Widok
Pokoiki dla dzieci
tak sobie pomyślałam, że może przydałby się taki wątek (przynajmniej mi) gdzie powklejałybyśmy inspiracje do urzadzenia pokoików dla kruszynek
dziewczyny, które maja już urzadzone pokoiki mogłyby się pochwalić
może macie jakieś namiary na sprawdzonych producentów albo sklepy
które mebelki sa najlepsze i przystępne cenowo
na co zwrócić uwagę przy urządzaniu pokoiku
dziewczyny, które maja już urzadzone pokoiki mogłyby się pochwalić
może macie jakieś namiary na sprawdzonych producentów albo sklepy
które mebelki sa najlepsze i przystępne cenowo
na co zwrócić uwagę przy urządzaniu pokoiku
Musiałabyś miec bardzo głęboką komodę bo dziecko rośnie i 60 cm to minimum, ja mam tyle na łóżeczku i jest mi mega wygodnie. Dziwne są te komody z przewijakami co mają drewniane ograniczniki. Dziecko jak tylko poczuje gołe nóżki i dupinkę,to bardzo mocno fika, tak więc miałabyś poobijane dzieciątko.
Chyba lepsze są te profilowane gąbkowe, obszyte ceratką, mozna kupić na niego pokrowiec na gumce.
Myśle że jak tylko maluszek nie bedzie sie mieścił w przewijaku (ok. 8 mies) to można go usadowić już gdziekolwiek na kanapie.
Chyba lepsze są te profilowane gąbkowe, obszyte ceratką, mozna kupić na niego pokrowiec na gumce.
Myśle że jak tylko maluszek nie bedzie sie mieścił w przewijaku (ok. 8 mies) to można go usadowić już gdziekolwiek na kanapie.
ja też mam na szczęście osobny pokoik dla maluszka :) kształt taki jak wkleiła wiper ale szerszy. Na jednej ścianie postawię komodę (zwykłą, bez przewijaka), obok łóżeczko i taki przewijak:

a na drugiej ścianie jak na razie stanie kanapa i szklany stolik. Jak na razie wystarczy, w miarę jak będzie rosła to dojdzie jakaś szafa, biurko..... Lubię, gdy pod oknem nic nie stoi i można do niego dojść

a na drugiej ścianie jak na razie stanie kanapa i szklany stolik. Jak na razie wystarczy, w miarę jak będzie rosła to dojdzie jakaś szafa, biurko..... Lubię, gdy pod oknem nic nie stoi i można do niego dojść
pokoik mam już pomalowany na kolor miodowy. Na allegro wynalazłam takie dziecinne naklejki na ścianę, zwierzaczki itd. będą fantastycznie wyglądać i z pewnością ożywią po prostu miodowe ściany.....Ale to dopiero, jak będzie już łóżeczko i całą reszta.
A kiedy wy zaczynacie urządzać pokoik? Bo my planujemy zacząć zakupy od marca, ale nie wiem, czy nie za wcześnie.....
A kiedy wy zaczynacie urządzać pokoik? Bo my planujemy zacząć zakupy od marca, ale nie wiem, czy nie za wcześnie.....