Widok

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na NFZ wizyta najblizsza w styczniu co w naszym przypadku jest wykluczone. Może ktoś wie gdzie prywatnie przyjmuje dziecięcy neurolog?
Chodzi o to ,że po pierwszym szczepieniu moje maleństwo długo płakało no i dzis mieliśmy termin 2 szczepienia i lekarka powiedziała ,że jak on tak długo ostatnio płakał to woli żeby przed kolejnym szczepieniem zbadał go neurolog.A szczepionkę musi dotać mniejwięcej w przeciągu miesiąca ponieważ jest duzy jak na swoj wiek i nie wolno podobno za dużej przerwy miedzy szczepieniami wtedy robić.
Będe wdzięczna za każdą informację,ew. numery telefonów.
Dzięki
Kasia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak ale bardziej polecałabym Mazurkiewicz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,czy ktos slyszal o dr.matheisel?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aktualny numer do Dr Lemki
586201359
Gdynia ul.Starowiejska 47 - wejscie od Dworcowej
koszt wizyty 110
u mnie w Żukowie Czarniak przyjmuje na NFZ :) i jest bardzo fajny, jak coś pilnego to przyjmuje bez kolejki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
polecam specjalistę Wojtka Kosiaka jest podobno jednym z najlepszych w USG przezciemiączkowe oraz dr Czarniak obaj przyjmują w Endo Medzie wizyta 120 zł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
kurcze,to nie dobrze,bo wlasnie glownie o usg mi chodzi:/a gdzie moge zrobic usg glowki?
niestety nie
czy dr Lemka robi u siebie w gabinecie usg glowki?
dzis za wizytę u pani doktor płaci się 110 zł :(
mozna by bylo pisac bez konca na tej stronie kto mily kto dobry,,,,mialam do czynienie z wszystkimi tu wymienionymi neurologami i to jest po prostu bzdura.....wszystko zalezy od Nas i naszego nastawienia do LEKARZY>>>>>>>> Oni tez maja swoj dzien dobry i zly dzien to jest bardzo ciezka praca sama wiem,,,bo tez pracuje w sluzbie zdrowia. Nie dawno wrocilam z dzieckiem z odzialu AM nie bylo super milo dla mnie ale Moje dziecko jest zadowolone i Lubi tam wracac na badania i dla mnie to jest najwazniejsze .Nie pasuje komus taki doktor to zawsze jest szansa zmienic na innego Ja tez tak zrobilam ,,,, i nie obawialam sie powiedziec lekarzowi Dla czego ? Wy tez tak robcie ......a to daje duzo do myslenia ,,,pozdrawiam wszystkich Forowiczow...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak trzeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy do neurologa dziecięcego trzeba miec skierowanie?
ja z dr Seweryny Koniecznej byłam bardzo zadowolona, zajeła się mna cierpliwie od poczatku do końca, mimo ze bardzo panikowałam, uspokajała i faktycznie, już jest dobrze.
Małgorzata Lemka neurolog dziecięcy
adres:81-462 Gdynia, Powstania Śląskiego 8a lok.15
tel:58 622-34-89
czy to jest aktualny adres gdzie przyjmuje Pani Lemka?
Byłam pacjentką dr Seweryny Koniecznej. Nie byłam zadowolona. Dopiero wyszłam ze szpitala, z AM. dr Konieczka nie interesowała się moim zdrowiem, w ciągu tygodnia zleciła mi z łaska jedno badanie. Później przejęła mnie dr Małgorzata Lemka. Moim zdaniem nie znajdziecie lepszego lekarza. Kobieta jest po prostu wspaniała. Bardzo się mną interesowała, ciągle pytała jak się czuję, kierowała na różne badania, czuję, że mi pomogła. Do tego jest bardzo miła, uprzejma, skromna. Skarb, a nie człowiek :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
w AM przyjmuje Seweryna Konieczny rewela lekarka z super podejsciem

wiem ze przyjmowala tez we wrzeszczu na Wajdeloty wspolpracuje tez z doktor Michalak i obie w duecie sa jeszcze lepsze :)
Ja u niej byłam z dzieckiem i jak dla mnie totalna porażka. Nie słucha co sie mówi ,moje obawy ma głęboko w nosie .A przede wszystkim niemiła
Neurolog dziecięcy z Kołobrzeskiej to porażka. Moja córa miałam WZM a ona powiedziała, że ma za małe napięcie i czegoś tam jeszcze się doszukała, co było ogromną bzdurą. Zaznaczę, że leczyłam córę w AMG, a ona miała mi wypisać zaświadczenie uprawniające do darmowych szczepionek. Omijałabym szerokim łukiem ten gabinet!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uwazam, ze dr Pienczk to kapitalny lekarz. nie wiem dlaczego niektorzy postrzegają Go jako człowieka chlodnego z dystansem. podczas badania synka był bardzo mily , ciierpliwy i z humorem. Nam jako rodzicom doskonale wszystko wytlumaczył i przestrzegl na co zwracać uwagę. Nie lubi chyba jednak panikarzy. Sam jest badzo konkretny.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
bardzo dziekuje na podanie numeru do doktor macko cpis doktor super naprawde kiedys do niej chodzilam z synem bo przyjmowala w gdyni a nas odeslala do warszawy i dzieki temu jest poprawa i wiadomo co z synem moim ale trzeba miec tez neurologa w swoim miescie ale doktor juz nie moglam znalesc a teraz do niej dzwonilam i przyjezdza do pacjenta do domu wizyta koszt 180 zl duzo ale przyjezdza do domu nie ma kolejek pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry