Widok

Panny Młode ze Starogardu cz.IX

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pozwolę zacząć sobie nowy wątek...

Niestety jestem zmuszona moje wesele przełożyć na inny termin, z powodu nieobecności narzeczonego haha ;-)
W związku z tym jeżeli ktoś jest chętny na termin 09.07.2011 w Restauracji Starogród bardzo proszę o kontakt...
Sala jest idealna na wesele ok. 60 osobowe. Za osobę ok. 145 złotych.
Wpłacilam już 500 złotych zaliczki i chciałabym ją odzyskać. Właściciel powiedział, że ją odda jak znajdziemy innych narzeczonych na nasze miejsce...
Dobrego Dj oddam gratis ;-) napewno nie uda mi się wyegzekwować od niego zaliczki także na ten termin bylby już 300 zlotych tanszy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my akurat nie byliśmy w Wirtach, wybraliśmy centrum handlowe :]

http://www.famos.com.pl/kontakt
nilla, masz już zdjęcia? Ja też się zastanawiam nad CH. Więc jak będziesz mieć to mój mail w profilu ;) :D
nie mam jeszcze :(:(:(
Wirty moze i oklepane bo dosyc sporo par ma tam zdjecia robione ale na pewno nikt nie zaprzeczy ze ladne fotki wychodza.Ja mialam sesje wlasnie tam i jestem zadowolona z efektow,no ale kazdy ma prawo wypowiedziec swoja opinie.
kochane polecam zakup obraczek w Galeri Szwarc Jubiler A.M pani Ania liczy za gram 175 zł reszta jubilerów ma od 200 zlotych czyli wydaje mi sie ze za komplet np 13 gr naprrawde jest duza przebitka POLECAM JEST NAJTANSZA W STAROGARDZIE
Kochane Dziewczyny

poszukuję figurki na tort, ale takiej nietypowej, widziałam u którejś z Dziewczyn, która brała ślub na torcie taką figurkę, ze Pan Młody był u brany od pasa w górę w garnitur, a od pasa w dół w strój piłkarski i piłka u nóg, Chcę mu zrobić niespodziankę.
tu panna młoda miała taką do sprzedania
http://forum.trojmiasto.pl/Figurka-na-tort-sprzedam-t130704,1,11.html
polecam też ten sklep
http://www.slubnezakupy.pl/sklep,101,ozdoby_tortow.htm
Dziękuję Ci Iwi, może się uda kupić
w nawiązaniu do tego co pisała ankadianka chodzi mi o ceny za złoto...kurcze drogo strasznie piszesz że ta kobietka bierze 175 zł za 1 gr to wychodzi prawie 2200 przy założeniu że robimy obraczki ok 13 gr ( czyli raczej standard) ...moja siostra w gdańsku na zaspie niedaleko ETC robiła u jubilera obraczki i zapłaciła 1300 zł !! czyli wychodzi koło 100 zł za gr złota !! dodam że ma dość szerokie obraczki ok 12 gr i w dodatku z diamencikiem w jej ...chyba warto rozjrzec sie w 3city tam po prostu jest wieksza konkurencja ;)
i trzeba dodać cenę za tzw " robocizne" ..wychodzi na to że taniej dostanie sie gotowe obraczki w stg :( ja właśnie jestem w trakcie zbierania złota po rodzinie :) jak uzbieramy ok 14 gr ( bo obraczki maja miec jakies 12, ale czesc złota po prostu zniszczy sie przy obróbce dlatego potrzeba wiecej) to płacimy za prace złotnika czyli ok 200 zł :)
ja polecam jubilera Czarkowskiego w Gdańsku na ul. Grunwaldzkiej pomiędzy Jantarem i Manhatanem (tylko, że po drugiej stronie ulicy), obrączki dwukolorowe wykonane bardzo ładnie i solidnie i do tego cena też niewygórowana - 1500zł za parę (plus diamencik 100-150zł - w zależności od wielkości)
zgadzam się z iwi też słyszałam o tym złotniku...także radze tym dziewczynom które chcą robić obraczki u złotnika poszukać go w 3city bo w stg są ceny na maksa wygórowane !!!!
my robiliśmy u p.Suchowiera, z 2400 zszedł nam na 2000zł. ale my mamy troszkę dziwne obrączki i ciężkie dosyć
hej, może się p wtórzę, bo nie czytałam dyskusji do końca, ale w Pelplinie jest stara cukrownia w tym klimacie, można tam wejść bez problemu, i do wewnątrz i na zewnątrz. Pozdrawiam
Wypowiedź skierowana do Maziarza oczywiście:)
Iwi, O! dzięki, mieszkam blisko to podejdę :D
Zapraszam na makijaże z dojazdem do domu, profesjonalnie, na terenie Stg dojazd bezpłatny, ofertę oraz zdjęcia przeslę na maila, kontakt: ania.olejnik@wp.pl lub tel. 693 58 51 58
alutku czy mozesz napisac dokładnie kiedy twoja siostra robiła te obraczki bo rozmawialam dzis z jubilerem i podał mi inna kwote ,nic z tego nie rozumiem
Dziękuję bardzo! Brzmi super :-)
do góry