Widok

Październik 2010 ;) Część 10-ta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom

02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim

02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best

02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt

02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele

02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent

02.10.2010 - Neta26

02.10.2010 - Emabe

02.10.2010 - Adrienne

02.10.2010 - Madzina godz.15:30

02.10.2010 - Talkosia

09.10.2010 - Aga8418 godz.16

09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie

09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale

09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku

09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni

09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel

16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco

16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik

22.10.2010 - Agata28 - Bojano

23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art

23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom

23.10.2010 - Kasik84

30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16

30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny jak wrzucic foty na forum bo jestem zielona no kurcze nie wiem :/
Neta oszalałaś? :) Za co mam się gniewać? Hihi. :P Sama z neta je ściągnęłam.

Jeszcze takie znalazłam :

Wieczór z blondynką - lalka barbie
Polonez Caro - wódka polonez, papierosy caro
Rejs Batorym - wódka Batory
Deskorolka - deska do krojenia, rolka papieru toal.
Taśma z wesela - rolka papieru toal.
Kolacja w chińskiej restauracji - woreczek ryżu, świeczka, pałeczki
dziewczyny moja kolezanka jako nagrody miala kubki z ich zdjeciem i napisem dziekujemy ze byliscie z nami i date slubu
kurde mutti ale sie usmialam dobre to :-] dzieki
Neta ja wrzucam na fotosik.pl i kopiję link tam gdzie jest - Zdjęcie 500px na forum: tylko usuwa pierwszy nawias i ostatni
aha ok wielkie dzieki bo chcialam sie suknią pochwalic a nie wiem jak heheheh
Kurczę, ale literówki strzeliłam :P
kupiuję *
usuwam *

pierwszy nawias ...........
ostatni

Musi zostać to od momentu .....link do zdjęcia
kopiuję *

kurde napisałam jak linki wyglądają, ale jak wyślę to tutaj to znikają
a co tam wrzuce kilka linków jak sie uda :-] taki mam płaszczyk do kościola ale jeszcze nie wiem czy go ubiore czy pozostane przy bolerku

http://cgi.ebay.co.uk/wedding-dress-bridal-winter-long-coat-any-size-colour-/270528456744?cmd=ViewItem&pt=UK_Wedding_Clothing&hash=item3efcc0a828
mutti sorki że nie odpisałam ale dopiero teraz wróciłam do domu i przeczytałam. Taki wczoraj wkur...w miałam że myślałam że mojego zabije i zakopie. Ale od początku. Mieliśmy się wczoraj wybrać na SOS do Tanga. Wysiadając z SKM była godzina 17:10 oczywiście mój się spóźnił bo zapomniał że jest objazd tak więc w domu byłam o 17:30 szybko obiad i już mieliśmy wyjeżdżać a ten mi oświadcza że jeszcze by się wykąpał. Wyjazd był o 17:55 odjechaliśmy kawałek to H mi mówi że skoczymy tylko do jego pracy po buty jest godzina 18:05. Po odebraniu butów dowiaduję się że zapomniał portfela no to znowu do domu o godzinie 18:20 okazało się że portfel był w bagażniku. Moje ciśnienie wzrosło o 100% no ale jedziemy spóźnimy się około 15 minut. Dojechaliśmy do Gdyni o 18:50 i co najgorsze z tego zdenerwowania pomyliły mi się numery zamiast 16/1 to ja 1/16 zanim znaleźliśmy szkołę tańca była godzina 19:10. Mieliśmy wejść ale jak już widzieliśmy że każdy tańczy to zrezygnowaliśmy. Jak to piszę to ciśnienie mi rośnie . A jak było ???
Malga kurczę to mieliście przeboje. :( A może zadzwoń do nich i chodźcie dzisiaj. Wczoraj były podstawy (prosty mały kwadrat do walca) podstawa rumby, dwa małe układziki i jak rozpocząć taniec i jak zakończyć, ale wszystko to naprawdę podstawy, więc aż tak wiele nie stracilibyście. Ogólnie prowadzą bardzo fajnie, podobało nam się. :)
ojjj malaga to miałaś przeboje....:)

