Widok
Witam mamy nowe i tutejsze ;) już też myślałam nad tym żeby założyć nowy wątek więc nie byłoby problemu aby założyć go pod nazwą mamy listopadowo grudniowe 2018 ja powoli kupuję ciuszki ale w kolorach biało szaro albo żółtych zielonych niebieskich dla dziewczynki i dla chłopca lekarz na usg powiedział że tak wygląda na chłopca więc mam nadzieję że tak zostanie ;) wizytę mam dopiero 5czerwca więc jeszcze trochę czasu jak narazie czuje się swietnie
2018-05-15 11:22:15
Hejka :)W sumie był nawet pomysł aby utworzyć wątek Mam listopadowo-grudniowych ale jakoś nikt nie stworzył.
Zapraszamy do nas :)
Ale równie dobrze można by utworzyć nowy wątek i się przenieść :)
Na kiedy masz termin?
termin mam na początek grudnia. generalnie gdzieś tam między 5 a 8 niby ;)
Jeszcze pracuje... Szukaja juz kogos zebym miala mozliwosc pokazania nowej osobie co i jak.
Ale w sumie przemyslalam sobie to pewnie zanim znajda odpowoednia osobe, nim ja przyucze to bede juz prawie w 20 tygodniu, syn bedzie mial juz wakacje to ten czas poswiece jemu... Bo pozniej juz bedzie inaczej ... :)
Ale w sumie przemyslalam sobie to pewnie zanim znajda odpowoednia osobe, nim ja przyucze to bede juz prawie w 20 tygodniu, syn bedzie mial juz wakacje to ten czas poswiece jemu... Bo pozniej juz bedzie inaczej ... :)
E. to rzeczywiście szybko... a Ty już na zwolnieniu? przecież nie mogą kogoś zatrudnić dopóki pracujesz... u mnie większość nawet nie wie jeszcze :P
co do cytomegalii to jest to jedno z obligatoryjnych badań, cyto jest bardzo niebezpieczna w ciąży, tak samo jak toxo. na szczęście większość z nas ma to dawno za sobą :) (ja nawet nie wiem, kiedy to przechodziłam :P).
co do cytomegalii to jest to jedno z obligatoryjnych badań, cyto jest bardzo niebezpieczna w ciąży, tak samo jak toxo. na szczęście większość z nas ma to dawno za sobą :) (ja nawet nie wiem, kiedy to przechodziłam :P).
Rośnie, rośnie malenstwo... Za pol roku już będzie z nami :) Jestem strasznie ciekawa czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka.
No to może niepotrzebnie się martwie i nakręcam z tymi badaniami, lekarz pewnie lepiej wie kiedy robić :)
Mi wczoraj też założyli wkońcu kartę ciąży.
W ogole od dzis w lidlu są ciuchy ciążowe jakieś jeansy, leginsy i bluzeczki na krotki rękawek. I w sumie w dość atrakcyjnych cenach ;)
No to może niepotrzebnie się martwie i nakręcam z tymi badaniami, lekarz pewnie lepiej wie kiedy robić :)
Mi wczoraj też założyli wkońcu kartę ciąży.
W ogole od dzis w lidlu są ciuchy ciążowe jakieś jeansy, leginsy i bluzeczki na krotki rękawek. I w sumie w dość atrakcyjnych cenach ;)
Hej :) byłam wczoraj na wizycie kontrolnej. Lekarz zrobił mi usg, maluszek ma 9 cm długości :)
Mam takie pytanko, bo strasznie mnie to nurtuje... Czy robicie badania przed kazda wizyta u ginekologa (krew i mocz) ja w pierwszej ciazy co miesiac robiłam badania a teraz prowadzi mnie inny lekarz i jak narazie a to już 15 tc, badania robiłam tylko raz i po wczorajszej wizycie tez mi nie zlecil...
Mam takie pytanko, bo strasznie mnie to nurtuje... Czy robicie badania przed kazda wizyta u ginekologa (krew i mocz) ja w pierwszej ciazy co miesiac robiłam badania a teraz prowadzi mnie inny lekarz i jak narazie a to już 15 tc, badania robiłam tylko raz i po wczorajszej wizycie tez mi nie zlecil...