Widok
PAMIĘCI PREZYDENTA I INNYM PRZEDSTAWICIELOM NASZEGO KRAJU...
Zakładam ten wątek dla tych, którzy chcą wyrazić słowa współczucia z powodu dzisiejszej tragedii. Sama nie zajmuję się polityką, ale wiadomość o śmierci Prezydenta i innych znanych osób zszokowała mnie. Bez względu na to czy rządzili dobrze czy źle to mieli na uwadze dobro naszego kraju.
Niech spoczywają w pokoju...
Niech spoczywają w pokoju...
Niewątpliwie straszną tragedią jest to że spadł samolot (niezależnie od tego kto był na jego pokładzie) i zginęło tyle osób. Natomiast zdecydowaną przesadą jest stwierdzenie "Bez względu na to czy rządzili dobrze czy źle to mieli na uwadze dobro naszego kraju. "
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Cross jak zawsze aktywny. Dziękuję za uwagę. Chodzi mi o to, że specjalnie nie przepadam za obecnym rządem i stąd te słowa. Również uważam, że nieważne kim byli, ale to jednak ludzie. Niemniej nie byłoby tak głośno gdyby to był koś inny. Na innych forach piszą nieładne rzeczy więc chciałam to uprzedzić. Pozdrawiam.
hobo...
a Ty piszesz, jakbyś miał 50 lat. gdzie tam 50. 150! ;)
hyhyhyhyhy: "jaki rząd, kochanie?... wy i te wasze fakultety..." (zapomniał wół... ;)
już Ciebie widzę w oksach takich jak denko od tej butelki szlachetnego wina, co to je właśnie dzierżysz w dłoni, z długą, siwą brodą i wyleniałym kotem o sprytnych oczkach, siedzącym na kolanach.
widzę, jak w geście "palec boży ci dołoży" gromisz małolatów powtarzając: "wy i te wasze fakultety!" :)
hyhyhyhyhy: "jaki rząd, kochanie?... wy i te wasze fakultety..." (zapomniał wół... ;)
już Ciebie widzę w oksach takich jak denko od tej butelki szlachetnego wina, co to je właśnie dzierżysz w dłoni, z długą, siwą brodą i wyleniałym kotem o sprytnych oczkach, siedzącym na kolanach.
widzę, jak w geście "palec boży ci dołoży" gromisz małolatów powtarzając: "wy i te wasze fakultety!" :)
ola-faSoLa :P :P :P :D :D :D Już lepiej piszę? Czy jeszcze piosenkę dody powinienem przywołać? i nie nadużywaj wielokropków, złotko. bo to wcale nie pogłębia wypowiedzi, mimo ze tak Ci się wydaje
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
bo to MY jesteśmy to forum, a to forum to MY, skarbie. i MY decydujemy o tym co jest na temat a co nie. jesteśmy zblazowanymi, zarozumiałymi i wyjątkowo ksenofobicznymi indywiduami. i jest nam z tym tak dobrze, że pojecia nie masz. maleńka
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
wiem, wiem. na swoją obronę dodam, ze wcale nie byłem w zoo dzisiaj bo padało. za to byłem na filmie 3d jak wystresowac smoka. już pracują nad tym wrogie siły żebym zdziecinniał na nowo. nawet happy meale dzisiaj kupiłem i zabawki-smooooki odebrałem
a tak korzystając z okazji, to chcę Tobie podziękować Hobo za to, że utrwaliłeś w mojej pamięci jedną z tych najbardziej niepozornych i zapomnianych osób, która dziś zginęła, o której nikt (prawie nikt) nie wspomina. trudno wartościować uczucie smutku, ale śmierć tej osoby naprawdę mnie dziś poruszyła. świat o niej zapomniał, a gdy sobie na chwilę przypomniał, to wysłał ją na drugą stronę. trudno w to uwierzyć :/
ale o kogo chodzi? o panią suwnicową, Anię Walentynowicz? do mnie trzeba bardzo dużymi literami teraz i precyzyjnie. jeśli o panią Anię chodzi, to tutaj poczytaj
http://www.rpo.gov.pl/pliki/12502514990.pdf
http://www.rpo.gov.pl/pliki/12502514990.pdf