Widok

NOC POŚLUBNA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hejka , mam pytanko gdzie planujecie spędzić swoją noc poślubną. Ja mam wesele w Róży Wiatrów, a tam niestety nie ma pokoi, więc planuje wynająć sobie jakiś pokoik w jakimś niedrogim hotelu. A jak Wy planujecie spędzić tą noc???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
we własnym domu :)

Ja też w domu. Jak znam życie, to z nogami w misce z chłodną wodą...
Ale za to w niedzielę... Szukamy właśnie jakiegoś romantycznego hoteliku-pałacyku nie dalej niż jakieś 150 km od Gdańska.
Znacie coś fajnego?
Zamek Krzyżacki w Bytowie :)

a ja w pokoju hotelowym w szkole w ktorej robimy wesele
my we własnym domu, trochę sobie nie wyobrażam,ze w pokoju hotelowym, gdzie co tydzień jakaś para .....
tez ta noc spedzimy we wlasnym domu.
Skoczyc do hotelu na numerek eeee.......
my w rowniez chcemy w hotelu chyba w nadmorskim drogo ale raz w zyciu :) poniewaz w domu pelno bedzie goscic i tu sobie dopiero nie wyobrazam zebym musiala czekac rano na lazienke i przepychac sie z ciocia, a w hotelu cisza spokuj i tylko my :)
no a u nas wszycscy nocują w hotelu więc w domu będzie cisza i spokój ;)

...czy to musi być numerek od razu :)))))
kto myśli o numerku ten myśli
My też we własnym domku. Co do "numerka" ... to jak wystarczy sił !
Bo moje siostry i znajome i ich świeżo poślubieni to zgodnie twierdzili że rano po weselu nawet nie mieli siły o tym pomyśleć, tylko się przytulili i od razu zasnęli
nie skacze do hotelu na numerek...noc spedzamy w pokoju tak jak i nasi goscie,dostajemy gratis,wstajemy rano bo mamy poprawiny,po co dojezdzac z domu
...no właśnie ja też nie skacze do hotelu na numerek tylko jest to noc, którą się pamięta całe życie i chce ją w jakimś fajnym miejscu spędzić, a nie u mnie w mieszkaniu
W domu. Zero gości, wszyscy w hotelu.
a w rozy wiatrow chyba para dostaje jakie apartament...
coos takiego czytalam na ich stronie
pozdrawiam...

tak ale jeśli wybierasz te droższe menu to masz pokój w Antarasie, a jeśli ten tańszy to w Akademikach Akademii Morskiej :))))))))))) fajnie nie. Ja mam to tańsze menu wiec musze sobie szukać noclegu w jakimś hotelu.
oooo ja też mam w Róży Wiatrów i bardzo byłam ciekawa, gdzie jest ten "apartament" na noc poslubną....a tu nasz drogi akademik SDM:) no to ciekawe może być, bo od paru lat tam mieszkamy...tam się poznalismy:):) pozdrowionka
Nic prostszego. Zadzwoniłam i dopytałam. Mówią że w Antaresie niezależnie od wybranego menu 110 czy 130 zł. / os.

Pozdrawiam i życzę udanych nocy :)
no to już nie wiem...ja się pytałam przy wpłacaniu zaliczki i powiedziano mi że w Akademiku lub w Antaresie w zależności od rodzaju menu...a z kim rozmawiałaś jeśli można wiedzieć
ja tez nie uwazam spedzenia nocy poslubnej w pokoju hotelowym (np. w apartamencie dla nowozencow) za cos strasznego... tym bardziej jezeli bedzie sie jeszcze mialo sily aby efektywnie ja wykorzystac :))) marzenia... ;)

Kochane ja bede miala noc poslubna w Neptunie :-) juz sie ciesze

A my mielismy w Naszym wlasnym mieszkanku :))

A my we własnym wynajmopwanym mieszkanku :)

Tez mialam wesele w Rozy Wiatrow w zeszlym roku. Roza Wiatrow parze mlodej funduje pokoj w jednym z gdynskich hoteli. Po weselu przyjedzie po Was taksowka i dostaniecie szampana jeszcze :) Pozdrawiam.
teraz albo Antracyt albo Akademik AM
Haniu mam prośbe, napisz mi na maila na co trzeba uważać w Róży Wiatrów i czego trzeba się domagać, dopilnować. Jeśli miałabyś jakieś fotki jeśli chodzi o dekoracje to byłabym wdzięczna.
pozdrawiam
hania to ja tez poprosze :-))

wyslalam wam odp na mejla
ja też poproszę haniu,bo mam zamiar tam rezerwowac sale:)
a kiedy planujecie wesele bo my mamy 16.09
My w domu, jak juz goscie pojda sobie;))
czy ktoras z panien trzyma cnote na te 1 noc??
;] napisał(a):

> czy ktoras z panien trzyma cnote na te 1 noc??

nie wiem, czy to nie prowakacja,chyba tak, ale zaspokoje twoją ciekawość, bo najwyraźniej w to wątpisz.
Odpowedz brzmi :
TAK! nie jedna!
żal mi Ciebie dziewczynko:)))) to jest jakiś kosmos, nie wiesz jaki jest w łóżku!? czy będzie Wam razem dobrze??...bo nie zawsze jest:)) podziwiam i życze upojnej nocy :))))
hehehe, dziewice to już chyba wygineły.....
ja jestem stara znajac srednia forumowiczek :)) ale i tak wiem że każda (no, prawie) musiała zaznać smaku rozkoszy....

a ja bede pewnie w domku, liczyc kase he hehheheh....
żartowałam.......
o matko! to niestety jest przerazające!
nie wypowiadaj się za wszystkich. jakoś nie czuję się na wymarciu.
... przepraszam.... ale mam siostrę w waszym wieku.... i napisałam "prawie".... :)
zartujecie pierwszy sex dopiero po slubie- nie wierze?
a jak nie bedziecie do siebie pasowali?
Ja ten pierwszy raz mialam w wieku okolo 24 lat, a wiec bylam w pelni swiadoma praw i obowiazkow, ale ze tak dopiero po slubie...
Zuzka napisał(a):

> zartujecie pierwszy sex dopiero po slubie- nie wierze?
> a jak nie bedziecie do siebie pasowali?

że jak nie bedziemy do siebie pasowali to co? tzn, ze nie mozemy być małżeństwem, to już się nie kochamy, to w końcu co?
żałosna jest twoja wypowiedz.

NOC POŚLUBNA

Sex jest istotny w zwiazku..jesli dwoje ludzi zgadza się w łózku to jest bardzo ważne, znają swoje potrzeby itd..jeśli by sie tego nie zasmakowało wcześniej, to może być niestety duże rozczarowanie po...
nie twierdzę, ze nie jest ważny, jest bardzo ważny, ale pytam się CO Z TEGO, jeśli okaze się, ze do siebie nie pasujemy pod tym względem? CO Z TEGO? koniec małżeństwa? tak mam to rozumieć? Właśnie to jest ograniczone i prymitywne myślenie!
ank - wielki podziw: fakt godzien szacunku...
ja też tak próbowałam, ale chyba zabrakło mi silnej woli :/
ehh... i do tego jeszcze nie żałuję (ale podziwiać chyba mi wolno!? :)))
pozdrawiam!

W jakich czasch żyjesz?ktos tu chyba za dużo słucha Radia Maryja....
A ja uważam ze nie ważne gdzie, Ważne z kim sięją spędzi....
Pozdrowionka i udanych nocy...
Ank - wyrazy podziwu. Przyznam, że ja również tak chciałam, ale wyszło inaczej i też nie żałuję. Myślę, że to jest bardzo piekne, taka autentyczna świerzość i oczekiwanie.
olenka - a Ty czego sluchasz, jesli oczywiscie mozna wiedziec? :)))
moze cos polecisz? :P

Oleńka, ależ Ty tolerancyjna, może niedługo każdy, kto będzie chciał brać ślub kościelny w pełni wyznając i stosując jego zasady, będzie ukamieniowany?!! Mieszkam zagranicą, mój przyszły mąż jest Hiszpanem i naprawdę często muszę się wstydzić za swój naród, który nie wiadomo dlaczego jest przepełniony nienawiścią i pełno w nim ignorantów, takich właśnie jak Oleńka.
Twoje wypowiedzi są żałosne:)) jesteś jakąś dewotą czy co?! :))))
Nie jestem dewotą, tylko normalną 25-latką, która ma inny światopogląd niż Ty. I niby dlaczego moje wypowiedzi są żałosne, przecież nikogo nie krytrykuję za to, że współżyje przed ślubem, nie powiedziałam nawet, że ja tego nie robię. Krytykowani są za to ludzie, którzy ośmielili się mieć inny sposób na życie, niż Wy drodzy ignoranci.
dzięki Cytrynka, ale ten atak był chyba na mnie. nie wiem, czy dobrze robię ciągnąc ten temat, ale chciałam dac do zrozumienia niektórym osobom, ze naprawde w dzisiajszych czasach zdażają się pary (i to nie są jakieś pojedyncze przypadki), które czekają na "po ślubie". Ja równiez nie krytykuje nikogo, kto współżyje przed slubem, nic mi do tego. Nastomiast nie uważam osob, które z tym czekają za trendowatych, innych,a kobiety za dewotki ... bo niby dlaczego takie miałyby być?
Nie czekamy z tym dlatego, że Kościól tak mówi, tylko dlatego, ze chcemy mieć siebie właśnie po ślubie. ale chyba, juz koniec tego tematu, bo wiadać, ze niektórzy atakuja zamiast rozmawiać na pozimie osób dorosłych. FIN
nie no fajnie to mnie ank zdziwila bo myslalam ze naprawde takich osob juz prawie nie ma (patrzac na to ze teraz juz w gimnajzum niektore zaczynaja uwazam ze to zgroza i koniec swiata!!!), ja do wytrwalych nie naleze zawsze mialam slaba wole :)))a moj mezczyzna niestety jest bardzo sexy wiec nie moglam sie powstrzymac:))hahah poza tym raezm mieszkamy juz od roku wiec to by byla juz ekstremalna proba naszych sil ,ale gratuluje ank mam nadzieje ze wszystko bedzie tak jak chcesz bo ten pierwszy raz naprawde musi byc wyjatkowy
z tego co ja sie orientowala to Roza wiatrow oferuje pokoj dla Nowozencow, ale dla gosci nie... tak mi bynajmiej zaproponowali - do teho gratis :)
do góry