Widok
Jak się cieszę, że w ciąży byłam dawno temu;) Dziecko prawie samo sobie jeść robi;) To mogę piwko wypić;) Niech ona tylko zaśnie, zrobię swoje 10 km, a w nagrodę wypiję zimne piwko;)
"Za moich czasów" ;) niby lekarz też pozwalał pić piwo, ale jakoś przetrwałam bez niego. Aleeee zaaa to SOK POMIDOROWY, on to dopiero gasił mojej pragnienie;) I koktajl truskawkowy;)
A na laktację miałam pić bawarkę;)
Normalnie widzę ogromny skok cywilizacyjny od tamtego czasu;)
"Za moich czasów" ;) niby lekarz też pozwalał pić piwo, ale jakoś przetrwałam bez niego. Aleeee zaaa to SOK POMIDOROWY, on to dopiero gasił mojej pragnienie;) I koktajl truskawkowy;)
A na laktację miałam pić bawarkę;)
Normalnie widzę ogromny skok cywilizacyjny od tamtego czasu;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Dyskusje, dyskusje i jeszcze raz dyskusje. Prześciganie się w tym kto ma racje.
Mam pytanie...
Czy naprawdę uważacie że picie przez kobietę w ciąży CODZIENNIE PIWA "BEZALKOHOLOWEGO" jest NORMALNE?!
jeśli tak to gratulacje...
za mohera się nie uważam jak każdy mam swoje za uszami i rozumiem od czasu do czasu mieć smak na piwko i strzelić małe bezalkoholowe ale codziennie?! by dotrzymać towarzystwa mężowi? heh żałosne.
Mam pytanie...
Czy naprawdę uważacie że picie przez kobietę w ciąży CODZIENNIE PIWA "BEZALKOHOLOWEGO" jest NORMALNE?!
jeśli tak to gratulacje...
za mohera się nie uważam jak każdy mam swoje za uszami i rozumiem od czasu do czasu mieć smak na piwko i strzelić małe bezalkoholowe ale codziennie?! by dotrzymać towarzystwa mężowi? heh żałosne.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
ze smiercia lóżeczkową tez jest wiadomo co ja powoduje , tylko dokleja sie do "syndromu smierci łóżeczkowej" wiele innych nieokreslonych rzeczy. bo smierc lozeczkowa jest jedna i wiadomo czym spowodowana (faza rytm delta, podczas snu w ktorym niedojrzały U.N.(opuszczka) "zapomina" oddychac), a syndrom ma wciagniete pod siebie wiele roznych rzeczy,
tak samo z FAS wiadomo ze powoduje kilka schorzen,ktore łączą sie lub powodują nastepne - jednnak nie mozna powiedziec ze dysortografia dziecka czy ktorekolwiek pojedyncze schorzenie (wchodzace w sklad FAS) jest w wyniku alkoholu - bo FAS to zespół ktory cechuje sie roznymi objawami. wiem ze nie mozna wykluczyc ze to spowodowal alkohol, jednak mowimy tu o piwie niskoalkocholowym(karmi)lub bezalkocholowym (Lech FREE,czy to co dala kolezanka linka) pite powoli i raz na jakis czas( nie raz dzienie , powiedzmy ze gora raz na miesiac) ktory nie wprowadza do organizmu dziecka zadnego alkoholu bo wszystko odrazu pozostaje w wątrobie(dzieki zyle wrotnej) i nie przedostaje sie dalej do dziecka, bo to znikoma ilosc alk.
popieram ze picie codzienne to nie jest pozytywne zjawisko nawet piwa bezalk.
tak samo z FAS wiadomo ze powoduje kilka schorzen,ktore łączą sie lub powodują nastepne - jednnak nie mozna powiedziec ze dysortografia dziecka czy ktorekolwiek pojedyncze schorzenie (wchodzace w sklad FAS) jest w wyniku alkoholu - bo FAS to zespół ktory cechuje sie roznymi objawami. wiem ze nie mozna wykluczyc ze to spowodowal alkohol, jednak mowimy tu o piwie niskoalkocholowym(karmi)lub bezalkocholowym (Lech FREE,czy to co dala kolezanka linka) pite powoli i raz na jakis czas( nie raz dzienie , powiedzmy ze gora raz na miesiac) ktory nie wprowadza do organizmu dziecka zadnego alkoholu bo wszystko odrazu pozostaje w wątrobie(dzieki zyle wrotnej) i nie przedostaje sie dalej do dziecka, bo to znikoma ilosc alk.
popieram ze picie codzienne to nie jest pozytywne zjawisko nawet piwa bezalk.
Nie będę się wspierać z Tobą ile przeżyłam. Trochę wiedzy nabytej wystarczy do stwierdzenia, iż nałóg nikotynowy, alkoholowy oraz seksoholizm z medycznego/psychologicznego punktu widzenia są zupełnie od siebie różne i wymagają diametralnie różnego leczenia. Niestety nałóg nałogowi nie równy.
Poszperaj trochę w necie w innym celu niż forum trojmiasto.pl
Poszperaj trochę w necie w innym celu niż forum trojmiasto.pl