Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Działają :) My też mamy wesele w tym samym dniu :) Planujemy wziąć tort od Jarzębińskich- nasz motyw przewodni to biel z zielonym, nie chcemy tortu wykończonego masą cukrową tylko kremem i już nie mam pomysłu jak ten tort ma wyglądać :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My tez nie chcemy tortu wykonczonwgo masa cukrowa tylko kremem lub bita smietana- moja siostra chyba miala bita smietana.

Slyszalam ze ktos mial tort " koronkowy" i cala "koronka" sie rozpuscila wiec wole isc w tort tradycyjny i prosty:)

Orientuje sie ktos jak wyglada wybor smakow?
Słyszałam, że Czarnolas jest przepyszny- i ten smak na pewno wybierzemy a reszty nie wiem... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jak u Was przygotowania? :)

u mnie już malutki stresik, i coraz częściej zerkam za okno, bo chciałabym się trochę opalić :) jestem już po ostatniej przymiarce... suknia jest piękna... ale zaczynam się zastanawiać, jak w niej zejdę z drugiego piętra (mieszkamy w bloku bez windy) tak, żeby nie ubrudzić od spodu... ;) i tak sobie pomyślałam, że dziwnie może być, jeśli spotkam jakiegoś sąsiada (a dodam, że mieszkamy razem z narzeczonym tam już ponad 2 lata) - zdziwią się, chociaż w makijażu i fryzurze mogą mnie nie poznać ;)

ogarnęliśmy też podróż poślubną, 16.06 lecimy na tydzień na Korfu :) tort zamówiony w pruszczańskim "Wancie" (wybraliśmy smaki kawowy (z alkoholem)/ malinowy/ marcello z wiśniami), w czwartek idę zamawiać bukiet. Mariusz garnitur ma już wybrany, w tym tygodniu idzie kupić (na szczęście on jest bardzo "wymiarowy", więc poprawek dużo nie powinno być)

obrączki już od dawna leżą w szufladzie i tak nie mogę się na nie napatrzeć... piękne są :) niedługo już będziemy mogli oficjalnie je zalożyć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny! U mnie dzisiaj przypada równo miesiąc do ślubu.
Wchodzę codziennie na forum czekając na pierwsze relacje a tu cisza :)
Ja czasami nie wiem za co się złapać :P Narzeczony ostatnio ciągle podróżuje służbowo i wszystko zostaje na mojej głowie.
Ja to kupiłam sobie karnet na solarium aby chociaż trochę nabrać koloru :)
U nas też równo miesiąc :) Jeszcze 4 dni czekamy na potwierdzenia gości. A co do opalania, to zrobie sobie termin na opalanie natryskowe. 10 min i po sprawie, a efekt od razu :)
Nitka a masz sukienkę białą lub ivory? Też myślałam o opalaniu natryskowym, ale podobno brudzi jasne ubrania i boję się o sukienkę.
No właśnie też się zastanawiam czy opalanie natryskowe brudzi białą sukienkę ? Ja nie mogę chodzić na solarium a nie chcę być blada. Zastanawiałam się czy nie zacząć używać balsamów brązujących itp.
Co robić ? Wesele już za miesiąc
odradzam samoopalacz... moje doświadczenie jest takie, że brudzi jasne ubrania :/ Chyba że jakiś z tych drogich
Samoopalacz zostawia plamy i ciężko nałożyc go równomiernie, nawet te w sprayu, także odradzam. A co do opalania natryskowego. To najlepiej iść 2 dni przed ślubem, oczywiscie w ciemnych ciuchach, później łatwo sprać. Suknie będę miała białą. W internecie też wyczytałam:

