Widok
Ja w pierwszej ciazy ciagle mialam ochote na bigos z kwaszonej kapuchy a urodzil sie syn... Cos mi sie wydaje że upodobania kulinarne nie maja powiazania z plcia bobasa.
Co bedzie to bedzie, wazne aby zdrowe. W srode ide na usg prenatalne :)
Wlasnie wracam z pracy do domku, zjem obiadek i wyciagne syna na spacer. Pogoda dzis jest super :)
Co bedzie to bedzie, wazne aby zdrowe. W srode ide na usg prenatalne :)
Wlasnie wracam z pracy do domku, zjem obiadek i wyciagne syna na spacer. Pogoda dzis jest super :)
Hej dziewczyny ja po wczorajszej wizycie u ginekologa widziałam dzidziusia taki duży i pięknie serduszko biło jestem mega zadowolona a dziś robiłam badania na HIV glukoza toksooplazma różyczka i wiele innych dużo tego było strasznie mnie półkuli 26 kwietnia USG penetralne genetyczne już nie mogę się doczekać może maluszek pokarze co ma między nogami hehe
Ja w pierwszej ciazy chodzilam do przychodni na Kilińskiego we Wrzeszczu do doktor Małgorzaty Błędzkiej, sympatyczna lekarz ale dlugie terminy. Ja akurat trafilam do niej z plamieniem na poczatku ciazy i zostalam do konca. A teraz z racji tego ze sie przeprowadzilam chodze na Chelmie na Chałubińskiego do doktora Macieja Szemryka. W sumie to jestem zadowolona.
W srode ide na usg tarczycy a w przyszly poniedzialek mam wizyte u endokrynologa, ciekawe co powie, w sumie to nigdy nie mialam problemow z tarczyca.
W srode ide na usg tarczycy a w przyszly poniedzialek mam wizyte u endokrynologa, ciekawe co powie, w sumie to nigdy nie mialam problemow z tarczyca.
Witajcie w ten pochmurny poniedziałek. U mnie nadal slabo z jedzeniem. Brzuszka jeszcze w ogole nie widac. W ogole w badaniach krwi wyszlo mi za dużo TSH, w piatek bylam u swojej lekarz ogolnej i dostalam skierowanie do endokrynologa j na usg tarczycy. A jak tam Wasze wyniki?
25 ide na usg prenatalne niemoge sie juz doczekac, bedzie wiadomo czy z maluszkiem wszystko okej. :)
Mi karte ciazy zaloza dopiero 9 maja (polozna miala mi zakladac na kwietniowej wizycie ale akurat byla na zwolnieniu chorobowym).
25 ide na usg prenatalne niemoge sie juz doczekac, bedzie wiadomo czy z maluszkiem wszystko okej. :)
Mi karte ciazy zaloza dopiero 9 maja (polozna miala mi zakladac na kwietniowej wizycie ale akurat byla na zwolnieniu chorobowym).
Hej u mnie mdłości się uspokoiły jak narazie oby tak dalej strasznie się cieszę jutro do ginekologa już nie mogę się doczekać żeby usłyszeć że wszystko ok będę miała założone kartę ciąży brzuszek coraz bardziej widoczny mam nadzieję też że chociaż posłucham bicie serduszka małego szkraba a jak u was dziewczyny