Widok

Październik 2010 ;) Część 10-ta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom

02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim

02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best

02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt

02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele

02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent

02.10.2010 - Neta26

02.10.2010 - Emabe

02.10.2010 - Adrienne

02.10.2010 - Madzina godz.15:30

02.10.2010 - Talkosia

09.10.2010 - Aga8418 godz.16

09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie

09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale

09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku

09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni

09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel

16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco

16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik

22.10.2010 - Agata28 - Bojano

23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art

23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom

23.10.2010 - Kasik84

30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16

30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie Wy się podziałyście kochane?
Jestem. :)

Byliśmy na SOS, potem u kuzynki (mieszka obok klubu tanecznego) i po drodze u kolegi w Kiełpinie.

Basia już mu powiedziałam, że w końcu je wyślę, ale głupio wysłać zaproszenie do osoby do której mam 20 minut autobusem (z przesiadką).. A skoro ślub jest nasz, a nie mój to sama zawozić też nie chcę.
my byliśmy na zakupach:/ no, ale już po i na tydzień spokój heh

Mutti ja bym wysłała i się nie przejmowała tym ile mam do tej osoby...jeżeli przez trawnik nie jesteście w stanie razem dać to wysyłaj! dobrze mówisz, to nie tylko Twój ślub
ja część rozdałam sama, dlatego, że on był w pracy i tak wyszło, ale w sumie mi to obojętne. Chyba się u mnie na burzę zbiera ;/
my albo razem rozdawaliśmy, albo rodzice - reszta pocztą...powiem Wam, że mi nie do końca pasowało rozdawanie zaproszeń, jakoś dziwnie się czułam:/
u nas też część rodzice :)) mi też jakoś to frajdy nie sprawiło, dziwne to jakieś... ;)
Basia daje czas do przyszłego weekendu - jak nie to polecą pocztą. :)

Kupiliśmy dzisiaj globus na prezent w konkursach - wycieczka do okoła świata. :D Hihi.
Maibe możesz podesłać link do koszulek 'super teść' 'super teściowa' ? :P
Dobre Mutti heheh my będziemy rozdawać standardowo wódkę... niech mają ;)
mam taki zajefajny teść zajefajna teściowa i te chcemy kupić http://allegro.pl/item1165322739_koszulki_zajefajna_mama_tata_maz_szef_rozmiar_s.html . A tu masz jeszcze takie normalne http://allegro.pl/item1173840819_poznan_odbior_nadruki_na_koszulkach_koszolkach.html
Te zajefajna są fajne. :)
dla ojców weźmiemy czarne a dla mam nie wiem... może białe albo czerwone
Dawid już śpi, ale jutro obejrzy i może zdecydujemy się w końcu czy robimy ślubowanie i wtedy byśmy kupili koszulki. :D
No my na pewno będziemy kupować :)) bo chcemy te ślubowanie :)) niech będzie trochę śmiechu :)
jakie ślubowanie?

koszulki fajne:)

my będziemy rozdawać wódkę, mamy kubek z piersiami, bidon w kształcie penisa ze słomką oraz kostki z pozycjami jako nagrody
pomysł z globusem świetny... my będziemy mieli też konkursy za butlę whisky, której pojemność to 100 ml :))) ale uczestnicy konkursu dowiedzą się o tym na końcu;)
Basia w którymś wątku wklejałam ślubowanie na dobrych teściów :))
Basia pokaż ten bidon. :)

Maibe a wymyśleliście już słowa przysięgi?
A dziewuszki wiecie jakie chcecie konkursy dla gości? Czy nie ustalacie tego i orkiestra po swojemu robi?
koszulki z zajefajna bardziej mi się podobają:)
do góry