Widok

OWCZAREK NIEMIECKI DŁUGOWŁOSY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam.
Mam pytanie, ale nie wiem jak je fachowo zadać :-)
Więc tak po prostu zapytam, czy pies może żyć no wiecie.... bez suczki....,,bez sexu" ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aby nie mieć problemu ze szczeniakami kupiłam psa. A teraz wychodzi na to, że też mam problem :-( Wykastrować nie mam serca :-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no co ty, nie mów że nie słyszałaś?

Nie wolno rozmnażać psów w celach zarobkowych (nie wolno sprzedawać szczeniąt) jeżeli nie pochodzą z autoryzowanych hodowli.
Są organizacje, które tego ostro pilnują. Są kary, itp, itd.

A wobec tego nikt Ci suczki nie "udostępni", tylko po to żeby sobie pies ulżył ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogólnie pies "powinien" sobie móc ulżyć, ale jeden raz na całe życie na pewno mu nie starczy. Wtedy dopiero posmakuje co to znaczy i wtedy dopiero zaczną się jego szaleństwa.

Dlatego tak jak pisałam najlepiej wykastrować. I pies problemu mieć nie będzie ze swoim niespożytym libido i z ewentualnymi problemami zdrowotnymi i Ty nie bedziesz mieć problemu z psem.
jaki zakaz? Pierwsze słyszę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
może żyć, ale co to za życie ;)

teraz jak jest zakaz rozmnażania psów to najlepiej takiego delikwenta wykastrować i przynajmniej problemu nie ma
Nikt nie wie? Nikt nie ma psa?
Martwię się, bo mój pies ma 3 lata i może robię błąd, że go nie dopuszczam. Poradźcie coś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry