Widok

Październik 2010 ;) Część 10-ta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom

02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim

02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best

02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt

02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele

02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent

02.10.2010 - Neta26

02.10.2010 - Emabe

02.10.2010 - Adrienne

02.10.2010 - Madzina godz.15:30

02.10.2010 - Talkosia

09.10.2010 - Aga8418 godz.16

09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie

09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale

09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku

09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni

09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel

16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco

16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik

22.10.2010 - Agata28 - Bojano

23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art

23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom

23.10.2010 - Kasik84

30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16

30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
maibe podobają mi się te kosze ale ciekawe jakby to szło aż z Warszawy...

tak myslałam żeby sama kupić to co chcę żeby było w koszu, kupić kosz i dać mojej florystce do przystrojenia... myślę że by się zgodziła... zadzwonię do niej i się zapytam:)
Madzia szczerze nie wiem, ale podejrzewam, że jakieś kwiaciarnie organizują takie kosze upominkowe, ale pewnie i cenę swoją mają.
co tak cicho mutty jak wreszcie jest ze ty dodatkowa samo chodzisz tańczyć czy skąd
Madziakin niestety jeszcze nie przyszła jak tylko będzie na pewni się nią pochwalę ;)). A tej strony, którą kiedyś podawałam? Nic się Ci tam nie podobało? o z tej http://decostudio.pl/index.php?cPath=39 a ta dziewczyna w piątek wysłała moją suknie :))
dziewczyny pomóżcie gdzie mogę zamówić kosze upominkowe dla rodziców??? takie ze słodyczami, alkoholem i jakimiś kwiatkami??
maibe mi też się ta trzecia podoba ale mi się wydaję że takie falbany pogrubiałaby mnie troszkę... tak samo się czuję w tamtej, mam wrażenie że te warstwy mnie pogrubiają... no cóż jeszcze pomyślę:)

maibe a Twoja suknia już przyszła????
Neta b. ładna Twoja suknia :))
to się naczytałam :))) Madziakin mi się podobasz w tej sukni, masz zgrabne nogi :)). Ja założyłabym do tego wysokie szpilki jasne np. w beżu. Na szyje raczej nie zakładałabym nic, chyba że coś na prawdę małego i delikatnego, ponieważ suknia sama w sobie jest ozdobna, do tego kolczyki i delikatny makijaż. Z tych co Mutti pokazała mnie najbardziej podoba się trzecia, ale ogólnie wszystkie są ładne.
Fajnie macie z tymi tańcami, nam ciężko się zdecydować czy iść czy nie. Najwyżej zadzwonimy w przyszłym tygodniu żeby się umówić.
Moja suknia jakaś kosmicznie ciężka nie jest, ale w sumie nie wiem jak mi w niej będzie, bo jak na razie jest o 2 nr za duża.
Do nas jak jedna trenerka podeszła to się zapytała czy mój mąż jest wojskowym bo widać z daleka :)))))))))
Mutti my też na nasze tańce jak chodzimy to ja jestem po 9 h pracy i też ciężko trochę ale daję radę:)
neta o troszkę daleko do mnie... szkoda,że nie mieszkasz w Londynie... a czemu akurat tam?? fajnie się tam mieszka??? jak z pracą???

Mutti to super że trener Was pochwalił:) może macie w genach tańce i dopiero teraz to odkryliście:)
a ile trwa ten Wasz kurs???? ile godz w tyg?? i co to jest że się uczycie różnych stylów tańca tak??? a pierwszego tańca choreografii też będziecie się uczyć???
Malga ja o 17:45 wyjdę z pracy, więc tak coś koło 18:15 powinniśmy być. A do Nas podszedł trener na walcu i spytał się czy my kiedyś tańczyliśmy, bo widzi, że falujemy i dobrze nam to wychodzi. :o Ogólnie na walcu się nudziliśmy. :P I więcej wydurnialiśmy. :P O angielskim mówię. :P

Powiem Wam, że po 9 h w pracy masakra tańce, tzn jednak organizm domaga się odpoczynku. :)

Byliśmy jeszcze u kolegów z zaproszeniami. Będzie nam 15-tu ministrantów służyło do mszy. :o Mój Dawid jak skończył 3 latka zaczął być ministrantem i koledzy z którymi służył chcą służyć do naszej mszy. :) Miło z ich strony. :)
oj Mutty znowu za późno przeczytałam jak ty jesteś gruba to ja też jestem. Dla mnie jesteś normalna ani za chuda ani za gruba, akurat. Co do narzeczonego to już po cywilnym jestem tak wiec już mąż na Litwie hehehhe .A jutro o której będziecie bo my chyba na 18 poćwiczyć bo mojemu rama nie wychodzi :)
A my już wracamy. :P Fajnie było. :) Poznaliśmy Malge z narzeczonym. :)
Madziakin mieszkam pomiędzy Liverpool a Manchester w Wigan taka dziura heheh mam do ciebie troche daleko :( Tak to Maggie moje cacko hihih wyszła mnie tu dużo taniej niż w Polsce
no a co ja mam robić:/? hmmmmm?
no ja do pracki zaraz lecę;( będę w nocy dopiero jak Wy już będziecie spały:)
Dziękuję. :)

Odezwę się wieczorkiem.

Lecę tańcować. :D Papapa. ;*
ja będę już od 19 września w Polsce, nie ma problemu spytam na poczcie ile mniej więcej by kosztowało i się dogadamy jak coś.
od nas, znaczy z Irlandii nie są aż tak drogie wysyłki do 5 kg:)
do góry