Widok

Mój ex się żeni.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mój ex się żeni w sobotę i mam z tego powodu mega doła. Nie jesteśmy już razem ponad 3 lata, każdy poszedł w swoją stronę i ułożył sobie życie z kimś innym, ale i tak coś mnie kujnęło i nie wiem czemu. Byliśmy razem kilka lat. Czy to normalne? Przeryczę chyba całą sobotę..:/ Ciekawe czy on też ryczał jak ja wychodziłam za mąż 3 m-ce po rozstaniu z nim;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 74
weź to przeczytaj jeszcze raz i się zastanów :)

popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 1
pieczenienatalia wiem wiem, ale tak sobie pomyślałam, że może on nie ryczał bo miał to wszystko gdzieś;D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
każdy ma jakiegoś ex. Ja tez czasami myslę o miłości zprzed lat, to taki powrót do przeszłości do starych czasów. Rozstaliście sie z jakiegoś powodu, więc i tak pewnie byście nie byli razem. Ale rozumiem cię. Myślę,ze powinnaś spędzić sobotę w jakiś fajny sposób i docenić to co masz
wokół siebie obecnie:) co było to było....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
to też nie rycz i miej to gdzies..
a nie jak pies ogrodnika :)

popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oczywiście dla jasności - kocham swojego męża najbardziej na świecie i nie zamieniłabym go na żadnego innego faceta, ale nie powiem żeby ślub ex-a spłynął po mnie jak po kaczce i zastanawiam się właśnie dlaczego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
beata masz rację. A swoją drogą włączę sobie o 12 w sobotę piosenkę "Ale to już było i nie wróci więcej..." :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja bym nawet na ten ślub poszła (jeżeli pozostajecie w dobrych stosunkach) z kwiatkiem i z mężem ;) A potem na lody :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ja też rozumiem co czujesz, większość kobiet tak ma i nie ma w tym nic dziwnego. Beata ma rację- nie siedź i nie rycz, zrób się na bóstwo idź ze swoim mężem na kolację :) Bardzo mi się też podoba pomysł Darii ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Daria_983 to wykluczone - mój ex się do tej pory do mnie nie odzywa za to, że po rozstaniu z nim tak szybko wyszłam za mąż. Nie odzywaliśmy się do siebie ponad 3 lata, a ostatnio ku mojemu zdziwieniu przysłał mi kartkę z Tajlandii jak to jest tam z****iście i w ogóle (chyba był na urlopie) i w sumie to nie wiem po kiego grzyba to zrobił :) Ze wszystkimi poprzednimi swoimi ex utrzymuje on świetne kontakty, tylko ze mną niekoniecznie;) Albo byłam mało fajna albo nie wiem o co chodzi;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
stara miłość nie rdzewieje ? :]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam art. w "Zwierciadle", było właśnie o ślubie exa!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozumiem to, naturalna reakcja, mówcie sobie o logice i rozumie.....a to zwykła kobiecość;)
ja też kocham mojego męża i wiem, że były się nie umywa....a jednak jakieś tam ukłucie miałam jak zobaczyłam jego zdjęcie na facebooku z żoną;) i synkiem
myślę, że to normalne, zafunduj sobie z tego powodu romantyczna chandrę
a co tam:)

a potem spójrz na męża pomyśl sobie, że jego ex też coś ukłuje.....:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A u mnie odwrotnie, mój ex od rozstania ze mną jest sam ( może jakieś krótkie znajomości o których nie wiem )
I ja strasznie bym chciała, żeby znalazł sobie w końcu fajną babkę :)
żeby ułożył sobie życie na nowo, bo samemu tak smutno.
Minęły 4 lata jak nie jesteśmy ze sobą, a On wciąż singiel fruwający to tu, to tam :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
"z kwiatkiem i z mężem ;) A potem na lody :)"

co za świetny pomysł..... pycha............

gdyby mnie mój ex ze swoją żoną zaprosił na lody to chyba bym padła ze śmiechu...:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale chyba chodziło o lody z mężem, przecież nie wyciągnie ex między ślubem, buzi-buzi a rosołem na lody?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no własnie, klapa, weź czytaj ze zrozumieniem (a tyle sie ostatnio mówi o analfabetyzmie wtórnym)

poza tym nie rozumiem czemu pycha? Ja akurat nie mam żadnych problemów ze swoimi byłymi, ze wszystkimi pogadam jak sie przypadkowo spotkamy na ulicy, a z jednym nawet stale koresponduję, to dlaczego miałabym nie iść na slub jakbym miała ochotę? I tak jak Kasia życzyłabym mu żeby się związał :)

A z tą kartką z wakacji to przegiął, żeby Ci gul podskoczył chyba jak to mu dobrze jest bez Ciebie! Co za podłość!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
pycha to hyba miało oznaczać że smaczne te lody będą w takim gronie...?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba tak :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależne jest od nas i naszych partnerów obecnych.
Mój obecny mąż, nie robi mi dzikich awantur za kontakt z ex.
Ja natomiast staram się nie być psem ogrodnika, jedyne czego się boję, że ex trafi na jakąś zołzę manipulantkę, która za wszelką cenę będzie chciała zepsuć dobre relacje między nami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry