Widok

Pierogi bezglutenowe w Gdańsku.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Morena Temat dostępny też na forum:
W Trójmieście bezglutenowe pierogi dostępne są w Zielono Mi na Morenie. W ofercie mają ponad 120 rodzajów farszów. Pierogi mają puszyste ciasto i dostępne są również dla Wegan i Wegetarian. Mi i mojej rodzinie najbardziej smakują pierogi z twarogiem i miętą. Jednak wszystkie, które jedliśmy pyły naprawdę dobre. Polecamy również pierogi ruskie z tofu, z jagodami, z kapustą białą i borowikiem - dużo lepsze niż z kapustą kiszoną. Bardzo fajne są z jarmużem i kaszą jaglaną, szpinakiem i twarogiem oraz z jabłkiem w cieście z cynamonem. Ceny może i są restauracyjne, ale warto bo są naprawdę smaczne. To są najlepsze pierogi jakie są na trójmiejskim rynku. Na miejscu nie mają wszystkich rodzajów farszów, ale można zamawiać jakie się tylko wymarzy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W tej chwili te pierogi są w Zielonym Spichlerzu
Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry