedz

Hej no tak sie sklada ze chcialam do poki nie zacznie sie rekrutacja do zlobka panstwowego ale nie stety to nie wypali poniewaz maja tu zbyt wygurowane ceny co do oplaty miesiecznej i wyzywienia dlatego daje ja do innego gdzie jest o wiele taniej

Inne tematy z forum Jasień

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2186 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Monsa (35 odpowiedzi)

Infrastruktura w okolicy, gdzie powstaje osiedle Monsa zapewnia wygodne życie na co dzień. Nie...

do góry