Widok

Październik 2010 ;) Część 10-ta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom

02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim

02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best

02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt

02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele

02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent

02.10.2010 - Neta26

02.10.2010 - Emabe

02.10.2010 - Adrienne

02.10.2010 - Madzina godz.15:30

02.10.2010 - Talkosia

09.10.2010 - Aga8418 godz.16

09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie

09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale

09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku

09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni

09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel

16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco

16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik

22.10.2010 - Agata28 - Bojano

23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art

23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom

23.10.2010 - Kasik84

30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16

30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie jeszcze nie. Jak będziemy mieli chwilę wolną to napiszemy, część weźmiemy stamtąd ;)
myśmy ustalili z orkiestrą, na których konkursach nam zależy, jakich nie chcemy, a część to niespodzianka również dla nas od orkiestry i do końca nie wiemy co będzie, ale jestem spokojna, bo z nimi już na jednym weselu się bawiłam i było super:D więc jestem spokojna heh
no i konkursy są rozdzielone na wesele i na poprawiny
Ja chcę zobaczyć jakie oni w ogóle mają i wybrać kilka z nich, chyba, że znacie jakieś fajne to z chęcią posłucham, z takich zabawnych znam np. taki: kilka par, zaczynają tańczyć..... i nagle orkiestra przestaje i mówi np. na parkiecie zostają dwie nóżki (więc para albo podnosi po jednej nodze, albo partner partnerkę), para która nie zrobi odpada, itd. np. na parkiecie zostają 3 nóżki, 2 rączki, albo 2 rączki jeden tyłek ;) itd. aż zostanie jedna para wygrana. Smieszne tj. bo ludzie tworzą na prawdę dziwaczne figury :)))
A powiesz jakie będą z tych co wiecie? My chcemy spisać te co chcemy i brak mi pomysłów. Niektóre z internetu są takie beznadziejne, że szok.

Napewno chcemy wyprawę do zoo. :P
wyprawę do zoo my też chcemy ;))
ja też znam, że młodzi losują co będą robić w małżeństwie, często też śmiesznie to wychodzi, jak np. że facet losuje los, w którym on będzie rodził dzieci. Z majtkami, że tańczą w parze, i jak muzyka przestaje grać to jedno zdejmuje drugie zakłada te majtki.
my do zoo nie będziemy mieć, ale bardzo podobną historyjkę

ja sobie zażyczyłam, aby mężczyźni dla mnie zatańczyli jezioro łabędzie:D:D:D babcia już mi z tiulu ala spódniczki dla baletnic uszyła:))) jak sobie wyobrażę to od razu mam uśmiech na twarzy

kurczę już nie pamiętam co jeszcze chcemy:/
O to co Maibe napisała też chcę. W styczniu byłam na weselu i był ten konkurs. Prawie płakaliśmy z niektórych figur - oczywiście ze śmiechu. :)

Basia jezioro łabędzie też może być ciekawe. Hihi. :P

Spadam spać, na 9 do pracy. :/

Dobranoc. ;*
Dobranoc:)
też lecę laseczki :)) dobranoc :*
laseczki Wy już dobranoc a ja dopiero jestem:) heh tzn dopiero wróciłam z drugiej pracy:)
fajowe te koszulki, ale to na tym ślubowaniu będziecie je rozdawać???

ja właśnie nie wiem jakie nagrody na konkursy dla gości... takiego typu jak Mutti czyli że wycieczka do okoła świata specialnie nam się nie podobają, mi może troszkę tak ale mojemu M niestety nie... myśleliśmy o alkoholu ale co wtedy jakimś innym co będzie na stołach??
no ja jak zwykle niestety sama;(

jeśli chodzi o zaproszenia to my część sami rozdaliśmy, część rodzice a kilka wysłaliśmy...

jeśli chodzi o konkursy to mamy kilka do wyboru, na dwa tyg przed mamy im dostarczyć taka kartę wypełnioną co i jak i mamy wybrać konkursy. No pewno będzie taniec z gwiazdami i kto pierwszy ten lepszy:))) i taniec odbijany standardowo:)
nasz orkiestra przywiązuje dużą wagę do integracji gości... na początku wodzirej nauczy gości tańczyć poloneza w 2 min i wszyscy będę tańczyć poloneza:) fajno będzie:) ciekawe jak to wyjdzie... jak widziałam na filmikach to było oki, cos innego:)
Madziakin a opisz na czym polegają te konkursy :) bo ja ich nie znam. A więc tak najpierw będą podziękowania dla rodziców, i zaraz po nich tak na rozweselenie, bo pewnie łzawo będzie ;) wodzirej każe im wstać z krzeseł i powie tą formułkę o tym ślubowaniu, przeprowadzi je i w nagrodę za dobrze zdane ślubowanie my rozdamy im koszulki :)). Ja może też pomyślę nad innymi prezentami, ale sama nie wiem nad czym.
Hej . ;)

My będziemy mieli nagrody zapakowane w celofan, z kokardą u góry i będą to :

* wycieczka do okoła świata - globus
* express do kawy - gazeta super express i kawa
* WYCIECZKA DO KURORTU NADMORSKIEGO - BILETY SKM DO SOPOTU
* odkurzacz bez przewodowy - zmiotka i szufelka
* piękna zastawa stołowa - talerzyki i sztućce jednorazowe
* nagroda niespodzianka - jajko niespodzianka

Mojemu Dadziowi podobają się te nagrody. ;)

Jestem już w pracy, ledwo na oczy widzę, jakaś niewyspana jestem. :/
Fajne nagrody :))) pogadam z Piotrkiem może też coś pomyślimy ;)
Maibe my stwierdzilismy, ze może byc trochę śmiechu, wódkę i tak będą mieli na stołach to jakby wygrali to i tak postawią na stoły to bez sensu, a tak będą mieli jakąś śmieszną pamiątkę. :P
no jasne;) można np. kupić czekoladki takie które wyglądają jak pieniądze i mówić że do wygrania jest kupa kasy hehehe
Można, można. :) Sporo opcji jest w tej kwesti. :)
Mutti super te nagrody :-] Bardzo mi sie podobaja i napewno bedzie duzo śmiechu hehe. Mam nadzieje że nie bedziesz sie gniewać jezeli coś tam od ciebie ściągne :-]
do góry