Widok
Kilka dni temu kupiłam i pierwszego dnia używania byłam zadowolona - może trochę twardsze i minimalnie mniej chłonne od Pampersów, ale przecieków nie było i Stach nie protestował, uznałam że wszystko ok.
Drugiego dnia Stach dwa razy po zrobieniu siusiu wołał "Mamo, kupa!", znaczy - wilgotno mu było. Trzeciego dnia na skórze zaczęła się robić masakra.
Do bani, więcej nie kupię.
Drugiego dnia Stach dwa razy po zrobieniu siusiu wołał "Mamo, kupa!", znaczy - wilgotno mu było. Trzeciego dnia na skórze zaczęła się robić masakra.
Do bani, więcej nie kupię.
Agatha - podobnie było u nas :( najpierw ok - super, jest alternatywa jak nie ma pampków w dobrej cenie, a skończą się zapasy ;) lub Dada an dzień, pampki na noc :]
pierwszego dnia zużyliśmy chyba ze 2 pieluchy - kupiłam popołudniu, na noc Pampers :)
następnego dnia nie wiem ile :P ze 4-5?
i teraz już nie wiem czy tego drugiego dnia wieczorem była tragedia "w rowku" :P ;) czy trzeciego?
w każdym razie stare Dady pasowały Młodemu(jak był jeszcze malutki, ponad 1,5 roku temu),a te nowe - nie :/
pierwszego dnia zużyliśmy chyba ze 2 pieluchy - kupiłam popołudniu, na noc Pampers :)
następnego dnia nie wiem ile :P ze 4-5?
i teraz już nie wiem czy tego drugiego dnia wieczorem była tragedia "w rowku" :P ;) czy trzeciego?
w każdym razie stare Dady pasowały Młodemu(jak był jeszcze malutki, ponad 1,5 roku temu),a te nowe - nie :/
Dada 1 sa rewelacyjne,2 juz sa inne-nie maja tej siateczki i sa troche twardsze,ale jak dla nas lepsze od pampersa,ktory jest owszem mieciutki ale bardzo cieniutki i co nie co potrafi uciec.Dada 1i 2 sa tez wieksze od pampers i hugies 1 i 2.Szkoda ze pampers akurat sie zmienił jak zaczełysmy uzywac(miałysmy takie z przed 1,5 roku i były grubsze)ale cuz...zaoszczedzimy bo dada tansze,rosmanowskie tez dobre i cena jak dada wiec stawiamy na dada i rossmanka:-)