Widok
Hej hej!!:)
16 sierpnia również powiedzieliśmy sobie "tak" :) tyle czasu, tyle przygotowań, a czas tak bardzo szybko zleciał.. :( wszystko było tak jak być powinno, a nawet i lepiej :) bardzo polecam zespół Nevadę z Redy oraz restaurację Dzikie Wino w Redzie:)
na dokładniejszą relację oraz jakiekolwiek zdjęcia to w wolniejszej chwili bo nadal w biegu jestem trochę ;) a zdjęcia jak już coś dostaniemy od gości:)
Serdeczne pozdrowienia dla przyszłych Panien Młodych-korzystajcie z Waszego najpiękniejszego dnia jak najwięcej bo on baardzo szybko zleci, oraz tych co już są "po"-wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia;)
16 sierpnia również powiedzieliśmy sobie "tak" :) tyle czasu, tyle przygotowań, a czas tak bardzo szybko zleciał.. :( wszystko było tak jak być powinno, a nawet i lepiej :) bardzo polecam zespół Nevadę z Redy oraz restaurację Dzikie Wino w Redzie:)
na dokładniejszą relację oraz jakiekolwiek zdjęcia to w wolniejszej chwili bo nadal w biegu jestem trochę ;) a zdjęcia jak już coś dostaniemy od gości:)
Serdeczne pozdrowienia dla przyszłych Panien Młodych-korzystajcie z Waszego najpiękniejszego dnia jak najwięcej bo on baardzo szybko zleci, oraz tych co już są "po"-wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia;)
Juz się nie mogę doczekać tego dnia. Przygotowań cala masa,strasznie dużo,nie spodziewalismy się tego. Brakuje bolerka i małych pitolek dla panny młodej, PAN młody ubrany,jesteśmy w trakcie pertraktacji z agą w sprawie dekoracji ;) dream Beauty zrobiła mi piękny makijaż próbny i fryzurę. Soków kupilismy po litr/głowę do tego tyle samo pepsi i 0,5l/głowę sprite, po litrze wody ngaz i pol litra gazowanej. Suknia odebrana od krawcowej, trzeba zrobić winietki,zawieszki/naklejki na alkohol,kupić pudełka na ciasto i juz takie male drobiazgi nam zostaly
. ponadto goście do nas dzwonią o noclegi,bo większość przyjeżdża około tyd. Wczesniej,a co za tym idzie ja poszukuje fryzjerek dla pań. Ehh trochę tego jeszcze jest
. ponadto goście do nas dzwonią o noclegi,bo większość przyjeżdża około tyd. Wczesniej,a co za tym idzie ja poszukuje fryzjerek dla pań. Ehh trochę tego jeszcze jest
Delektuj sie tymi chwilami, ja przed weselem tez bylam zalatana ale to mile uczucie. Przygotowywac rzeczy własnoręcznie...a teraz po tak jakos brak tego napiecia czy zdazde i bedzie ok. Nawet tych kaprysow gosci brak :-) Dzien slubu naprawde szybko mija wiec niechciej by tak szybko przybyl:-p A jesli czegokowiek zabraknie to teraz sklepy sa tak dlugo otwarte...a te zapomniane z domu na pewno ktos chetnie ci podrzuci gdy bedzie taka potrzeba!
ja też jechałam w sukni. Wracałam zresztą tak samo, mimo zdjęć w wodzie, które były na sam koniec dnia, więc po nich szybko do autka, ogrzewanie na maksa i do domu. Mąż prowadził samochód, więc miał gorzej i był bardziej mokry, więc zdjął spodnie i jechał w bokserkach ;) Dobrze, że nas policja do kontroli nie zatrzymała.
P.S. plener mieliśmy pod koniec maja, więc jakoś bardzo gorąco po zachodzie słońca nie było :)
P.S. plener mieliśmy pod koniec maja, więc jakoś bardzo gorąco po zachodzie słońca nie było :)