neta piękna Twoja suknia w greckim stylu:) a kupowałaś ją z ebaya??? cena jest powalająca!
dziewczyny zaraz napiszę na czym te konkury polegają muszę odpalić laptopa bo tam mam kartę weselną:)
Gabolek ten pomysł z kubkami nawet fajny:) ja gdzieś widziałam jak dawali takie lepsze alkohole zapakowane w taką przezroczystą falię czy coś było ładnie przyzdobione i było tam jeszcze kilka cukierków... widziałam też jak dawali alkohol z pucharami jakimiś... ostatnio jak oglądałam wesele koleżąnki to ona miała właśnie takie nagrody jak Mutti pisała i Ci goście na jakiś zachwyconych nie wyglądali a i śmiechu wcale dużo nie było... nie wiem ale to raczej goście jacyś smętni byli;))))
*KTO PIERWSZY, TEN LEPSZY
Zapraszamy do zabawy 6 chętnych gości. Na środku parkietu ustawiamy 5 krzeseł. Zespół zaczyna grać, kiedy skończy zawodnicy muszą… nie, nie :)! Nie siadają na krzesło – zanim to zrobią, muszą wykonać zadanie, które w tej chwili zada zespół (np. zdobyć źdźbło trawy, zrobić 5 pompek itp. :) ), dopiero po wykonaniu ‘misji’ mogą jak najprędzej zajmować miejsce :)! Jak łatwo się domyślić jeden uczestnik zostanie bez krzesła – temu dziękujemy – niestety odpada. Zabieramy jedno krzesło. Schemat ten powtarza się do wyłonienia jednego zwycięzcy.

ten konkurs jest śmieszny i fajny ostatnio jak byłam na weselu było coś w tym stylu i było kupe śmiechu:)
trzeba było np. pocałować kelnerkę, zdobyć papier toaletowy i takie tam...
*TANIEC Z GWIAZDAMI -ponoć robi furorę na weselach:)
Zapraszamy na parkiet 6-8 ‘roztańczonych’ panów; ustawiamy Ich w dwóch rzędach naprzeciwko siebie. Panowie w jednym rzędzie podwijają nogawki za kolana i automatycznie staja się ‘partnerkami’. Dobieramy panów w pary. Panowie mają do odtańczenia 4 tańce – tango, walca, rock&roll’a i taniec Go-go (jeden z panów w parze jest ‘rurą’, drugi tańczy :) ). Panie obecne na sali oceniają :)!

*SCENKI
Para Młoda wybiera 3 - 4 pary utalentowane aktorsko. Każda para dostaje za zadanie przedstawić w formie właśnie gry aktorskiej oświadczyny / zaloty, w danej epoce czasowej. I tak: para nr 1 przedstawia zaloty w prehistorii, para nr2 w średniowieczu itp. Dajemy parom 10-20 minut na przygotowania (my w międzyczasie prowadzimy z gośćmi inne zabawy oczepinowe). Oczywiście wszystkie rekwizyty i działania sceniczne jak najmilej widziane :)!
nie wiem czy te 3 będą gdyż nie wiadomo ile czasu będzie... będzie jeszcze taniec odbijany za pieniążki i rzucanie welonem i krawatem więc zależy jak się czasowo zmieścimy... trochę będzie atrakcji, tort, płonąca szynka, fajerwerki a goście też chcą się pobawić:):) oprócz tego nasz zespół na koniec oczepin robi familiadę

Na koniec oczepin ZAWSZE organizujemy zabawę, którą zapamiętają wszyscy goście! Nazywamy Ją Familiadą. Jest to gra, pomagająca szybko ‘zintegrować’ gości z obu rodzin oczepinami, przede wszystkim dlatego ze bezpośrednio bierze w niej udział dużo osób (14!), pośrednio wszyscy obecni na sali goście, a sama zabawa wywołuje zawsze kupę śmiechu :)!!!
teraz doczytałam że na oczepiny przeznaczają 40-60 min to nie wiem ile tych konkursów da radę się przeprowadzić... nie wklejałam wszystkich co mamy do wyboru, tylko te, które najbardziej nam się podobają:)

jest ktoś dziś w ogóle???
do góry