Widok
Ja niestety nie mam możliwości załąpać się na "... mądre sympozjum lekarskie...." więc chętnie dowiem się co takiego mówią na tych sympozjach o Eurespalu, że z tego powodu tak ubliżasz lekarko innej forumowiczce?
ps.moja lekarka też jest fanką tego syropu,a myślę że na niejednym sympozjum była...
o co chodzi z tym syropem?skoro jest taki zły to dlaczego lekarze przepisują go noworodkom nawet na katar???
ps.moja lekarka też jest fanką tego syropu,a myślę że na niejednym sympozjum była...
o co chodzi z tym syropem?skoro jest taki zły to dlaczego lekarze przepisują go noworodkom nawet na katar???
Moja mała ( 3,5 mieś)miała temperature wysoką ,zatkany nos (grucha,frida i disne mar na nic) i kaszel straszny,po 3 dniach przeszło za to synek (2 lata) chorował od tygodnia przez 3 dni temperatura a od 4 dni kaszel okropny aż duszący w nocy najgorzej ,w piątek lekarka zapisała antybiotyk i inhalator (wziewki)bo mały ma obkurczone oskrzela i oskrzeliki czy jakoś tak ,ma nie biegać (wytłumacz 2 latkowi :/ ) i się wogóle nie przemęczać a na spacer to w wózku,chciała nas skierować od razu ale wie że mam jeszcze 4 miesięczną córkę i dlatego dała te cudeńka za które w aptece zostawiłam "tylko"100 zł,i jak przez weekend kaszel się pogorszy to do szpitala mamy jechać bo może się udusić,mówiła mi że wiele osób w tym dzieci teraz tak choruje to jakiś wirus,ogólnie dzieci to dobrze znoszą ,ale może skończyć się szpitalem :( jak narazie antybiotyk i wziewki pomagają na szczęście ale mój synek nie ma ochoty na te całe inhalacje .Od wczoraj ja mam suchy i duszący kaszel i głowa mi pęka od tego kaszlu :(