Widok

Panny, lwy, wodniki, barany...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i pomówmy o tym, co mówią o nas gwiazdy. Chodzi mi o to, żebyści pisali spod jakich znaków jesteście, i czy faktycznie sprawdzają się niektóre połaczenia, jak np. lew - wodnik, czy byk - skorpion. Może być ciekawie, a nawet zabawnie - potraktujmy to trochę z przymrużeniem oka. Ja jestem spod znaku lwa - mój narzeczony to wodnik. Mój ukochany to bardzo ciepła i otwarta osoba. Lubi się pośmiać, ale niezbyt go obchodzą przyziemne sprawy. Często ten mój wodniczek buja w obłokach. Za to ja - heterka - czasem sprowadzam go na ziemę, ale zaoferować mogę wierność i lojalność. Lubię być często w centrum zainteresowania, dlatego uwielbiam imprezy w gronie dobrych, sprawdzonych przeyjaciół.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Paweł: baran, ja: skorpion

co by nie mówiły gwiazdy, dobrze nam razem :)
.
image
Czesc,
nie bardzo sie na tym znam, ale moze coś mi podpowiesz w tej magii znakow zodiaku, jestem lew- moj narzeczony panna...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja KOZIOROZEC, a moj misio BARAN!

"Panią Koziorożec z Panem Baranem dzielą fundamentalne różnice światopoglądowe, temperamentów i charakterów. Ona jest trzeźwa, rozsądna, uporządkowana trochę melancholijna, co może peszyć żywiołowego, niecierpliwego, czasem lekkomyślnego pana Barana. Jednak wrodzony takt, elegancja, wyrozumiałość i siła Pani Koziorożec mogą sprawić, że związek z Panem Baranem będzie harmonijny i szczęśliwy. "

Hmmm... moze i troszeczke prawdy w tym jest, nie raz sie spieramy i mamy rozne zdania, ale po to sa kompromisy. Ja moze jestem taki uparciuszek z duma kobieca, ale za to moj misio kochany ulegly mi... wiec sie dogadujemy i kochamy, a no i zycia poza Soba nie widzimy (hihihi) ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Becia a to co gwiazdy mowia o Was:

"Pani Skorpion i Pan Baran to dwa bojowe charaktery. Mimo, że atrakcyjni seksualnie, różnią się wszystkim. Ona jest pamiętliwa, on wielkoduszny, ona ma bogate życie wewnętrzne, on jest powierzchowny, ona nie lubi opowiadać o sobie, on mówi więcej niż wie. I, niestety, oboje są równie nieustępliwi i uparci. Zdawało by się, że ten związek, to coś dla amatorów mocnych wrażeń. Ale przy odrobinie dobrej woli obu stron, gdyby Pan Baran zechciał wesprzeć swoją ambitną partnerkę w jej działaniach, a ona była wyrozumialsza, razem mogą osiągnąć bardzo wiele. "
ja jestem Wodniczką a mój "Mężulek" to Koziorożec :)

ja prawdziwa lwica, a mo mężczyzna wyważona waga:)

Do gosiap:

"Pani Lew i Pan Panna funkcjonują jakby w innych wymiarach. Różne temperamenty, różne osobowości. Pani Lew jest kobietą spod znaku ognia, Pan Panna jest znakiem ziemskim. Albo Pani Lew rozpali Pana Pannę, albo Pan Panna ugasi namiętną radość życia Pani Lew. Związek wymagający od obojga wiele ustępstw i wyrozumiałości. "
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do Magdalejna:

"Dla Pani Wodnik Pan Koziorożec może okazać się zbyt zasadniczym i przyziemnym partnerem. Jej lotność i błyskotliwość potrzebuje równie oryginalnego partnera, potrafiącego dotrzymać kroku jej zmiennym zainteresowaniom i szalonym pomysłom. Pan Koziorożec, odpowiedzialny, stabilny i twardo stąpający po ziemi nie jest dla niej najlepszym towarzystwem. "
Do MadziaK:

Pani Lew i Pan Waga powinni dopasować się do siebie spontanicznie i szczęśliwie. Oboje reprezentacyjni, lubiący życie towarzyskie, kochający luksus. Mają podobne temperamenty, czuli i delikatni będą tworzyć harmonijny i trwały związek.
Ja - strzelec , On - baran

Coś widze ze faceci to prawie same barany:)
Do meg:

Panią Strzelec i Pana Barana łączy wiele. Optymizm, ruchliwość, temperament. Niestety, na przeszkodzie staje walka o swobodę w związku, ponieważ Pan Baran jest dominujący, a Pani Strzelec kocha swobodę i nie znosi ograniczeń. Jeśli pan Baran zrozumie tę potrzebę partnerki, mają szansę na szczęśliwy związek.
Wiesz meg, ale te Baranki nasze sa takie kochane! ;-)
ja -raczek on -wodnik ciekawe co mowia o tym gwiazdy?? ;)

nasze baranki sa najwspanialsze:):): chociaz czasami to prawdziwe BARANY:):)
Do mikka: ;-)

Pani Rak i Pan Wodnik mogą, przy odrobinie dobrej woli stworzyć dobraną parę. Niespokojny i ruchliwy Wodnik może czuć się dobrze przy opiekuńczej, matkującej partnerce. Ustępliwa i łagodna Pani Rak wyrozumiale podejdzie do oryginalnych pomysłów i zachowań Pana Wodnika. Jeden mały problem - Pana Wodnika zabija nuda!
A ja jestem wodnik a moje kochanie byk. Z tego co wiem to podobno te dwa znaki nie pasują do siebie. A jednak ..... ;-)

Ja Strzelec a Mój Luby Ryby :)- podobno nie za ciekawa mieszanka hehehhe

Moi przeyszli teście to odzwierciedlenie naszych znaków, z tym, że lew to tata, a wodnik (jak mój luby) - jego mama. Mimo to widzimy różnice. Pan lew to istny domator - bambosze, gazetka, tv, kawusia, a i od czasu do czasu żoncia musi po głowie pogłaskać i pochwalić. Jeśli jednak jest awaryjna sytuacja - staje na wysokości zadania, jest niezastąpiony!!! Mamuśka natomiast to istna artystyczna dusza, i też lubi pobujać w obłokach. Ma jednak jedną fajna cechę - nie jest pamiętliwa !!! Szybko wybacza, umie pierwsza podać rękę. Może tylko jest trochę nadopiekuńcza, aż się boję, gdy pojawią się wnuki ;), ale chyba nie będzie tak źle.
A my: ja koziorożec, a Mariusz wodnik, ciekawi mnie bo nigdy nie sprawdzałam czy nasze znaki pasują do siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry