Widok

PAMIĘCI PREZYDENTA I INNYM PRZEDSTAWICIELOM NASZEGO KRAJU...

Zakładam ten wątek dla tych, którzy chcą wyrazić słowa współczucia z powodu dzisiejszej tragedii. Sama nie zajmuję się polityką, ale wiadomość o śmierci Prezydenta i innych znanych osób zszokowała mnie. Bez względu na to czy rządzili dobrze czy źle to mieli na uwadze dobro naszego kraju.
Niech spoczywają w pokoju...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wróciłem z lasu.
Kruk leciał ponad drzewami i się wydzierał w wniebogłosy jakby obdzierali go z piór. Słońce ukośnie przedzierało przez drzewa i specjalnie nie raziło po oczach.

Fajną kobitę tam spotkałem z czymś takim przy nodze
http://www.harlemfur.com/images/Dog_Olive.jpg
Marszobiegiem się poruszała i wyuczała psiaka "sztuczek".
Do pasa u spodni miała umocowaną sakwę z której wydobywała nagrody dla pupila.
Nie wiem czy życie jest piękne.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Wiem, wiem :( i niestety widze to po swoich ludzikach w pracy :(
pierwszy dzień na czarno,flagi itp. a puźniej już zlewka
:)))))
Tak. Dzięcioł duży !!. Ale jestem płytki. Zapamiętam na przyszłość u mnie nauka nie idzie w las tylko w nas bo ce jest dwóch ;)
Spory łyk wińska za Twą domyślność.
I jeszcze większy (za chwilunię) za Szuroczkę.

Charles Bukowski.
Taki ło:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dzięcioł_duży
Albo może któryś z kuzynów.
Oni się znoszą nawzajem tylko w czasie godów. A tak wszyscy samotnie, i laski, i faceci. I nawet sie przeganiają ze swoich terytoriów. Niezależne bestie.
Ja żem dzisiaj z samego rańca wstał. Przed 6.
W lesie byłem biegać. Mansonie widziałem białą sarnę. Są białe sarny? czy to inne jelątko było... nie no sarna chyba, ale biała. Serio. I znalazłem ciekawe gniazdo ptasie na buku. Na gołym pniu buka, wciąż nie wiem jak ten ptak zaczepił się tam żeby się uwić. Pstryknę może fotę niebawem to zobaczycie.
Prąd mam na bieżąco. I napięcie też :)
Nawet wino mam. Wieloowocowe ad. 2008. Dobre podobno. Mama chwaliła na moich urodzinach. To se właśnie kończę butelkę. Miała rację mi to wina chyba w życiu najlepiej wychodzą.

I najważniejsze Manson. Bo kiedy przed 8 biegłem do domu to parkę ptaków widziałem. Chyba gody miały. Pan i raczej panna. Aż się zatrzymałem i oddech wstrzymałem. Jak dzikie penetrowały sosny wydziobując robale (ale to chyba ściema była, bo się ku sobie miały - to widać takie rzeczy, najwyraźniej improwizowały) No więc co to były za ptaki? wiesz może? pióra czarno białe, jak u sroki ale z tyłu na łebku czerwona w pomarańcz wchodząca plama i w okolicach ogona pod spodem też ta czerwień, ale większa rozmiarowo. Natomiast kiedy podrywały się do lotu (bo przeskakiwały z drzewa na drzewo jak szalone) to skrzydłami wydawały dosyć donośny odgłos. Takie puf, puf, puf.:))) No nie kłamie. Pytam szczerze.

I tak mi nikt nie uwierzy.

Charles Bukowski.
Jacie, jacie, jacie :))))
Ale się słodziutko ululałem :)))
A jak wstałem dzisiaj rano to zdążyłem po powrocie ze sforą tylko herbatę zaparzyć i wyłączyli mi prąd :))))
Cały dzień sobie piłowałem, rąbałem, piłem piwo, siedziałem ze sforą na słoneczku i czytałem Jeskowa (po raz drugi go czytam, bo za pierwszym razem to chyba połowy rzeczy nie skapowałem).
I nie mogłem ani oglądać tv, ani słuchać radia :)))
Niestety, transformator naprawiony i prąd na wieczór się pojawił.
Obejrzałem dziennik.
Poczytałem nowe posty.
I chyba zejdę do piwniczki.
Mam w sobie za mało obywatelskiej postawy, żeby to wszystko pojąć.
Katyń - Przeklęte miejsce dla Polskich Elit -

R.I.P - Dla Tych co nie dożyli tej chwili :-(
Cisza aż grzmi i huczy.
Co jest Olka? Język nagle kołkiem stanął, czy palce zdrętwiały? Nie masz już chęci pisać zdań li tylko po to, żeby rozpocząć je wielką literą i kropką zakończyć?
Się zaraz nie obrażaj, bywam szorstki i chropowaty w obyciu jak język kota.

