Widok

Październik 2010 ;) Część 10-ta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom

02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim

02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best

02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt

02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele

02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent

02.10.2010 - Neta26

02.10.2010 - Emabe

02.10.2010 - Adrienne

02.10.2010 - Madzina godz.15:30

02.10.2010 - Talkosia

09.10.2010 - Aga8418 godz.16

09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie

09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale

09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku

09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni

09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel

16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco

16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik

22.10.2010 - Agata28 - Bojano

23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art

23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom

23.10.2010 - Kasik84

30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16

30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta jest śliczna:)))) jeśli dobrze Ci w niej to kupuj, a chyba 65 f to nie majątek i jakby co to kupisz kolejną jak wpadnie Ci w oko
tak mowa tej pierwszej:)

http://www.lipsy.co.uk/store/party-dresses/lipsy-grecian-drape-dress/product-is-DR02047_041

tą drugą jak przymierzyłam to jak stara baba się czułam;)
malaga no wiem skumałam z opóźnieniem;)
Madziakin ta sukienka jest świetna, jeśli mowa o tej z pierwszego wczorajszego linka:D
aha chyba mówicie o tańcu;)

taka śpiąca jestem że nie kontaktuję juz....

my normalnie chodzimy ubrani jak na razie.. jak już się podszkolimy i będziemy ćwiczyć ostateczny układzik to na parę lekcji pójdę w moich butkach do slubu lub ewentualnie w butkach z takim samym obcasem...
na Sos do tanga
Mutti sorki ale o czym mówicie??? że gdzie się tak ubierasz??
Mutti w sklepie kosztuje 65 f... nie jest zła cena w porównaniu do innych sukien które oglądałam.... ojjj już teraz sama nie wiem czy się zdecydować... tak jak mówicie żeby jej nie wykupili bo tu w Londku tak jest że trzeba kupowac szybo bo zaraz tego nie ma...
Malga przepraszam zapomniałam odpisać. :( Szczerze nie wiem. :P Ostatnio byłam w dzinsach, balerinkach i bluzce. :P Nie przykładam uwagi do ubioru. :P Może leginsy ubiorę, balerinki i bluzkę. Naprawdę nie wiem. :P Buty na obcasie może wezmę na zmianę. ;) Dawid był w dzinsach do kolana, adidasach i koszulce.
Gommaried to wklej koniecznie tą sukienkę :)) Mutti może miał dziś gorszy dzień :/
nataszka ja też podeślę mielia bo własnie czegoś takiego szukam:)
Mutti jak jutro idziesz ubrana ??
Mutti w weekend kolejna rozgrywka szachowa, ale wciąż przegrywam...a nie jestem w stanie zagrać więcej niż jeden raz, bo tak mi się chcę spać:D lol
Madzia a jaka cena? Hmm. Wg mnie jest piękna i kupiłabym. :D Potem może nie być już ich i może być jeszcze większy problem ze znalezieniem. :(

Basia jak szachy? :D

Moje dziecko miało dzisiaj taki humor, że uwierzcie miałam go dość. Wróciłam z pracy o 18 i przywitał mnie rykiem, dałam mu loda to już było okej. Posiedzieliśmy, pobawiliśmy się i dalej było super. Śmiał się. Teraz godz 21:15, pora spać. Położył się z babcią i za 15 minut słyszę że ryczy. Tak ni z gruszki ni z pietruszki nakręca się, wymusza łzy i histeria. :( Jak byłam w pracy też z 3 razy beczał. Chyba lewą nogą dzisiaj wstał. :/ Jutro mam wolne, idziemy na długi spacer, będziemy razem się bawić itd i mam nadzieję, że będzie lepszy humorek. :)

Kocio je i śpi. :P :)

Mężuś w nocy wróci.
nie mam niestety, jak mój W wróci ze służy to mi pstryknie i wstawie, bo tak jak leży to nie ma efektu :P
moja mama w przyszłym tygodniu poszuka dla mnie butów, jak nie znajdzie wtedy ruszam na Dublin:/ mam nadzieję, ze coś znajdzie, bo ja nie lubię zakupów:(
gomarried a masz jakieś foto swojej kiecki?
tylko w razie co nie czekaj za długo żeby nikt Ci jej nie sprzątnął sprzed noska ;))
Basieniek my też nie musieliśmy przynosić świadectw z religii:)

znalazłaś już butki??
a ja dziś sobie kupiłam sukienkę na poprawiny :) taką jak chciałam
pudrowy róż przed kolano z bufkami troche odkryte plecy w szpic ,do tego ciemno różowy pasek na gumie z dużym kwiatem i ciemno różowe butki, które też bedę mieć na weselu do sukienki ślubnej,
ogólnie w Gdyni na świętojańskiej w sklepie Gantos są super przeceny sukienek, tam właśnie dziś swoją kieckę kupiłam.
do góry