Hejka , mam pytanko gdzie planujecie spędzić swoją noc poślubną. Ja mam wesele w Róży Wiatrów, a tam niestety nie ma pokoi, więc planuje wynająć sobie jakiś pokoik w jakimś niedrogim hotelu. A jak Wy planujecie spędzić tą noc???
Ja też w domu. Jak znam życie, to z nogami w misce z chłodną wodą...
Ale za to w niedzielę... Szukamy właśnie jakiegoś romantycznego hoteliku-pałacyku nie dalej niż jakieś 150 km od Gdańska.
Znacie coś fajnego?
00
~sylvia
(20 lat temu) 21 stycznia 2006 o 12:04
a ja w pokoju hotelowym w szkole w ktorej robimy wesele
my we własnym domu, trochę sobie nie wyobrażam,ze w pokoju hotelowym, gdzie co tydzień jakaś para .....
00
~basik
(20 lat temu) 21 stycznia 2006 o 12:14
tez ta noc spedzimy we wlasnym domu.
Skoczyc do hotelu na numerek eeee.......
00
~sylvia
(20 lat temu) 21 stycznia 2006 o 12:18
nie skacze do hotelu na numerek...noc spedzamy w pokoju tak jak i nasi goscie,dostajemy gratis,wstajemy rano bo mamy poprawiny,po co dojezdzac z domu
00
~ewaipiotr
(20 lat temu) 21 stycznia 2006 o 12:18
my w rowniez chcemy w hotelu chyba w nadmorskim drogo ale raz w zyciu :) poniewaz w domu pelno bedzie goscic i tu sobie dopiero nie wyobrazam zebym musiala czekac rano na lazienke i przepychac sie z ciocia, a w hotelu cisza spokuj i tylko my :)
no a u nas wszycscy nocują w hotelu więc w domu będzie cisza i spokój ;)
00
~nale
(20 lat temu) 21 stycznia 2006 o 12:31
W domu. Zero gości, wszyscy w hotelu.
00
~darusia
(20 lat temu) 21 stycznia 2006 o 13:33
...czy to musi być numerek od razu :)))))
00
~darusia
(20 lat temu) 21 stycznia 2006 o 13:35
...no właśnie ja też nie skacze do hotelu na numerek tylko jest to noc, którą się pamięta całe życie i chce ją w jakimś fajnym miejscu spędzić, a nie u mnie w mieszkaniu
a w rozy wiatrow chyba para dostaje jakie apartament...
coos takiego czytalam na ich stronie
pozdrawiam...
00
~darusia
(20 lat temu) 21 stycznia 2006 o 17:14
tak ale jeśli wybierasz te droższe menu to masz pokój w Antarasie, a jeśli ten tańszy to w Akademikach Akademii Morskiej :))))))))))) fajnie nie. Ja mam to tańsze menu wiec musze sobie szukać noclegu w jakimś hotelu.
ja tez nie uwazam spedzenia nocy poslubnej w pokoju hotelowym (np. w apartamencie dla nowozencow) za cos strasznego... tym bardziej jezeli bedzie sie jeszcze mialo sily aby efektywnie ja wykorzystac :))) marzenia... ;)