Widok

Październik 2010 ;) Część 10-ta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom

02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim

02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best

02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt

02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele

02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent

02.10.2010 - Neta26

02.10.2010 - Emabe

02.10.2010 - Adrienne

02.10.2010 - Madzina godz.15:30

02.10.2010 - Talkosia

09.10.2010 - Aga8418 godz.16

09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie

09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale

09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku

09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni

09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel

16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco

16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik

22.10.2010 - Agata28 - Bojano

23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art

23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom

23.10.2010 - Kasik84

30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16

30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madzia a przy okazji podpytałabyś się na poczcie? Bo teraz to dopiero na ślub przyjeżdżacie prawda?

Gdybym wysłała Ci pieniążki na konto to dałoby radę się z Tobą umówić, żebyś mi kupiła? :)
Mutti podoba mi się ta pierwsza i druga ale ich nie przymierzałam bo akurat w tym sklepie nie było, musiałabym iśc do innego... też właśnie o nich myślałam, a ta co się Tobie najbardziej podoba to dla mnie chyba za duży dekolt ma...

torebka super:) nie wiem ile dokładnie paczka by kosztowała bo ja raczej nie wysyłałam paczek do polski ja już to mama mi wysyłała coś... bym musiała się na poczcie zapytać ale nie wydaje mi się dużo, to zależy od wagi
Mutti ta sukienka ma inny kolor niż Ci się wydaje to jest róż taki przygaszony róż...

co piszesz że gruba jestem przecież wklejałaś fotke Twojej sukni to było widać że figurkę masz niczego sobie:)
no unosić trzeba będzie i tak :)))) damy radę:)
A ja będę Waszym zaprzeczeniem co do poruszania w sukni :P Mi w mojej chodzi się super, gorzej siedzieć, bo jest tak szeroka, że powinnam siedzieć na conajmniej dwóch krzesłach. Hahahahaha. :P
Madzia na Twoich zdjęciach wydaje się, że te warstwy marszczone są jakby większe, ale na stronce sukienka nie jest cała biała tylko raczej coś ala kawa z mlekiem. Wydaje mi się, że jak założyłabyś szpilki, biżuterię to w całości będzie fajnie. :) Idź jeszcze raz, ubierz jakiś łańcuszek, szpilki i przymierz ją. :) Co do konkursów to fajne i chyba podłapiemy ten co faceci tańczą z facetami do tego prezent wieczór z blondynką? ;>
I ten na krzesłach, że za nim usiąść to wykonać zadanie. ;)

Teraz co raz częściej widać, że kobitki blondynki mają facetów brunetów, szatynów, a kobiety brunetki mają facetów czarnych albo blondynów. :P

Malga podaj coś po czym mam Was rozpoznać. :P :P :P Mnie poznasz bo jestem gruba. Hehe. :P :) Będę miała na wierzch szarą bluzę z rękawem do łokcia. :P I długie niebiesko-różowe paznokcie. :P Dawid też do chudych nie należy. :P A i będę miała dwie torebki, jedną sportową czarną, drugą ostro różową z laptopem - bo jadę prosto z pracy.
albo jak księżniczki będziemy je co chwilkę unosić:DDD
no właśnie zgadzam się z Tobą... ja tez jak przymierzałam różne suknie to nie wiedzialam jak się mam poruszać;) trzeba będzie troszkę potrenować przed ślubem żeby jakiejś wpadki nie zaliczyć;)
Madzia na pewno w czwartek poczujesz się cudownie w niej:)

ja na ostatniej przymiarce stwierdziła, że nie umiem zbytnio się poruszać w sukni i butach:))) nie mogłam zejść z podestu heh powinny być jakieś nauki jak paradować w sukniach ślubnych:D
dzięki Basieniak:****

tak jak mówisz pierwszy wybór najlepszy i tego trzeba się trzymać:))))
Madzia suknie ślubną masz boską...szczerze to jak zobaczyłam Twoją to miałam kłopot, bo zgłupiałam i stwierdziłam, że ta moja co się szyję to chyba nie jest fajna:)))

no, ale zostałam przy swojej, pierwszy wybór najlepszy i tego się trzymam:) ja mam nadzieję, że będę zadowolona w październiku, bo wtedy ostatecznie zobaczę jak moja wygląda
heh no ja też blondynka a mój brunet:))))

Basieniek ja się stresuję na tą suknię mam nadzieję,że będzie mi się podobać tak jak na początku... i że nie będzie dużo za duża;)
dziewczyny ja też blondynka, a mój brunet z piwnymi oczami, ale to zawsze mówi, że od piwa:D
Madzia na modelce ona mi się wcale bardziej nie podoba, bo ta modelka chyba nie pasuje do tej sukienki, ale ogólnie sukienka jakoś tak inaczej albo mi się już wydaję:/

fajnie masz:D ja dopiero mam kolejną przymiarkę 6.10:) niektóra z Was już będą po ślubie:)))
mutti ja też blondynka a on brunet :)))))))
no wiadomo że na fotce inaczej wygląda zdjęcie byle jakie i złe ujęcie... zresztą wiadomo że na modelce lepiej wygląda... średnio się w niej czuję szczerze powiem... jeszcze zobaczę, pójdę jeszcze raz przymierzyć a może coś innego znajdę w między czasie.

teraz żyję czwartkiem i moją suknią ślubną:):))))
dzięki Mutti za rady:)
też myślałam o szpilach tylko że nie wiem jaki kolor by pasował...no i co na wierzch jakieś bolerko czy coś??

a ja wczoraj miałam wydęty brzuch i mnie bolał ale dziś już lepiej...
Madziakin ja już chyba nie jestem tą sukienką tak zachwycona:/ na fotce jakoś inaczej ona wygląda - a jak Ty się w niej czujesz? może zdjęcie z telefony i to dlatego
Madzia ja bym do tej sukienki dodała jakieś fajne wysokie szpile, nawet nie koniecznie w kolorze sukni tylko tak jak ja zrobiłam że do ecri, lilowe buty. :P Do tego jakieś delikatniejsze kolczyki i łańcuszek i bomba. :) Łańcuszek i kolczyki możesz przez allegro zamówić, niekoniecznie srebrne bo potrzebne Ci na raz, a za to jakieś fajniejsze w cenie skromnych srebrnych. :)

Malga my wczoraj byliśmy punkt 18:30 :P Dzisiaj pewnie podobnie będziemy. :P Dzisiaj będę napewno w czarnych spodniach i szaro-czarnej bokserce, bo wczoraj miałam leginsy i tuniczkę. :P A i ja blondynka a Dawid brunet. :P Super, że zadzwoniłaś i się dogadaliście. :) Do zobaczonka. :D

Kurczę mam dzisiaj tak wydęty brzuch i boli mnie. :(
do góry