"Przed zastosowaniem SunFX należy złuszczyć naskórek przy użyciu peelingu. Należy zwrócić szczególną uwagę na miejsca o pogrubionej skórze takie jak: kolana, łokcie, kostki oraz czubki palców. Na tym etapie nie należy stosować balsamu nawilżającego, antyperspirantu ani perfum, ponieważ będzie to miało niekorzystny wpływ na wynik końcowy opalania.
Zabieg wykonywany jest na stojąco w specjalnej kabinie za pomocą urządzenia rozpylającego preparat opalający. Sprzęt marki SunFX posiada funkcję regulacji przepływu, która umożliwia nałożenie płynu lekką mgiełką, dając pełną precyzyjność i zapewniając równomierne rozłożenie preparatu. W związku z tym nie ma obaw, że powstaną na ciele zacieki czy plamy. Odcień opalenizny dobierany jest indywidualnie do karnacji klienta. Samo nakładanie opalenizny trwa około 5-10 minut. Wcześniej jednak, w celu uzyskania najlepszego efektu należy wykonać peeling całego ciała. Zalecamy również demakijaż. Należy założyć stosowny strój do opalania się proponujemy bikini dla kobiet (własne lub jednorazowe GRATIS W NASZYM SALONIE!) oraz ciemne szorty lub kąpielówki dla mężczyzn. Po nałożeniu płynu opalającego, kosmetyczka suszy ciało suszarką, w którą wyposażony jest sprzęt do opalania SunFX, w celu całkowitego wchłonięcia się preparatu. Po odbyciu sesji opalającej zalecamy założenie ciemniejszych ubrań.
Kolor utrwala się jeszcze przez kolejne 5 do 8 godzin, dlatego warto odczekać min. 5 godzin przed wzięciem prysznica. Zalecamy również, aby nadmiernie nie ćwiczyć ani nie pocić się w dniu aplikacji. Nie należy martwić się, jeżeli w trakcie brania prysznica część brązu zmyje się. Jest to część procesu opalania, opalenizna nadal utrwala się na skórze. Po wzięciu prysznica, należy zastosować przedłużający opaleniznę preparat nawilżający. Zmniejsza to szybkość złuszczania się naskórka i utrzymuje lepszy wygląd opalenizny przed dłuższy czas. Ponadto, aby dłużej utrzymać opaleniznę, należy unikać długich kąpieli, gorących spa oraz długiego pływania. Należy również unikać produktów złuszczających naskórek. Efekt opalenizny SunFX w zależności od rodzaju skóry i przygotowania się do zabiegu utrzymuje się od 7 do10 dni. Przy kolejnej aplikacji nawet do 14 dni. W przeciwieństwie do innych metod opalania natryskowego dostępnych na rynku SunFX nadaje skórze wyrazistą i naturalnie wyglądającą opaleniznę. W rzeczywistości, w wielu przypadkach efekt opalający SunFX może być lepszy niż słoneczny czy uzyskany w solarium. Nie pozostawia na skórze zacieków czy żółtych plam. Po zabiegu zalecane jest intensywne nawilżanie skóry w celu przedłużenia trwałości opalenizny. Jeśli chcemy wyglądać pięknie na szczególną okazję, najlepiej opalać się na dwa lub jeden dzień przed wielkim wyjściem."
Polecam :)
http://www.beautytan.pl
ja po buty do warszawy będę jechała w przyszłym tygodniu

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=103597200
Dziewczyny, jak u Was przygotowania? u nas powoli mały stresik ;)
A ile czasu do ślubu ??
Czasu coraz mniej. :P 15.08.2015. Slub i wesele planujemy od ponad roku, nie wiem kiedy to tak szybko zlecialo. ...
ja też 15.08 i powoli popadam w panikę, że niby już TYLE załatwione, a wciąż tyle do zrobienia ;)

Sylwia gdzie organizujesz wesele? pytam z ciekawości:))
Mam takie same odczucia jak Ty. :P wesele robimy w czarnej perle w przejazdowie, a wy? Mamy piękna datę, mam nadzieje ze pogoda będzie super :)
My juz za 20 dni, a Ja stresu w ogole nie odczuwam :)
Nitka to tylko pozazdrościć:)
Wydaje mi się, ze jak wszystko będzie załatwione to też pozostanie mi się relaksować i cieszyć na ten dzień.

Sylwia a wesele mamy daleko bo aż za elblągiem

Teraz myślę intensywnie nad wystrojem sali, biżuterią, prezentai dla gości, rodziców... ahh! ;)
To kawalek drogi ;) mi tez zostaly do zalatwienia takie drobiazgi jak Tobie. :)
do góry