Widok

Odplamiacz Amway

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podobno jest dobry - kiedyś któraś z forumek podawała namiary :)
Czy to taki?
http://allegro.pl/sa8-amway-odplamiacz-duzy-400ml-promocja-i1531896936.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ha ha hanka ,dorota i andrzej, barbara to ta sama osoba; ale antyreklama :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
krecikowska nie ma klientów to se nagania haha
Nie wspominajac ze ta Pani ktora sobie tu urzadzila ta antyreklame, ma odplamiacz amwaya jeszcze w starym opakowaniu a one sa juz przeterminowane!! No i co to za bzdura ze reszta sprzedawcow ma podroby, to nie jest zaden unikalny towar, smieszne...
Pozatym kupuje regularnie produkty Amwaya u jednej z tych osob ktore "barbara" i jej 2 kolejne wcielenia twierdza ze sprzedaje podrobki, i to sa napewno oryginalne produkty. Nie wiem czy Pani "barbara" wie ze takie postepowanie jest karalne?
amway nie spral mi marchewki ani innych plam z zupek dzieciecych, nawet jak wczesniej popsikalam, probowalam roznych srodkow, nie spiera nic, slonca teraz nie ma niestety, maliny amway spral, myselko dr beckham spiera swiezo zaprane kupki, ale marchwi nie, nie znam sposobu na marchew i inne zupki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry