Widok

Październik 2010 ;) Część 10-ta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
01.10.2010 - A.j. - Pensjonat Faltom

02.10.2010 - Malga - Kościół św. Leona (Konwikt), Salino "Gospoda pod Żubrem", zespół Vertim

02.10.2010 - Madziakin - Kościół św. Judy Tadeusza Gdańsk godz.15, sala Szarlota Kościerzyna, zespół Best

02.10.2010 - Mutti - Angelika i Dawid - Kościół św. Wojciecha, Bałtyk w Stegnie, zespół Labirynt

02.10.2010 - Francess - godz.15., sala Adler Zgorzele

02.10.2010 - Gatha - godz.15 sala Bumerang Kąty Rybackie, zespół Remanent

02.10.2010 - Neta26

02.10.2010 - Emabe

02.10.2010 - Adrienne

02.10.2010 - Madzina godz.15:30

02.10.2010 - Talkosia

09.10.2010 - Aga8418 godz.16

09.10.2010 - Basieniak - Kościół Matki Boskiej Różańcowej godz. 16, sala GOSIA w Kielnie

09.10.2010 - Lady_Jane - Kościół Św. Trójcy w Sulęczynie, sala Adler, Zgorzale

09.10.2010 - Farida - Kościół Św. Judy Tadeusza w Gdańsku

09.10.2010 - Lyneth - Kościół Św. Mikołaja Gdańsk, sala weselna: Restauracja Lukullus, Zespół Magic z Gdyni

09.10.2010 - Sallyann - Marzena i Adam - kościół pw. św. Judy Tadeusza w Gdańsku, Hotel Pod Lipami - Łęgowo, DJ Marcel

16.10.2010 - Kami* - Kolegiata w Wejherowie, Casilla w Kębłowie, zespół Yacotaco

16.10.2010 - Pusia105 - Kościół Pomieczyno, sala Dworek Barwik

22.10.2010 - Agata28 - Bojano

23.10.2010 - Gabolek - Gabi i Grzesiek - Kościół Św.Bernarda w Sopocie godz.15:30, zespol Fox art

23.10.2010 - Johana- godz. 16.00 w Parafii Dobrego Pasterza w Gdyni, Oleńka Tuchom

23.10.2010 - Kasik84

30.10.2010 - Maibe - Magda i Piotrek - Kościół św.Trójcy Kwidzyn godz.16

30.10.2010 - gomarried - Ola&Wojtek - Lech resort&spa Łeba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ona ma takie teksty..... mam tylko nadzieję, że nie przyjdzie mi z nią wybierać jakiejś kreacji, bo nie zniosę wizyty z nią po sklepach.... :///////. Jej się nic nie podoba wszytko krytykuje, we wszystkim (jej zdaniem) wygląda źle. Masakra:PPPPPPPPPPP
Basienaik wysłałaś Mutti maila ze swoimi pudełeczkami jakie zamówiłaś?
Wysłałam ofertę dziewczyny z forum, która robi pudełka itp. rzeczy...wysłałam też jej zapytanie czy jest w stanie wykonać pudełko/skrzyneczkę "ślubną" na koperty i czekam na info

jeśli chcesz to podaj maile, podeślę Tobie jej ofertę
ok mi31@poczta.fm :)
wysłane Maibe:)
napisałam takie kuferki chcę ale linka nie dodałam ohhhh hehe http://www.apgrupa.pl/oferta,kuferki_duze,16.html
bardzo ładne wykonuje te pudełka :))
fajne te kuferki, ale my już dajemy sobie spokój:) dla rodziców mamy pamiątki od fotografa - podziękowanie z naszym zdjęciem oraz po jednej długiej róży z przystrojoną samą główką dla rodziców i dziadków
po jednej długiej róży też chcemy dać z przystrojoną główką :)
babka mi napisała, że wysłała moja sukienkę poprawinową, w przyszłym tygodniu pewnie już będzie :)) Madziakin daj nam potem znać czy kupiłaś tamtą :) i jeśli tak to wklej zdjęcia tu albo na forum 2 :))
nooo, jak kupisz to musisz w niej zrobić zdjęcie, świetna ta kiecka:)
ja w urlopie z siostrą się wybiorę i pomogę jej wybrać jakaś kieckę ;), choć nie zamierzam jej narzucać, że ma mieć taką czy taką bo jest świadkową.
ja mam 2 świadków więc automatycznie problem z głowy, ale gdybym miała świadkową to też bym jej nie narzucała, no bo po co:D
Jestem wkur... Wrócił o 15. Z zaproszeniami już nie pojedziemy bo teraz są korki, a na 18:30 mamy tańce w Gdyni czyli trzeba jeszcze dojechać... O 21 nie będę wstydu odstawiała i chodziła po chałupach z zaproszeniami, bo co innego iść o tej porze do kuzyna/kuzynki a co innego do ciotki.

Teraz tak - Dawid przyjeżdża tylko na weekendy , ten weekend (jutro i ndz) pracuję ja i potem mamy tańce, więc prosto z pracy do Gdyni, za tydzień mam wolne, ale w sobotę jedziemy do Stegny zobaczyć wesele, pogadać o menu i dekoracjach, a wieczorem tańce więc sobota całkowicie odpada, w ndz umówiłam się na zakupy i do koleżanki zobaczyć synka którego niedawno urodziła i potem też tańce. Może ewentualnie z godzinę znajdę na zaproszenia, w jeszcze następny weekend wyjeżdzamy, a w jeszcze następny jest już za 3 dni wrzesień...
A my mamy z potwierdzeniem przybycia do 1 września .. I wstyd dać dzień przed dniem do potwierdzenia komuś zapro.. Dzisiaj mieliśmy cały dzień jeździć.. 4 godziny go nie było, rano odsypiał. Czy mama naprawdę nie ma rozumu, bo przepraszam już nie kumam. Jeszcze zadzwoniła i mówi o kuzynie, że nie pracuje, siedzi w domu i głupi bo mógł przyjśc do niej i powiedzieć że skosi jej trawe to dałaby mu z 20 zł, to przepraszam nie mogła sama mu zaproponować? Przecież chłopak też nie będzie latał i pytał ciocię na każdym kroku czy ma coś do zrobienia...

Może to brzmi wszystko jak wyolbrzymianie, ale naprawdę jestem cierpliwa, wiele znoszę, ale w tym momencie już przegięła..
Basia dziękuję. :*

Maibe kuferki bardzo fajne. :) Pewnie u nich kupę kasy kosztują. :P
Mutti nie zazdroszczę, na szczęście mój by się postawił swojej matce... no to jak w sumie ostatni wolny dzień minął dziś to może po prostu wyślij te zaproszenia, bo głupio dać chwilę przed potwierdzeniem
hej dziewczynki:)

jestem tylko na chwilkę po zaraz spadam do drugiej pracy;(

Mutti ojj współczuję się mam nadzieję że jakoś sobie poradzisz z tym i wytrzymasz:) będzie dobrze zobaczysz:)

Basieniek fajne te pudełka:)

maibe śliczne te kuferki ciekawe ile kosztują???

ja nie byłam po tą suknię bo nie mam kiedy dopiero w pon będę miała czas i wtedy pomyśle czy ją kupię... mam w niej zdjęcie robiłam z tel do lustra heh ale beznadziejnie widać...
no mój też by się postawił matce, on na szczęście taki nie jest że dla niego mamusia jest najważniejsza... A tym bardziej jakbyśmy się nie widzieli to by chciał ze mną spędzić czas i na pewno by to powiedział mamusi. Zresztą moja teściowa jest wyrozumiała.

Mutti uśmiech:***
ja dziś miałam okropny dzień, w nocy nie mogłam spać, miałam głupie sny, rano wstałam bez humoru, w pracy mnie 3 osoby zdenerwowały i się z nimi pokłóciłam... aż mi łzy leciały ze złości... ale.... potem zadzwoniła pani z salonu i powiedziała że moja suknia już przyleciała:) w czwartek idę na przymiarki:))))) więc to mi znacznie poprawiło humorek:))))
Kochane nie przejmujcie się tak :* mój też by się postawił matce :* w carrefour pepsi, seven up i mirinda 2l są po 3,29 zł jakby któraś szukała :) ja odebrałam dziś swój akt chrztu, Boshe żeby za takie rzeczy też trzeba było płacić to paranoja jakaś... a nie wiem jaka cena ja widziałam w sklepie z takimi gadżetami za 83 zł jeden, więc tragedii nie ma. Podejrzewam, że w 300 zł za jeden zmieścimy się, bo pamiątka około 70 zł jedna no i do tego winko, słodkości i jakaś kokarda to pewnie tak wyjdzie :)). Mutti nie przejmuj się ona widocznie nie rozumie, że powinniście posiedzieć razem, a za trawnik mogłaby się sama wziąć, korona by jej z głowy nie spadła ;))
do góry