Widok

Nowe Dada

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Widzieliście nowe opakowanie pieluch dada pieluchy lepsze nie są takie sztywne fajne w małpki napiszcie swoje opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dada 1 sa rewelacyjne,2 juz sa inne-nie maja tej siateczki i sa troche twardsze,ale jak dla nas lepsze od pampersa,ktory jest owszem mieciutki ale bardzo cieniutki i co nie co potrafi uciec.Dada 1i 2 sa tez wieksze od pampers i hugies 1 i 2.Szkoda ze pampers akurat sie zmienił jak zaczełysmy uzywac(miałysmy takie z przed 1,5 roku i były grubsze)ale cuz...zaoszczedzimy bo dada tansze,rosmanowskie tez dobre i cena jak dada wiec stawiamy na dada i rossmanka:-)
Ja jestem bardzo zadowolona z Dada Premium, ale jakoś mam pecha, i tylko raz udało mi się trafić na rozmiar "4".
Wojtuś (10 m-cy, 9 kg) i Tośka (ponad 2 lata, 12 kg) noszą ten sam rozmiar pieluch :D
Niestety bardzo zbryla się wkład chłonny i trochę przecieka :-(
Agatha - podobnie było u nas :( najpierw ok - super, jest alternatywa jak nie ma pampków w dobrej cenie, a skończą się zapasy ;) lub Dada an dzień, pampki na noc :]

pierwszego dnia zużyliśmy chyba ze 2 pieluchy - kupiłam popołudniu, na noc Pampers :)

następnego dnia nie wiem ile :P ze 4-5?

i teraz już nie wiem czy tego drugiego dnia wieczorem była tragedia "w rowku" :P ;) czy trzeciego?

w każdym razie stare Dady pasowały Młodemu(jak był jeszcze malutki, ponad 1,5 roku temu),a te nowe - nie :/
ja jestem zadowolona
Kilka dni temu kupiłam i pierwszego dnia używania byłam zadowolona - może trochę twardsze i minimalnie mniej chłonne od Pampersów, ale przecieków nie było i Stach nie protestował, uznałam że wszystko ok.

Drugiego dnia Stach dwa razy po zrobieniu siusiu wołał "Mamo, kupa!", znaczy - wilgotno mu było. Trzeciego dnia na skórze zaczęła się robić masakra.

Do bani, więcej nie kupię.
Mnie pieluchy Dada odstraszaja swoim zapachem, capia czyms sztucznym. Okropne. Az sie wystraszylam. Huggies mi nie odpowiadaja ze sa takie sztywne, jakby ceratowe, na zewnatrz. Te rosmannowe Babydream sa super. Mieciutkie i w srodku i na zewnatrz. Dla mnie rewelacja.
nikt nie chce prawie całej paczki pieluch na wypróbowanie?
jak dla Nas sa super :)
zmienili na lepsze :))) a cena ta sama :)
kupiłam na próbę paczkę nowych pieluch Dada "4" :P

zużyliśmy kilka sztuk (przez 2 dni, na noc zakładałam Pampki) - i niestety Młody ma straszne czerwone krostki :/

chętnie wymienię np. na 3 paczki chusteczek Pampers Clean&Play (pomarańczowe)

agusiagda@o2.pl
ale 3 papmeprsa tez jest więcej w paczce czyba 82 sztuki juz nie pamiętam a to wychodzi 0,48
ja jestem bardzo niezadowolona z nowych dada! dla mnie totalna klapa!
Ja jestem zachwycona :)
alycja, jeżeli chodzi o Dada rozm. 3 to jest ich w paczce 64 szt. i kosztują 27 zł to wychodzi 42 gr ;)
u nas też się sprawdziły :)
co prawda na noc zakładam Pampersa zwykłego - boje się zalania w nocy :)
nowe dada si u nas super sprawdziły:)
ja kiedyś myślałam o dada ale obliczyłam, że wogóle ich się nie opłaca. Pampersy w promocji kupuje zazwyczaj za 40 zł za 70 sztuk czyli 0,57 gr sztuka, a dady jest chyba 54 sztuki za 30 zł to 0,55 gr za sztukę :(
A nas te nowe dada chyba uczuliły :(. Tzn. nie na pupie, ale tak nad pupą przy pleckach. Robię teraz test, używałam kilka dni pampersów, zeszły kropeczki. Teraz znowu używam Dada i sprawdzę czy to od nich czy może od leków.
dzieki .

to kupie
oficjalnie przerzucam się na Dada
do góry