Widok
Hej Dziewczyny! U mnie dopiero 6 tydzień, ale pewne, że już jest. :) Co prawda z badania Total Beta - hCG wyszło, że to końcówka 7... no ale ja mam do tego wolny stosunek :) Ważne, że się udało i że jest, bo staraliśmy się o to maleństwo :) Też mam już jednego szkraba, niedługo kończy 2 latka :)
Co do dolegliwości to mnie czasem mdli. Ale bez tragedii. Bez przerwy chce mi się siku co jest strasznie upierdliwe. Ale poza tym jest ok. Oby tak dalej.
Co do dolegliwości to mnie czasem mdli. Ale bez tragedii. Bez przerwy chce mi się siku co jest strasznie upierdliwe. Ale poza tym jest ok. Oby tak dalej.
No u mnie samopoczucie kiepsko. Przy pierwszej ciąży tylko brzuch mi rósł. Teraz mdli mnie od rana do nocy, ciągle jakby mi coś stało na żołądku, jest mi strasznie niedobrze. Masakra. W pracy nie ogarniałam, musiałam wziąć 2 tyg zwolnienia. Także jeszcze ten tydzień jestem w domu. Mały w przedszkolu, więc mogę poleżeć. O braku koncentracji i bolących piersiach już nie wspomnę :) Rany, ale się pożaliłam :)
A jak u Was??
A jak u Was??