Widok

Plac zabaw, małpi gaj

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam gdzie w Trójmieście jest fajne miejsce dla zabawy dla maluchów w wieku od 2 do 6 lat? Co polecacie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sala zabaw w mieście? Tylko Magiczna Kraina! Jest tam wesoło, bezpiecznie, mnóstwo atrakcji. Sprawdź sam na: https://www.magicznakraina.com.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Park Oruński, super plac zabaw, do tego staw i kaczki, ładny park na spacer. W niedzielę o 12 są darmowe spektakle dla dzieci właśnie w wieku 2-6 lat.
Gdańskie pływalnie (Orunia, Stogi): nowe baseny z brodzikiem, wejść w wakacje można o każdej godzinie. Dla dzieci zabawa w wodzie jest i przyjemna i pożyteczna.
Jar Wilanowska; tak samo staw plus fajne place zabaw i boiska oraz tunel ;)
Zbiornik Wodny Stara Orunia, Centrum Hewelianym, tak samo Eksperyment w Gdyni to na deszczowe dni.
W każdy weekend są organizowane zabawy terenowe w różnych dzielnicach przez Harpuś lub parkowe bmo. Super zabawwa z mapą dla każdego dziecka, trasy są zróżnicowane i można wybrać łatwą, akurat dla dzieci.
Zoo jest zawsze super opcją i to na cały dzień.
W Gdyni oceanarium i przy plaży wypasiony plac zabaw od razu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W gdyninjest airspace, dla dzieciakiw super cboc kawę musisz sama wziąć w termos, ogolnie malo fajnych miejsc dla maluchow gdy pogoda nie sprzyja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dołączam do pytania.
Wydaje mi się że bardzo zubożała oferta w Gdańsku pod tym względem. Jak polecam salę zabaw we Wrzeszczu, w Galerii Metropolia. Cena względnie korzystna, dorośli mogą usiąść przy kawie (nie tanio), atrakcje są tam dla dzieci w różnym wieku. I ostrzegam z kolei, sala zabaw Kiddi Land w galerii handlowej Alfa na Przymorzu jest nieczynna, mimo istniejącej oferty na Grouponie a telefony nie są odbierane.
Więcej nie wiem i sama prosiłabym o jakieś podpowiedzi. (Byle nie o Kawie i Zabawie przy Chrobrego, bo ich oferta to wyraz skrajnej pogardy dla klienta.)
Mnie interesują z kolei kawiarnie z bawialniami dla jeszcze młodszych dzieci. Kiedyś było takich miejsc sporo a obecnie nic nie mogę znaleźć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry