Widok

Pokoiki dla dzieci

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
tak sobie pomyślałam, że może przydałby się taki wątek (przynajmniej mi) gdzie powklejałybyśmy inspiracje do urzadzenia pokoików dla kruszynek

dziewczyny, które maja już urzadzone pokoiki mogłyby się pochwalić

może macie jakieś namiary na sprawdzonych producentów albo sklepy

które mebelki sa najlepsze i przystępne cenowo

na co zwrócić uwagę przy urządzaniu pokoiku

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi się np marzy taki pokoik

image

białe łóżeczko to nie problem, ale jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniej komody z blatem do przewijania, wszystkie które znalazłam mają jakieś koszmarne ceny :/

image
image
W Ikei jest biała komoda z blatem do przewijania. Może nie jest zachwycająca, ale całkiem ok.
wiem, że jest w Ikei ale ona ma tylko otwarte półki..a ja nie lubię jak mam za dużo rzeczy nz wierzchu

image
image
Faktycznie, drogie te białe komody

na allegro jest taka:

http://allegro.pl/item305565379_komoda_przewijak_biala_super_solidna_.html

image
image
Chyba mówisz o Hensviku, a ja mam na myśli Hemnesa:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59838766

Na żywo się nie przyglądałam, ale meble z serii Hemnes zwykle lepiej wygladają w realu.
Hensvik mi się bardziej podoba ;) a tej rzeczywiście nie zauważyłam
dzięki Agatha, musze ją obejrzeć na żywo

image
image
ta komoda jest śliczna, ale cena porażająca :/

image

a pokoik dla maluszka ma taki mniej więcej kształt, no może jest nieco szerszy

image

i cąły czas kombinuję jakby tu wszystko poustawiać żeby nie zagracić a wszystko się zmiesciło

image
image
image

Ja mam komode z Ikei za 250 pln i jestem zadowolona, jest mega pojemna i można dokupić składane białe pudełka co utrzymują porządek i dzielą w środku szuflady. Przewijak na łóżko za 40 pln, można kupić w każdym dziecięcym sklepie.

no właśnie o tym myślałam zeby kupić zwykłą komodę a przewijak taki na łóżko, ale mama mi zasugerowałaże może wygodniej będzie mieć ten przewijak na komodzie

image
image
Musiałabyś miec bardzo głęboką komodę bo dziecko rośnie i 60 cm to minimum, ja mam tyle na łóżeczku i jest mi mega wygodnie. Dziwne są te komody z przewijakami co mają drewniane ograniczniki. Dziecko jak tylko poczuje gołe nóżki i dupinkę,to bardzo mocno fika, tak więc miałabyś poobijane dzieciątko.

Chyba lepsze są te profilowane gąbkowe, obszyte ceratką, mozna kupić na niego pokrowiec na gumce.

Myśle że jak tylko maluszek nie bedzie sie mieścił w przewijaku (ok. 8 mies) to można go usadowić już gdziekolwiek na kanapie.

no i podjęłam decyzję :) zwykła komoda i przewijak na łóżeczko - na pewno taniej mnie to wyjdzie

image
image
wiperka, i tak masz szczęście, że masz osobny pokój dla maluszka. W naszym przypadku, jeśli zdecydujemy się na dziecko, będziemy musieli pomieścić się w dwóch pokojach z aneksem kuchennym. Przynajmniej na początku...

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
wiperku skąd masz taki śliczny pokoik ten niebieski z białymi mebelkami wystepuje w watku jako drugi?

image

image
ja też mam na szczęście osobny pokoik dla maluszka :) kształt taki jak wkleiła wiper ale szerszy. Na jednej ścianie postawię komodę (zwykłą, bez przewijaka), obok łóżeczko i taki przewijak:

image

a na drugiej ścianie jak na razie stanie kanapa i szklany stolik. Jak na razie wystarczy, w miarę jak będzie rosła to dojdzie jakaś szafa, biurko..... Lubię, gdy pod oknem nic nie stoi i można do niego dojść

pokoik mam już pomalowany na kolor miodowy. Na allegro wynalazłam takie dziecinne naklejki na ścianę, zwierzaczki itd. będą fantastycznie wyglądać i z pewnością ożywią po prostu miodowe ściany.....Ale to dopiero, jak będzie już łóżeczko i całą reszta.
A kiedy wy zaczynacie urządzać pokoik? Bo my planujemy zacząć zakupy od marca, ale nie wiem, czy nie za wcześnie.....

zazdroszczę dziewczyny osobngo pokoju dla dziecka...

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Madziorek a gdzie takie przewijaki można kupić??

image
image
na allegro wypatrzyłam. Kosztują ok. 150 zł. Fajne są te półeczki, wielka oszczędność miejsca w pokoju, zmieszczą się pieluchy i wszystkie kosmetyki i kremiki.....Tylko nakłądkę/ceratkę osobno trzeba dokupić

już znalazłam na allegro... szkoda tylko że w takim kolorze :/ zupełnie mi nie pasuje

image
image
mi też ta sosna nie pasuje, bo mebelki będą brązowe. Mój M. zaproponował dwa rozwiązania - zamówimy wcześniej i albo pomalujemy farbą, albo tylko zabejcujemy

racja, można pomalować :)

no dalej dziewczęta! wklejajcie zdjatka pokoików

image
image
wiecie co dziewczyny ja mam przewijak ale i tak z niego nie korzystam zawsze małego na łóżku przewijam i na jego ukochanym kocyku:)

image

no wiadomo, że taki przewijak to i tak tylko do pewnego czasu się przydaje, bo maluch szybko rośnie, potem to można normalnie na kanapie czy nawet na kolanach jak ma się wprawę :)

Moja koleżanka ma przewijak taki nakładany na łóżeczko w komplecie. Zaoszczędziła dzięki temu trochę miejsca - moim zdaniem to b. praktyczny pomysł i też schludnie to wygląda:)

image
[/url]
do góry!

powklejajcie jakieś zdjatka jeszcze

image
image
NO I CO, NIKT NIE MA JUż żADNYCH POMYSłóW??

pomysły to może i maja ale niektórzy nie zaglądaja tu bo mają 1 pokój tylko

stary watek ze zdjeciami pokoikow

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=53791&t=40364
super aranżacje, tylko że te "pokoiki" na tcyh zdjęciach sa większe niż mój dzienny pokój

no ale pmagdalena pomysły na kącik dzieciaczka w pokoju też mile widziane

image
image
wiper jak juz będzie remoncik to ci pokaże co ja wymyslilam

albo takie kolory mi się podobaja...

image

białe mebelki, pare czerwonych dodatków...

image
image
i jeszcze taki...chociaż ten już mniej mi się podoba

image

image
image
ups, 2 razy ten sam link skopiowałam ;)

image

image
image
śliczne są te pokoje w błękitach, ale ja przez jakiś czas miałam tak zrobony pokój i pomimo że jest bardzo słoneczny to był bardzo zimny wiec ja chyba postawię na żólty czerwony i pomarańcz
image
[url=http://www.maluchy.pl]image[/url [url=https://achtedzieciaki.pl/artykul/10][img]http://s10.suwaczek.
ja mam podobny błękit w łazience do białych kafli, w łazience nie ma okno a mimo to wcale nie odnosi się tam wrażenia zimna, wręcz przeciwnie

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiper ja nie pisałam że jest ciemno tylko zimno, mało przytulnie, mi na zdjęciach te pokoje tez sie bardzo podobają . Moja koleżanka tez zrobila sobie pokój dla maluszka w błekitach i na początku była zachwycona ale po 5 miesiącach malowała jeszcze raz. Każdy lubi co innego i w innych kolorach czuje się dobrze może tobie będzie pasował :)

image
[url=http://www.maluchy.pl]image[/url [url=https://achtedzieciaki.pl/artykul/10][img]http://s10.suwaczek.
alez ja nie napisałam że jest ciemno Gosiu ;)

image
image
Mam pytanie???
Jak sie dzidzia urodzi to przeciez i tak bedzie w tym samym pokoju co wy spicie czy bedzie sama spala? w osobnym pokoju bo mi sie wydaje ze to duza wygoda jak dziecko spi w tym samym pokoju przez pierwsze miesiace, bo przeciez karmienie w nocy itd... Moze sie myle ale jak wy to widzicie

image

image
20 lipca 2007
jasne że przez pierwsze miesiące łóżeczko będzie w sypialni ale nie zamierzam długo go tam mieć ;)

image
image
no żebys sie wiper nie zdziwiła
moja szwagierka tez tak mówiła a mała Julka ma juz zaraz 2 latka a cały czas z rodzicami w pokoju

My mamy salon +sypialnia, maleństwo bedzie spało z nami w sypialni (w łożeczku), A potem jak bedzie miało ze 3 latka zrobimy mu z Naszej sypilani pokoik :)

ja mam tak samo, ale już teraz, od razu adoptujemy naszą sypialnię na pokoik dla małej, a my się przeniesiemy do salonu...trudno...
Planujemy tak, że w pokoju dziecka będzie stać kanapa, nie chciałabym wstając ciągle w nocy do małej na karmienie budzić mojego M., więc na jakiś czas się wyprowadzę chyba na tę kanapę - do czasu aż nadejdą noce przespane :)

Ja mam osobny pokój dla dziecka i na razie zamierzam tam wstawić łóżeczko. Zobaczymy jak to w praniu wyjdzie. Jeśli będę dreptać w nocy po kilka razy z sypialni do maleństwa, to zapewne łóżeczko przeniesiemy.

image
ja na szczęście mam dwa kroki z sypialni do pokoiku :) ale też się zastanawiam czy nie wstawić do pokoiku jakiejś leżanki żeby nie budzić w nocy mężusia

image
image
mój M. co prawda przez 2 pierwsze tygodnie będzie z nami w domu, będzie się edukował razem ze mną co i jak :) więc na początku spoko, ale potem jak wróci do pracy to niech sobie w nocy pośpi biedak

ja podziwiam te które mysla ze beda spały w innym pokoju niz dziecko

dlaczego?? przeciez dziecko nie może całe życie spać z rodzicami...im dłużej trzymasz w sypialni tym trudniej później przenieść dziecko do innego pokoju-znam takich rodziców którzy maja teraz problem bo dziecko już się przyzwyczaiło

moja mama zarówno mnie jak i mojego brata szybko przeniosła do osobnych pokojów

image
image
a ja znam odwrotne sytuacje
ja tam bede spała z moją dzidzia trak dlugo ja sie da ulatwia mi to posiadanie jednego pokoju

Ja postanowiłam na pierwsze 3-4 miesiace po porodzie przeprowadzić do moich rodziców do domu z ogrodem tam bedziemy mieli jeden pokój wiec bedziemy spać z maleństwem, jednak gdy przeprowadzimy sie do siebie to mam nadzieję że uda mi sie dzidzie już pozostawiać w swoim pokoju.
image
Miło słyszeć, że ktoś mnie podziwia za mój sposób myślenia;)
Napisałam, że nie wiem jak to będzie. Może małe będzie spać z nami w łóżku przez pierwsze tygodnie, może w swoim łóżeczku w naszej sypialni, a może w swoim pokoiku. Jeśli będzie przesypiać całe noce, to nie ma powodu abym była przy nim całą noc. I naprawdę nie przejmuję się tym czy będę swoim wstawaniem budzić męża, on jest tego świadomy, że będziemy mieć dziecko (wspólnie) i czekają nas nieprzespane noce.

image
he he tez je podziwiam :-))) mój syn ma 3 lata a jeszcze nie chce się wyprowadzić z naszego łózka czasem spi u siebie czasem ze mną (częściej ze mną oczywiscie !) ale on niestety nigdy nie chciał spac w swoim łózeczku na palcach rąk mogę policzyc te noce, które w nim przespał :-)))) . Prawdopodobnie latem oddamy mu pokój całkiem ale i tak zostawie w nim łozko szersze bo juz przestałam sie łudzić, że bedzię tak całkiem sam spał .............wiem jedno do 18-tki napewno mu to przejdzie hihihih
A miał takie piękne łózeczko, pościel, matka sie przed porodem tak przejmowała jak wy teraz żeby tak "piknie było " a on to wszystko poprostu olał i wolał spać" w kupie " hehehe. A tak naprawde to jest tak, ze najpierw ty śpisz z dzieckiem bo jest ci wygodniej - nie trzeba wstawac wciąż, czujesz jak oddycha i sama śpisz spokojniej , potem zaczyna się ząbkowanie więc maluch znów ląduje w waszym łóżku, potem mama idzie do pracy więc nocne wstawanie jest zupełanie nie na miejscu bo chcesz sie wyspać do pracy i oczywiście dziecko znów ląduje dla wygody we wspólnym łóżku.
Tak było u nas i powiem teraz z perspektywy czasu, nie ma co żałować że sie nie ma osobnego pokoju dla maluszka bo on i tak na niewiele sie przydaje :-)) na początku ale pokoik taki napewno sie przyda kiedy dziecko wejdzie w wiek przedszkolny a potem szkolny. A tak naprawdę to ja nie mam nic przeciwko spaniu z małym dzieckiem wiadomo, że ono potrzebuje tej bliskości ....tak to własnie jest.
Dokładnie a jak do tego dochodza jakies choroby to dziecko tez spi z rodzicami

pewnie u wiekszości zycie to zweryfikuje

no to jestem chyba jedyną przeciwniczką spania dziecka z rodzicami :)

image
image
nie jesteś jedyna;)
Ale okaże się w praniu jak to będzie.

image
Ja chciałabym aby dziecko spało w osobnym pokoiku.

Może tam być łóżko dla rodzica - takie na wszelki wypadek.
Ale nie brałabym tam dziecka.

image
image
wiper, ja tez mam nadzieje że nie będe spała z maleństwem bo rodzice chociaż noce powinni mieć dla siebie
image
popieram, jak już mała będzie w nocy spać, to wolałabym wtedy wtulić się w ramiona męża i pofikać sobie potem od czasu do czasu :)
ale faktycznie jak to będzie to się dopiero okaże :)

byłam ostatnio u znajomych, którzy maja 5 miesięczną córeczkę, która już od miesiąca urzęduję w swoim pokoiku :)

image
image
Spaliśmy z synkiem przez około 2 miesiące... Z początkiem roku śpi we własnym łóżeczku (moje postanowienie noworoczne), ale w tym samym pokoju co my. Dzięki temu, słyszę w nocy kiedy się budzi i woła jeść ;-) Jak będzie przesypiał całą noc, powędruje na noc do swojego pokoju.

image
ehhh...nikt nie chce nic powklejać :/

mi się podobaja jeszcze takie...w zasadzie to tylko elementy z tych zdjęć bym wykorzystała ;)

image

image

image

i te mebelki też są super

image

image
image
na mnie wrażenie zrobiła ta fototapeta i postanowiłam że jesli będzie dziewczynka to kupię
image
image
nie otwiera sie zdjątko :/

image
image
wiper nie widać zdjęcia? bo u mnie jest
image
Gosik - slodkie!! (u mnie widac)

image
image
mój komp chyba szwankuje

teraz widzę...

z****....!

image
image
gosik no ekstra ta tapeta
wiper mi się podoba ten pokoik w kolorze piaskowych ten ze skosem

image

Gosia a gdzie tą fototapetę widziałaś?? pewnie jakaś cena porażająca??

image
image
Mi się w ogóle nie podoba...kwestia gustu...:)
Wiperka, te pokoiki, które wkleiłaś są super...każdy trochę w innym stylu, ale wszystkie b. ładne. Ja jestem zwolenniczką raczej spokojnych kolorów, stonowanych, chociaż ten niebieski też jest śliczny - ciepły odcień:)My mamy w dużym pokoju prawie identyczny kolor ścian, do tego ciepłe bukowe meble, pomieszane trochę z wiklinowymi dodatkami, fajnie to współgra.

image
[/url]
Nie, jednak jak się teraz przyjrzałam to mamy trochę inny odcień niebieskiego:-] ale bardziej zbliżony to tego jasnego na zdjęciu, nie do tych "fal":-]

image
[/url]
niestety cen na ich stronce nie ma a sklep jest we wrocławiu ale mam tam koleżankę więc jej zlecę zakup :) to jest stonka http://www.tapety-artfunk.ig.pl/fototapety_dzieciece.html
Ten może chłopca
image
reszta też jest fajna cos wybiorę
image
image
image
PIEKNE POKOIK:D jakies siedem lat temu tez tapetowalam pokoik w misie i dobieralam kolory:) efekt jest taki ze ze moj syn znosi zabawki do salonu i tam najchetniej sie bawi a śpi u dziadka w pokoju bo twierdzi ze sam sie boi no coz takie zycie w tym roku idzie do szkoly wiec misie beda musialy zniknac ze scian moze jak sam sobie wybierze kolor to moze sie przekona do swojego pokoju

image
Pewnie po trosze te śliczniutkie pokoiki to robimy dla siebie bo takiemu maleństwu to pewnie jest zupełnie obojętnę, i w ogóle nie dziwię sie twojemu synkowi -towarzyski chłopak
image
pamiętacie tą fototapetę w serduszka ?... zdjęcie jest wyżej w tym wątku.
spodobała mi się i zadzwoniłam zapytać o cenę...

fototapeta ma wymiar 2.60m x 3,25m, czas oczekiwania - miesiąc, cena...

hehe 1300 PLN...

tak myślałam...ktoś chyba na Fotoforum podawał jej cene

koszmar nie?

w zasadzie nie wiem czy nie lepiej zrobić wydruk wielkoformatowy na folii-podejrzewam że taniej by wyszło

image
image
Czyli w tym miesiącu zarabiamy na tapetę za miesiąc łóżeczko itd ;))

image

image
To ja sobie odpuszczę za taką cenę fototapety nie kupię tylko trochę kolorowych farb i sama coś zrobię :)
image
hehehehe:)

wiperku skąd mas zte zdjęcia pokoików z białymi mebelkami strasznie mi sie podobają ale nie wiem gdzie mogę ich szukac. Pomożesz?

image

image
chodzi mi o te pierwsze na watku z 8.02

image

image
no to ja wam też coś podrzucę:D
dla nieco starszych dzieci ale tez mozna dobrac łóżeczko od innego producenta w razie gdyby sie spodobały:D

AMELKA

image
image

ZUZIA

image

KACPER

image

DOMINIK

image
image

GUCIO

image
image

KRZYŚ

image

image
Dla przykladu zestaw Zuzia wychodzi okolo 2600-2800 z materacem

łóżko Kacper 1100 bez materaca

image
podbijam bo chyba muszę powoli zastanowić się nad pokojem dla mojego chłopca:)

image

http://deccoria.pl/galeria,id,3752
tu jest parę fajnych projektów

image

dla dziewczynki super...

image

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mi się te podobają:
dla dziewczynki:
image
image

dla chłopca:
image
image
podbijam dziewczyny mój syncio będzie miał pokój ok 8m 255szer 344dł czyli prostokąt macie może jakieś propozycje umeblowania i ustawienia jakieś koncepcje:)

image

podbijam wątek, bo znalazłam fajne (przynajmniej mi się podobają) mebelki :)

image
image

podbijam..

jestem na etapie szukania białej komody do pokoju dziecinnego, najlepiej z szufladami no i żaden plastik tylko w drewnie

i tu własnie jest problem :/

moze akurat gdzieś Wam wpadła w oko takowa komódka

image
image
http://www.drewex.com/display.php?jezykID=1&prodID=265&dzial=asortyment&rodzaj=3&kolekcja=&wyswietlanie=produkt_info&podwyswietlanie=produkt_gfx&gfx=265_KOMODA_DUCK.jpg&grafika_podpis= a te widziałaś? drewniane tyle że z hipciem gdybym się nie wyprowadzała do rodziców to brałabym cały zestaw z hipciem

image
widziałam ale wolałabym z szufladami...a poza tym nie wiem czy można ją kupić bez przewijaka

image
image
Wiper znalazłam parę białych, nie wszystkie są typowo dziecięce ale to tak naprawdę niewielka róznica ( tak mi się wydaje)

http://www.90n.pl/sklep/product/p/283/bellamy,komoda,hubi.html#
http://www.e-maluchy.pl/komoda-radek-kolor-bialy-p-1637.html
http://sklep.antyki24.eu/p/pl/442/komoda_122x42_h95.html
http://www.pali.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=0
http://www.twenga.pl/oferta/093766248.html
http://www.twenga.pl/oferta/098466289.html
http://www.twenga.pl/oferta/093766662.html
http://www.kolorowychsnow.pl/pl/Products/109/KOMODA%20COSMIC%205/Show

w ogóle nie ma różnicy :) ja nie chce typowo dziecięcej

zaraz sobie pooglądam, dzieki bardzo :)

image
image
up

Misi pokoik już prawie gotowy
tylko jeszcze kompa musze stąd wyprowadzić i kupić półeczkę nad komodę, no i pare dziewczyńskich dodatków

wczoraj wieczorem jeszcze wpadłam na pomysł przestawienia mebli...musze wypróbować nowe ustawienie

image
image
no to wiper pochwal sie i wstaw fotke :)
Bajka jak robiłam pokoik dla mojej 4 letniej Pannicy też mi się te meble podobały ale niestety firmy wiedzą na czym zarobić i mebelki przeznaczone dla dzieci są straszliwie drogie, z tego co pamiętam jakieś 4 tys. wychodziło.
no własnie jeszcze nie mogę bo przez ten komp to jeszcze burdello tu jest

musze Małża zdopingować żeby wreszcie zawiózł blat do stolarza i przeniósł kompa do sypialni

image
image
ja tez zazdroszcze tym,które mają osobny pokoik dla dziecka...

image
my też w jednym będziemy sobie mieszkali:)) Kombinuję jak meble przestawić, aby się łóżeczko zmieściło i dodatkowa komoda. Może za 2-3 lata jak już domek wybudujemy bedę mogła urządzić pokoik dla naszego skarba.

Ja znalazłam kilka szablomów do samodzielnego malowania pokoiku gdyby ktoś chciał ściągnąc :)

http://dziecko.nestle.pl/szablony_do_malowania.asp

image
up
odgrzebałam stary watek :)

mój wyszedł zielony , nie niebieski jak zamierzałam :)

jeszcze nie skończony bo czekam na mój fotel-antyk aż wróci od tapicera

image
image

image
image

image
image

image
image

image
image
hmm..a czemu się nie podbija??

image
image
i kolejna próba podrzucenia...

image
image
hop:)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
hop

ja
Slodkie te pokoiki, ja tez juz chce:)

image

image
20 lipca 2007
Tu jest przytulny pokoik z naklejką na ścianie: http://www.koloriwnetrze.pl/aranzacje-wnetrz/1429/pokoj-dzieciecy
powklejane zdjecia super, ale ... bardzo duże te pokoje, wiem, ze to na potrzeby katalogów, ale jednak ... macie jakieś NORMALNE zdjecia?

wiem, że ja to mam jeszcze dużo czasu, ale w związku z tym, ze będizemy niedługo robili remont naszego nowego domku, to i pokoik naszego dzidziusia równeiż będzie robiony :)))

marzy mi się pokoik w kolorach kremowych z dodatkami w ostrym zielonym jaskrawym kolorze ... takim żarówiastym :))) macie może jakiej takie zdjęcia? jak na razie nie znalazłam nic takiego, ale może dzięki wam? :)

papilio1@op.pl
www.bajlowy-swiat.pl
www.bajkowy-swiat.pl
hoppp
a ja urządziłam pokoik mojej córci tak :-)
image
image
image
image
image
image
up
może jeszcze jakieś inspiracje się znajdą :)
image image
blekitnakomoda.pl
studiocaramella.pl
drewnostyl.pl
Piękne pokoiki, szukam inspiracji na kącik dla dziecka w sypialni rodzica... w drodze drugie dzieciątko i jak na razie będzie w naszym pokoju, mam wolne miejsce i tam chcę stworzyć mały kącik dla Maluszka. Jeszcze nie znam płci, więc i z doborem koloru ciężko.
Mam ciemną sypialnie, dominuje brąz, beż i czerń, kącik chcę jasny... Może jakieś inspiracje?
ja takze z checia podglądne pokoiki,u nas jest mnóstwo zabawek na połkach, mamy taki mebelek z ikei tylko ze w kolorze białym i jest na nim wieczny bałagan,poszukuje jakis kartonów czy pudeł jednakowych badz kolorowych zeby wszystko pochowac i pozbyc sie tego bałaganu

image
Wiem, że to stary wątek, ale miałabym pytanie do Wiper, gdzie zakupiłaś półeczkę i białą komodę. Może inne dziewczyny wiedzą gdzie można dostać podobne mebelki, w przyzwoitej cenie :)
obstawiam ikea...mamy taką komodę tylko w innym kolorze
półka ikea http://tablica.pl/oferta/ikea-hensvik-super-wiszaca-polka-regal-biala-jak-nowa-ID3894W.html
Dzięki dziewczyny za podpowiedź. Szkoda, że wycofali z tej serii półkę :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

do góry