Widok

Opiekunka-stawki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanko:znajoma potrzebuje opiekunki do dzieci(dwie dziewczynki 1,5 i 2,5) na 8-9 godzin dziennie,5 dni w tygodniu i ma problem bo nie za bardzo orientuje się jakie są stawki no i chciałabym się dowiedzieć ile mniej więcej powinna zapłacić takiej pani.Z góry dziękuję za odpowiedz.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
brat meza płaci 1000 zł za miesiac
ja w zeszłym roku opiekowałam sie 1,5 roczną dziewczynką w godz 7.30-16.00 pn-pt zarabiałam 700 zł ...

image
image
chodzi mi bardziej o to jak wyglada sytuacja gdy jest dwoje dzieci bo to chyba wtedy jakoś inaczej się liczy ,ale dziękuję za odpowiedzi
image
W Trójmiescie jest średnio 5 - 6 zł za godzinę. A za dwójkę dzieci, to chyba półtorej stawki. Tak mi się wydaje.
sasiadka placi za dwojke 1200
image

Uploaded with ImageShack.us
ja za dwojke dzieci 1,5 i 3 lata płace 1500zł
Dziękuję za odpowiedzi
image
w warszawce podobno potrafią brać nawet i po 8-10 zl na godzine...
a w trójmieście to cztery lata temu placili 700zl, (miesiąc pracy, po 9 godzin dziennie bez weekendów) więc wydaje mi sie, ze ceny jednak poszly w górę.
moze warto zaplacic więcej i nie martwic sie tym, ze opiekunka czuje sie sfrustrowana i zaraz odejdzie?

Fotografia ślubna kobiecym okiem... http://www.piotrowska.net
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

do góry