Widok
No i już po :( wszystko co dobre szybko się kończy :(((
Pogoda byłam załamana !! Slub był na 15,00 i jak jechalismy to padało al po mszy wypogodziło się i było bardzo ładnie :) ale wieczorkim popadał śnieg :) To chyba na szczeście że w jednym dniu wszystko na raz: słońce, deszcz, śnieg :)
Pozdrawiam i dalej szykuje sie na poprawny
PaPa
Pogoda byłam załamana !! Slub był na 15,00 i jak jechalismy to padało al po mszy wypogodziło się i było bardzo ładnie :) ale wieczorkim popadał śnieg :) To chyba na szczeście że w jednym dniu wszystko na raz: słońce, deszcz, śnieg :)
Pozdrawiam i dalej szykuje sie na poprawny
PaPa
My juz jestesmy po i w drodze do Urzedu padal grad !!! Bylam zla bo liczylam choc troche na ladna pogode a byla tego dnia od samego rana okropna . Bralismy slub o 14 , a 2 godziny potem wypogodzilo sie i byla piekna tecza!!!! Widac tak mialo byc... teraz bedziemy mieli co wspominac ze bralismy slub w pazdzierniku i bylo bialo od gradu a potem zrobilo sie ladnie!!!
No my jeszcze 3 dni do pracy,pakowanie walizek i lot do Polski na 3 tygodnie ale fajowo,jeszcze brak nerwow ale pewnie sie pojawia od poniedzialku przymiarka gangu mojego przyszlego Meza wtorekmoja przymiarka sukni,sroda farbowanko wlosow , makijarz probny,i kolejny Wieczor Panienski ale tym razem w naszym pieknym kraju.Czwartek pewnie kupienie sokow ii mamy juz wszystko.Piatek przyjezdzaja goscie i tluczenie szkla aaa sobota ooojjj ale bendzie sie dzialo ....To Nasz Dzien
.