To dla Ciebie mała. Posłuchaj uważnie tej treści w linku może się o mnie czegoś dowiesz.
http://www.youtube.com/watch?v=L1HuP0XriH0

Charles Bukowski.
Jakieś przesłanki na podstawie, których wyciągnęłaś ten wniosek jesteś w stanie przytoczyć?

Charles Bukowski.
C ja wyciągam taki wniosek:

Można gówno robić i niezle żyć!
Prezydent Obama oświadczył,że bedzie uczestniczył w pogrzebie Prezydenckiej Pary....oraz inni Prezydenci.

Władze będa musiały zorganizować nie lada ochronę tych wszystkich ważnych osobistości.Oby się nic nie wydarzyło,przecież to będzie masowe wydarzenie,dziesiątki tysięcy ludzi....

Kocio i ja sie z Tobą zgadzam,większośc ludzi robi to podpublikę.....bo tak trzeba!
Zieeeeeeew.
I jakiś wniosek w związku z tym wyciągasz?

Charles Bukowski.
Większość ludzi nie rozumie po co jest ta " szopka " z żałobą narodową, nie chodzą na wybory, nie interesują się polityką, i generalnie nie obchodzi ich nic oprócz własnego ja. Ludzie pytani po co poszli na plac złożyć kwiaty i znicze - poszli tam bo większość poszła. Ale generalnie dlaczego? -nie wiedzą. Demonstracyjnie wywieszają flagi - ale nie wiedzą po co. Robią wszystko-bo tak robią inni, bez refleksji, zastanowienia, bez zrozumienia i bez sensu.
Ale faktycznie. Kiedy czytać niektóre posty to zostaje wyjarać blancika i popić rudą tylko po to żeby później móc spokojnie zasnąć. Szkoda jeno, że od tego nie ubywa na świecie rasowych debili.
hahahahaha

Manson, ja dziś specjala sztuk raz wypiłem (prawie na raz).
Zatem weź pociągnij za me gusta też suto i bez oszczędzania zawartości czeskich butelek. Powód prosty moje gusta kulinarne są współrzędne z moimi gustami jeśli idzie o kobiety. A kto to widział, żeby za kobiety nie wypić. ;)

ale, że co? że ja cham i prostak? tak :)
a nie, nie. ja przecież burak pomorski jestem, odmiana langfuhr.

pij moje zdrowie Mansonie, byle dużo, bo ja bardzo chora jestem ;)
mnie to, proszę ja Ciebie, nawet wstyd by teraz było pode Twoimi odrzwiami stanąć w trzeźwości swej absolutnej :/
a już trupem bym padła, gdybym miała Tobie powiedzieć: "zaparz mi, proszę, rumianku" ;)
czekam na ten moment, kiedy będę mogła znów zejść na psy, ale najbardziej galopuje mi wyobraźnia, gdy myślę sobie, jak nawalę się jednym (powtórzę: JEDNYM) specjalem :D
to dopiero będzie wydarzenie!
A ja myślałem, żem cham i prostak.
Ale takich pierdół to bym nawet nie wymyślił.
Otworzyłem sobie dubla primatora.
Muszę sobie jakoś osłodzić bzdety, które wyczytuję mimo.
Pierwszy łyk będzie za zdrowie zdetoksowanej Ciemy.
Drugi za kulinarne gusta C.
A wszystkie kolejne dla mnie, niech mi myśli lekkimi będą, a próba zrozumienia otoczenia niech mi się uwali.
mam w dupie wnioski te i inne.
pieprzyć przyjaciół, na siebie trzeba umieć liczyć. poza tym w polityce nie ma przyjaciół, są tylko koalicjanci, a i to do czasu.

najlepiej się pozagryzajcie.
spokój będzie.
przyjaciół poznaje się w biedzie. Może pora wyciągnąć wnioski?
ooooooo, zaczęło się... długo nie trzeba było czekać na żółć

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Kawa czy Herbata - rano (226 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry