Widok

Październik 2010 ;) Część 10-ta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom

02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim

02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best

02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt

02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele

02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent

02.10.2010 - Neta26

02.10.2010 - Emabe

02.10.2010 - Adrienne

02.10.2010 - Madzina godz.15:30

02.10.2010 - Talkosia

09.10.2010 - Aga8418 godz.16

09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie

09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale

09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku

09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni

09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel

16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco

16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik

22.10.2010 - Agata28 - Bojano

23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art

23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom

23.10.2010 - Kasik84

30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16

30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hwj hej dziewczyny ,jeżeli podobają się wam moje prace ,zapraszam do zaklepywania terminów na pazurki ślubne.Pozdrawiam i zapraszam do moich galerii.
Witam z samego rana :)) ja dziś obolała jestem, bo w nocy złapał mnie kórcz czy skórcz jak to się mówi w obie łydki na raz. Maskara!!!!!!! jak to boli!!!!! ledwo chodzę :(((. Dziś jedziemy kolejne zaproszenia porozdawać :)). W sumie tylko kilka nam zotało :).
Bardzo ładne woreczki i poduszeczki :)). ja nie wiem co na koperty, ale raczej nie będę nic kupowała, w ogóle będę musiała pomyśleć gdzie tą kasę zostawić na czas wesela....
Paznokcie bardzo ładne w moim guście :)). Zaraz przejdę sobie na stronę popatrzeć, choć ja u siebie na miejscu mam już zamówioną wizytę :)
o mój Boże oczywiście bez żadnych zastrzeżeń do sun nails, ale obejrzałam paznokcie przed rekonstrukcją i po masakra aż śniadania mi się odechciało.... jakie poniszczone ;( o matko!!!, wole już swoje krótkie, ale zadbane ;), tipsy założę jedynie na wesele... choć nosiłam dwa lata żel do stycznia tego roku... to nigdy nie miałam tak zniszczonych brrr.... przeraziłam się :(((
Coś mi się z kompem dzieje, mam dwa profile - jeden swój drugi Norberta i z tego swojego jak wchodzę to masakra, stronka ładuje się 30 minut, a z jego jest spoko. Wczoraj mi się coś pokićkało i jakieś coś mi się zainstalowało, nie jest to wirus ale jakiś składnik niebezpieczny dla systemu, antywirus mi się skończył i teraz mam zawirowania. :/

Mąż w nocy wrócił. Dzisiaj jest jedyny dzień wolny gdzie możemy razem pobyć, po weekend ja pracuję a w poniedziałek On znów wyjezdza i teściowa rano zadzwoniła, że Dawid musi koniecznie dzisiaj pojechać kosić trawę do Niej, bo nie ma kto tego zrobić. No to co? Dawid mamie nie odmówi, pojechał, a tam koszenia na prawie 3 godziny bo wielki ogród mają. Jestem naprawdę wściekła.. Mogłaby zrozumieć, że prawie się nie widzimy, że w większości jak On przyjeżdża to ja pracuję, a dzisiaj i ja i On mamy wolne .... Jutro Dawid idzie do pracy to nie będzie miał sił na koszenie.. Ale ogólnie super. :/ :/ :/ :/ :/
Malga chyba będę w czarnych spodniach i bokserce szaro-czarnej, póki co tak planuję. :P Przyjedziemy granatowym mercedesem na gdańskiej rejestracji. Jakby co to zagadaj. :P Jestem Angelika. :)
Mutti podaj mi maila to wyślę to co otrzymałam - pudełka

Wysłałam zapytanie do Pani, czy aby nie ma pomysłu na właśnie taką skrzynkę na koperty i czekam na info
Mutti maila proszę podaj, wyżej napisałam wiadomość, ale nie wiem czy znajdziesz:)
dzięki maibe niestety z takimi paznokciami przychodzą do mnie klientki po nieudanych usługach w salonach kosmetycznych.To co mają na palcach to masakra i teraz trzeba doprowadzić to do porządku.Pod warunkiem ,że nie jest ktoś jeszcze czymś zarażony ;/.Fakt faktem niestety coraz częsciej spotykam się z takimi paznokciami:( ludzie korzystają z nieznanych źródeł a potem są tego efekty.
Mutti nie martw się :)) to na szczęście tylko 3 godzinki :)). Koachane przed wczoraj rozdałam kolegom z pracy zaproszenia i o niczym innym się już nie mówi jak o weselu hehe, i że ich żony już sukienki wymyślają jednak kobiety to kobiety :))) hehehe. Szkoda, że ja pracuje z samymi mężczyznami, bo na miejscu nawet nie mam z kim o ślubie poplotkować ;)
moja babcia natomiast jest załamana, bo jej siostra na nasze wesele ma już suknię, a ona jeszcze nie:)))
heh no moja przyszła teściowa powiedziała, że czeka na jesienną kolekcję jeansów, bo ona nic innego nie nosi.... ;D. Nie skomentowałam bo i po co;)
Basia aniolek0111@wp.pl :) Zaraz poczytam i spróbuję odnaleść co pisałaś. :)

Udało się, ściągnęłam antywirusa, oczyściłam kompa i jest lepiej. :)
Dawida babcia też jest krawcową i sama szyła sobie garsonkę, ale jeszcze jej nie widziałam. :P Mama Dawida też sobie sama szyje suknie. Narazie wymyśliła jakąś z samej koronki, bez podszewki, długa, z długim rękawem i pod spód w kolorze cielistym halka z triumpha.
ciekawe czy ładnie to będzie wyglądało :) jeszcze 2h i mam weekend hehe ależ się cieszę kilka zaproszeń dziś znowu rozdamy :))
czesc dziewczyny,
dopada mnie jakiś szał z tymi papierami, dziś dzwonie do kancelarii parafialnej ze przyjdziemy czy na bank ktos będzie, tak tak będzie od 16-18, ja to super bo chcemy zgodę na ślub w innej parafi i tu nagle cisza ..... a to dziś pierwszy piątek miesiąca nie da rady ! No świetnie :(
Gomarried nie martw się zdążysz z tym wszytkim:)
dziewczyny takie kuferki dla rodziców chcę, ale ja sama kupię je osobno i słodkości i alkohole osobo :)
Maibe - szok, ale tekst Twojej przyszłej teściowej zostawię bez komentarza heh
dam ewentualnie do kwiaciarnii żeby przystroiły :) i świadkowa odbierze je w dniu ślubu, lub dzień przed i włożę tam winko jakieś dobre, słodkości i pamiątkę :))
Mutti wysłałam maila odnośnie pudełeczek
do góry